The Yogi Surfer
COMFORT

Marocko · Aourir Agadir · Tamraght
Boutiquehotell med utsikt över Atlanten
Paradis Plage Resorts systerhotell
Yoga på hotellets egen takterrass
Till erbjudandena

Rekreation och äventyr i Taghazoutbukten

Ett litet, elegant boutiquehotell med fantastisk utsikt över Atlanten. Börja dagen med uppfriskande yogapass på hotellets takterrass, njut av vågorna med äventyrliga surflektioner på Taghazout-stranden eller gör en utflykt till den berömda Paradise Valley. Systerhotell till Paradis Plage.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Perfekt för ensamresande
Familjevänlig
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat
Yoga
Gratis parkering

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yoga och surfing individuellt

3 nätter, Suite, Helpension
från 2 985 kr

Yoga och utbildning i surfing

3 nätter, Suite, Helpension
från 3 159 kr

Intensiv yoga och surfing

3 nätter, Suite, Helpension
från 4 408 kr

The Yogi Surfer i detalj

Ditt hotell

Yogi Surfer Hotel, ett systerhotell till Paradis Plage, ligger på toppen av en liten kulle i Taghazoutbukten och erbjuder en fantastisk utsikt över Atlanten. Hotellets fokus ligger på kroppens och själens välbefinnande och hälsa. Genom en kombination av surfing och yoga kan du få ny styrka och energi samtidigt som du hittar harmoni och balans. Certifierade surf- och yogainstruktörer finns på plats och erbjuder både nybörjar- och avancerade kurser. Hotellet har också en takterrass med pool och en shala, som är tillgänglig för privata yogaklasser under hela dagen. Från den har du en vacker utsikt över Taghazoutbukten och havet. Det finns också en juice bar, som är öppen dagligen från 16.00, och ett bibliotek med ett litet urval av böcker.

Läge & Omgivning

I södra Marocko, direkt vid Atlanten, ligger den lilla fiskebyn Taghazout, som under de senaste decennierna har utvecklats till en riktig bad- och surfingplats. Med 350 soldagar per år och en jämna vågor är Taghazout Bay den perfekta platsen för surfing och avkoppling. På plats kan du välja mellan ett brett utbud av restauranger och kaféer som serverar traditionella och internationella rätter. Besökarna kan också fördriva sin tid med många aktiviteter som matlagningskurser, stand-up paddling, fiske eller turer genom sanddynerna. Taghazout är dessutom en idealisk utgångspunkt för många utflykter, t.ex. till veckomarknaden i Aourir, till Essaouiras gamla stad eller till den berömda paradisdalen.

Ät & Njut

Yogi Surfer fokuserar också helt på gästernas hälsa och välbefinnande när det gäller maten. I hotellets restaurang används endast ekologisk och hälsosam mat som kockarna skapar ett urval av regionala rätter av. Till frukost kan du välja mellan en mängd säsongsfrukter, traditionella rätter, färskt marockanskt myntte och apelsinjuice. Lunchen består av en dagligen utbytbar lunchlåda, som är idealisk för utflykter till stranden. Middagen serveras återigen på hotellet och består av en meny med ett urval av färsk fisk från Taghazout, samt andra traditionella rätter som couscous och tagines. Vid varje måltid kan vegetariska, veganska och glutenfria rätter väljas efter överenskommelse.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

8 stilfullt inredda rum, varav 6 med utsikt över Atlanten, med luftkonditionering, badrum med toalett och dusch, balkong och Wi-Fi. Deluxe-rummen har plats för upp till 4 personer.
 • Dubbelrum för enskilt bruk med havsutsikt

  mer information
 • Dubbelrum med havsutsikt

  mer information
 • Deluxe-rum

  mer information
 • mer information
 • mer information
 • mer information
 • mer information

Våra ytterligare tjänster

 • Yoga-pass

  mer information

Plats

The Yogi Surfer
Marocko, Aourir Agadir , Tamraght
Al Massira Airport (AGA)
ca 39 km / 49 min
Menara Airport (RAK)
ca 267 km / 204 min

Hotell i närheten