Yoga-retreat på Kap Verde

Kap Verde · Sal · Santa Maria
avkopplande atmosfär i 4-stjärnigt boende
Certifierad yogalärare
300 m från Santa Maria-stranden
Till erbjudandena

Koppla av kropp, sinne och själ

De långa stränderna, det milda klimatet och det varma vattnet på ön Sal  kommer att glädja alla som älskar sol och hav. Förutom dessa naturliga egenskaper gör magin i ljud, dofter och smaker, liksom den vänliga lokalbefolkningen, denna ö till ett mycket speciellt resmål för en fantastisk och unik upplevelse. Yogaklasserna syftar till en balanserad och grundlig övning, på och utanför mattan, och inkluderar tekniker som behandlar den fysiska kroppen såväl som de mentala och känslomässiga aspekterna av att vara.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Vid havet
Perfekt för pensionärer
Perfekt för ensamresande
Fokus på hållbarhet
Nyhet i programmet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Retreat på stranden

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 8 821 kr
Inget minimiantal deltagare

Water Retreat

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 8 821 kr
Inget minimiantal deltagare

Kulturell retreat

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 515 kr
Inget minimiantal deltagare

Wellness Retreat

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 515 kr
Inget minimiantal deltagare

Yoga-retreat på Kap Verde i detalj

Din yogaresa

Hotellet Dunas de Sal är känt för sin vilsamma atmosfär, vilket ger avkopplande och uppfriskande upplevelser. För att förstärka känslan av välbefinnande erbjuds olika yogaprogram och en mängd olika aktiviteter. Upptäck denna nya destination, hitta djupt lugn och njut av denna uppslukande upplevelse för din kropp och själ.

Läge & Omgivning

Ön Sal ligger i Barlaventos skärgård. Med en yta på ca 216 km² är det den minsta ön i landet, men trots sin storlek är det ett unikt resmål för besökare från hela världen med sin rika historia, sin mångsidiga fauna och flora och sitt turkosa, behagligt tempererade havsvatten. Hotellet ligger i Santa Maria, ca 18 km från flygplatsen i Sal. 300 m till den långa, breda sandstranden. 

Ät & Njut

Den gastronomiska upplevelsen på restaurangen Salt & Pepper börjar med frukostbuffén, som innehåller ett urval av lokala hembakade bakverk och ett urval av flingor. Dessutom erbjuds en mängd olika frukter, sallader, yoghurt, mjölk och fruktjuicer. Varmrätter finns också till frukost. Dessutom erbjuder buffén olika tillbehör, t.ex. lokalt producerad blomhonung och sockerrörssirap, torkad och kanderad frukt, smör och sylt. Om du har en särskild diet att följa, vänligen informera oss i förväg (helst 48 timmar) så att vi kan förbereda en lämplig frukost för dig. Vegetarisk halvpension eller helpension kan bokas.

Yogalärare

Marta Matos har studerat och praktiserat med internationellt kända yogalärare som Denise Payne, Les Leventhal, Cynthia Joanne, Mahesh och Vari Morales. Hon har studerat, praktiserat och undervisat yoga i över 8 år och fick sin Hatha och Ashtanga yogalärarcertifiering 2012 i Rishikesh, Indien från Indian Yoga and Meditation Association och hennes 200 hs Baptiste Yoga, Power Yoga certifiering i april 2018 genom Africa Yoga Project i Kenya.

Marta använder sin kunskap och färdigheter för att möta de individuella behoven hos varje elev inom en klass eller gruppträning. Hennes djupa passion för yoga genomsyrar alla aspekter av hennes liv. Hennes undervisning är full av medkänsla och en autentisk önskan att hjälpa eleverna att upptäcka sin egen gränslösa potential. 

Fritid

Ön Sal är ett av Kap Verdes främsta turistmål, och de långa, breda stränderna kantas av resorter. I staden finns uteserveringar och barer med levande musik. Våghuset i den gamla hamnen är en påminnelse om att ön en gång var en omlastningsplats för salt. I öns klara vatten lever rockor och havssköldpaddor.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

 • Dubbelrum Standard

  mer information
 • Enkelrum Standard

  mer information
 • Dubbelrum deluxe

  mer information
 • Dubbelrum Superior

  mer information

Plats

Yoga-retreat på Kap Verde
Kap Verde, Sal, Santa Maria
Amílcar Cabral International Airport (SID)
ca 18km / 17min

Loading map ...

Liknande hotell