Spa hotell Tyskland

Spa hotell i Tyskland

Natur, kvalitet och vila

Upplev mysiga spa hotell i Tyskland

Spa hotell i Tyskland

Spa hotell i Tyskland är den perfekta orten för dig som vill slappna av och vila i vackra naturomgivningar och njuta av spabehandlingar av högsta kvalitet. Här möts du av gästvänlighet och kan skämma bort dig med wellness-upplevelser och frossa i god mat med allt från curry wurst till läckra tårtor. Här håller allt en hög standard och en fantastiskt bra service-nivå som kommer att lämna dig glad, avkopplad och kär i den tyska mentaliteten. Här träffar punktlighet och artighet på livsglädje!

Spa hotell i Tyskland

Tyskland – Berg, hav, city och lugn

Tyskland är ett land av natursköna motsatser. Längst uppe hittar du fina spa hotell i norra Tyskland som låter dig vila vid vita sandstränder och salt i håret, t.ex. vid fina Weissenhäuser Strand. ”Östersjö-rivieran” kantas av fina städer som Warnemünde – ett sant spa-mekka, Rostock och de mysiga öarna Rügen och Usedom. Inte långt borta väntar metropolen Hamburg som lockar med ett sprakande stadsliv. I södra Tyskland möts du av majestätiska berglandskap och sagolika slott. Hela landet präglas av saftig grönska, pittoreska vattendrag, vackra fält och välvårdade trädgårdar där själen kan vila. I hela landet blandas storstäder som Berlin och München med mysiga småstäder som vackra Lüneburg och mindre byar. Det finns ett enormt utbud av olika hotell, med allt från lyxiga spahotell till budgetvänliga priser, glamour och familjär atmosfär.

Experter på spa & wellness

I Tyskland är man mycket hälsomedveten och mån om ett friskt utseende. Och det bästa? Här lägger man stort värde på att alltid kunna erbjuda både service och behandlingar av bästa kvalitet. Därför hittar du en gigantisk expertis inom olika spaområden här, som t.ex.

  • Thalassoterapi
  • Kneipp-behandlingar
  • gyttjebad
  • massage
  • peelings
  • olika skönhetsbehandlingar

Spahotellen håller en mycket god kvalitet med välutbildad personal och bjuder på olika bastur med mysiga vilorum, stora simhallar och ångbad. Nu för tiden talar de allra festa mycket bra engelska, därför är det inget problem att göra sig förstådd och få just den behandling man vill ha. Och det bästa är att det inte måste kosta skjortan – spa hotell i Tyskland är faktiskt ganska prisvärda om man jämför med t.ex. Medelhavet, och erbjuder en fantastiskt bra standard.

Tyskarna är även experter på fasta. Du kan alltså kombinera din vistelse på ett spahotell med en fastekur, t.ex. fasta enligt Buchinger. Och om du inte känner för detta så njuter du av en god hotellfrukost eller 4 rätters middag på kvällen i prisbelönade restauranger.

Spa hotell Tyskland

Det blir aldrig tråkigt

Det sköna med Tyskland är att det finns tusentals aktiviteter som du kan göra när du inte håller på att bli masserad eller badar i ett solebad. Du kan t.ex. kombinera din vistelse i ett spahotell i Tyskland med en liten golfresa till en av de över 730 golfbanorna. Naturen bjuder på spännande promenader, cykelturer och spännande upptäckter. Dessutom finns det bra shoppingmöjligheter i de flesta städerna, som varvar mysiga boutiquer med större kedjor. Och du bör absolut testa tyska bakverk.

Visste du att...?

Det är supersmidigt att ta sig till Tyskland?

  • Du kan flyga dit (det går direktflyg från Stockholm, Göteborg, Jönköping och Växjö till olika städer)
  • Eller varför inte boka en båtresa och njuta av havsvind på vägen? Det går färjor från Göteborg (Kiel), Malmö (Travemünde) och Trelleborg (Rostock, Sassnitz och Travemünde). Denna lilla Tyskland kryssning är en upplevelse i sig!
  • När du väl är i Tyskland är det jättelätt att ta sig från stad till stad, då de tyska järnvägarna är mycket väl utbyggda och håller en hög kvalitet.
  • För dig som älskar dina fyra hjul är det förstås också möjligt att bila ner för att avsluta din roadtrip med en välgörande vistelse på ett fint spa hotell i Tyskland.

Packa väskan, lämna stressen hemma och boka en sparesa till Tyskland.

 

 

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Spa hotell i Tyskland

Låt dina drömmar gå i uppfyllelse i spa hotell i Tyskland