Yoga Retreat på Kap Verde

Avkopplande atmosfär i 4-stjärnigt boende
Certifierad yogalärare
300 m från stranden Santa Maria
Till erbjudandena

Slappna av i kropp, själ och sinne

De långa stränderna, det milda klimatet och det varma vattnet på ön Sal glädjer alla som älskar sol och hav. Utöver dessa naturliga förhållanden bidrar öns magiska ljud, dofter och smaker samt de vänliga lokalinvånarna till att göra denna ö till ett mycket speciellt resmål för en fantastisk och unik upplevelse. Yogalektionerna syftar till en balanserad och grundlig praktik, både på och utanför mattan, och inkluderar tekniker som adresserar både den fysiska kroppen och de mentala och emotionella aspekterna av tillvaron.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Vid havet
Perfekt för pensionärer
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Fokus på hållbarhet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Strandretreat

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 060 kr
Inget minimiantal deltagare

Vattenretreat

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 163 kr
Inget minimiantal deltagare

Kulturellt Retreat

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 772 kr
Inget minimiantal deltagare

Wellness Retreat

7 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 9 876 kr
Inget minimiantal deltagare

Yoga Retreat på Kap Verde i detalj

Din yogaresa

Hotel Dunas de Sal är känt för sin avkopplande atmosfär som främjar avslappnande och uppfriskande upplevelser. För att ytterligare förstärka denna känsla av välbefinnande erbjuds olika yogaprogram och en mängd aktiviteter. Upptäck detta nya resmål, finn djup ro och njut av denna gripande upplevelse för din kropp och själ.

Läge & Omgivning

Ön Sal ligger i ögruppen Barlavento. Med en yta på cirka 216 km² är den den minsta ön i landet, men trots sin storlek är den med sin rika historia, sitt mångfaldiga djur- och växtliv och sitt turkosfärgade, behagligt tempererade havsvatten ett unikt resmål för besökare från hela världen. Hotellet ligger i Santa Maria, ca 18 km från flygplatsen Sal. På 300 m når du den långa, breda sandstranden.

Ät & Njut

Den gastronomiska upplevelsen på restaurang Salt & Pepper börjar med frukostbuffén som inkluderar ett urval av lokala, hemlagade bakverk samt ett urval av müsli. Dessutom erbjuds olika frukter, sallader, yoghurt, mjölk och fruktjuicer. Till frukosten finns även varma rätter. Buffén erbjuder även olika tillägg, som blomsterhonung och rörsockersirap från lokal produktion, torkade och kanderade frukter, smör och marmelader. Om du behöver följa en specifik diet, vänligen informera oss i förväg (helst 48 timmar) så att vi kan förbereda en lämplig frukost för dig. Vegetarisk halv- eller helpension kan bokas.

Yogalärare

Marta Matos har studerat och praktiserat yoga hos internationellt kända yogalärare som Denise Payne, Les Leventhal, Cynthia Joanne, Mahesh och Vari Morales. Hon har studerat, praktiserat och undervisat i yoga i mer än 8 år och erhöll sin certifiering i Hatha- och Ashtanga-yoga år 2012 i Rishikesh, Indien, från Indian Yoga and Meditation Association och sin 200 timmars Baptiste Yoga, Power Yoga-certifiering i april 2018 genom Africa Yoga Project i Kenya.

Marta använder sin kunskap och sina färdigheter för att tillgodose de individuella behoven hos varje elev inom ramen för en klass eller gruppövning. Hennes djupa passion för yoga genomsyrar alla aspekter av hennes liv. Hennes undervisning är fylld av medkänsla och en äkta önskan att hjälpa eleverna att upptäcka sin egen gränslösa potential.

Fritid

Ön Sal är ett av de viktigaste turistmålen i Kap Verde, de långa, breda stränderna på Sal är kantade av resorts. I staden hittar du utomhusrestauranger och barer med livemusik. Våghuset i den gamla hamnen påminner om att ön en gång var en omlastningsplats för salt. I det klara vattnet i öns landskap finns rockor och havssköldpaddor.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

68 rum inuti hotellet med utsikt över trädgården och poolen, inklusive 32 standardrum, 16 superiorrum, 8 deluxerum, 10 juniorsviter, 1 superiorsvit och 1 mastersvit. Rummen erbjuder beroende på kategori en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum är utrustade med Wi-Fi, smart-TV med digitala kanaler, toalettartiklar och hårtork. Dessutom finns ett kassaskåp för personliga tillhörigheter och en minibar tillgänglig mot en extra avgift i alla rum.

 • Enkelrum standard

  mer information
 • Dubbelrum superior

  mer information
 • Dubbelrum standard

  mer information
 • Dubbelrum deluxe

  mer information

Plats

Yoga Retreat på Kap Verde
Kap Verde, Sal, Santa Maria
Amílcar Cabral International Airport (SID)
ca 18 km / 17 min

Liknande hotell

Hotell i närheten