Yoga resor

Yoga Resor

5 anledningar att åka på en yogaresa

Vila och njut på våra bästa hotell

1. Yoga gör dig vackrare och starkare

Yoga stretchar, masserar och tränar din kropp från topp till tå. Du kommer inom mycket kort tid att känna och se skillnader. Du får mer muskler, blir smidigare och strålar mer. Man kan se om en människa känner sig glad eller olycklig. Yoga handlar för det mesta om yttre och inre balans och det kommer att ge dig positiv och ny energi. Uppnå balans och harmoni med yoga för din inre och yttre skönhet.

2. Upptäck nya smultronställen

Yoga resor

Vi kan garantera kanonpriser på lyxiga hotell i Asien och Europa. Med oss kan du göra yoga på Bali, gudarnas ön. Om du någan gång har drömt om att praktisera autentisk yoga med en guru rekommenderar vi att åka på en yogaresa till Indien och hitta ditt inre lugn i yogas hemlandet.

Vi erbjuder massor av yoga resor till exotiska resmål eller korta yoga weekends för dig som vill ta första steget till avkoppling och välmående.

Med oss kan du bland annat åka på yogaresor till:

  • Europa (Spanien, Tyskland, Italien, Frankrike)
  • Thailand & Bali
  • Indien
  • Turkiet

3. Mental träning och en ny början

En av de största fördelarna av yoga är att kroppen kan komma i ny balans. Undersökningar visar att personer som regelbundet praktiserar yoga mår bättre, då det motverkar depressioner och även har ett stort inflytande på våra relationer. Vi alla vet att om du mår bättre själv, mår du också bättre när du omger dig bättre med andra människor. Du fokuserar dig på den fysiska utmaningen och din andning, därmed kan du glömma dåliga tankar och radera gamla mönster.

4. Ökad kreativitet

Men yoga förbättrar också din koncentrationsförmåga. Några övningar stärker din kreativitet och konstnärlig förmåga. Med yoga får du en klarare syn på dig själv och allt vad du kan uppnå. Du även lär dig vad dina styrkor och dina svagheter är. Och du kommer även att uppleva nya underbara erfarenheter.

5. Lyxig Avkoppling

Yoga betyder inte bara fokusering på sin kropp och träning utan snarare att känna avkopplingen efteråt. Du kommer att känna dig glad och tillfredställd. Dina tankar är fria och din kropp är stark och smidig. De flesta hotellen i Asien är lyxiga och erbjuder det perfekta området för din drömresa med avkoppling och träning. Du kan såväl njuta av meditation och yoga som massage, ansiktes- och kroppsbehandlingar för en strålande hud. Känner dig frisk som en nötkärna efter våra oförglömliga yoga resor. 

Läs med om yogatips här >> eller på vår blogg >>

Vila och njut på våra bästa hotell

Vilken yoga resa blir perfekt för just dig?