Ayuveda i Indien

Indien

Upplev den magiska födelseplatsen för Ayurveda

Populära teman i Indien

Se alla våra toppenhotell i Indien

Självläkande i dess ursprungliga form

Ingen kan neka att resa till Indien kan bli en stor kulturchock, speciellt om det är ditt första besök. Det är ett enorm och förbryllande land, med många olika religioner och kulturer. Städer med helgalen trafik och rörelse non-stop. Samtidigt som landet också är totalt förtjusande, inspirerande, minnesvärt - Landet med tusen ansikten, färger och former, det är Indien.

Från snöklädda bergskedjor till paradisiska sandstränder, avskilda tempel till pulsen av konstnärliga festivaler. Här blandas 5000 års historia och dynamik modernitet tillsammans. Känn genomslagskraft av andlighet när du besöker en av det många vackra tempel, ayurvedeaplatser eller yogacenter. Här är det den perfekta platsen för en ayurvedisk upplevelse.

Vill du ha lugn och djup avslappning? Behöver du förnya din livsenergi, få ett break från alla västerländska influenser och stärka ditt välbefinnande i obeskrivligt vacker bakgrund av Himalaya? Funderar du på att uppleva höga bergskedjor och orörd majestätisk natur, under en detox och yoga är inrättandet av resten av din kropp, sinne och själ allt i fokus. Låt dig då förtrollas av magin i Indien - med SpaDreams.

Liknande teman

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Indien