Ayuveda i Indien

Indien

Upplev den magiska födelseplatsen för Ayurveda

Populära teman i Indien

Se alla våra toppenhotell i Indien

Medicin i dess ursprungliga form

Indien

Ingen kan neka att resa till Indien kan bli en stor kulturchock, speciellt om det är ditt första besök! Det är ett enormt och förbryllande land, med många olika religioner och kulturer. Du kommer kanske att vistas i städer med helgalen trafik och rörelse non-stop, samtidigt som landet är förtjusande, inspirerande, minnesvärt - Indien är landet med de tusen ansikten, färger och former.

Från snöklädda bergskedjor till paradisiska sandstränder, avskilda tempel till pulsen av konstnärliga festivaler. Här blandas 5000 års historia och dynamik modernitet tillsammans. Upplev spiritualitet och andlighet när du besöker ett av de många vackra tempel, ayurveda-resorterna eller yogacenter. Här är det den perfekta platsen för en ayurvedisk upplevelse.

Vill du ha lugn och djup avslappning? Behöver du förnya din livsenergi, få ett break från alla västerländska influenser och stärka ditt välbefinnande i obeskrivligt vacker bakgrund av Himalaya? Funderar du på att uppleva höga bergskedjor och orörd majestätisk natur, när du samtidigt genomför en detoxkur eller praktiserar yoga som har din kropp, sinne och själ i fokus. Låt dig förtrollas av magin i Indien - med SpaDreams.

Information om Indien

Språk: Hindi, sanskrit, engelska
Tidsskillnad: + 3:30 timmar
Bästa restiden: Kerala: Slutet av oktober till maj
Valuta: Indiska rupier (INR)
Visum: Ja. Du kan ansöka om e-visa (https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html), senast 4 dagar innan avresa. Passet bör vara giltigt i minst sex månader efter visumsansökan.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Indien