Top 1 hotell i Gran Canaria Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för regionen Gran Canaria. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats. Utmärkt för ensamresande. Denna resa lämpar sig extra bra för ensamresande. Över 70% av de som bokade hos oss reste ensamma.

Yoga, strand, hav - Maspalomas Lago Resort

Njut av en time-out på vulkan-ön

Resor till Spanien är möjliga - Boka din solresa nu!

Har du äntligen hittat tid för dig själv igen? Lär du dig att hantera stress av alla slag och att vara i ditt eget centrum? Gör något för kropp och själ med daglig yoga och upptäck Gran Canarias spektakulära natur efter gemensam frukost. Berg, dalar, grottor, vattendrag och vulkaner börjar bara några kilometer från stranden och sanddynerna. Plus sol varje dag: vårliknande, klar luft på vintern och måttliga temperaturer på högsommaren.

Mest populära

 • WiFi på hotellet
 • Luftkonditionering
 • Centralt läge
 • Perfekt för pensionärer
 • Perfekt för ensamresande
 • Vegetarisk kost

Inget minimiantal deltagare

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Yoga och hav Inget minimiantal deltagare

från 7 nätter, Trippelrum

10 628 kr

Under yogaveckan är det dynamisk yoga på takterrassen på morgonen, följt av Pranayama (andningsövningar) och meditation. Du kommer också att träna Aerial Yoga, där du utför asanas i luften. Tack vare tygets stödjande funktion kan traditionella ställningar utföras längre och mer intensivt, lederna belastas mer skonsamt, ryggraden avlastas och ryggen slappnar av. Vid frukostbrunchen får du tips om hur du kan få ut det mesta av din vistelse på Gran Canaria. Stranden, massage, vandring eller att bara göra ingenting. På kvällen fortsätter programmet med yoga och meditation. Resten av kvällen är ledig. Du kan äta gott och billigt på de närliggande restaurangerna eller använda köket i boendet. På veckomarknaden finns det mycket billig frukt och grönsaker, och stormarknaden ligger bara 3 minuter bort.
 • 5x vegetarisk frukost/brunch
 • 13x Yoga/Pranayama/Meditation inkl. Aerial Yoga (à 90')
 • Yogalärarnas övervakning av utflykter, fritidsaktiviteter etc. (i mån av plats).

Exempel på en resplan för programmet

Dag 1: Ankomst

Dag 2-5: 8.00 Dynamic Vinyasa Yoga, frukost, 16.30 Yin Yoga med meditation, 18.00 Aerial Yoga

Dag 6: 8.00 dynamisk yoga, frukost, fritid

Dag 7: Gemensam utflykt till mäktiga platser på ön (valfritt)

Dag 8: Avresa

Ingen yoga på helgerna. Extra nätter (från kl. 8 på eftermiddagen) utan yogaprogram. Ankomst under helgen rekommenderas.

 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Telefon bokningskod: YC7P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Reseöverblick

☀ Mellan yogapassen kommer du att ha gott om tid under veckan för att utforska Kanarieöarnas mångfald. Vare sig det är stranden, poolen eller en vandring i bergen - alla kommer att hitta något som passar deras smak. Det finns också gemensamma vandringar i omgivningarna. På lördagar anordnas ofta en utflykt till inlandet. Strax utanför semester-orterna öppnar sig ett landskap med frodig grönska, bisarra klyftor och vulkaniska bergarter. De vita husfasaderna i bergsbyarna lyser klart mot de karga lavabackarna, och i mitten av den nästan runda ön reser sig Pico de las Nieves upp mot den klarblå himlen.

Läge & omgivning

Staden Maspalomas kommer att fängsla dig med sina stränder och landskap, sitt breda utbud av fritidsaktiviteter och sin gastronomi. På södra Gran Canaria kan du besöka stränderna Maspalomas och Playa del Inglés, där den vita sanden och de kilometerlånga strandpromenaderna är imponerande. På Taurito-stranden och La Vergas klippor kan du upptäcka ett paradis med vit sand och turkost vatten. I Tejeda-området finns oändliga tallskogar och karakteristiska klippor. Det är en idyllisk plats för att njuta av utsikten och upptäcka de andra öarna. Teror är en by där du hittar en typisk kanarisk miljö och traditionell arkitektur. Den bästa platsen för att upptäcka den lokala gastronomin. 

Så här bor du

Du bor på Resort Maspalomas Lago. Anläggningen består av 119 bungalows (28 kvm). De har ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer, platt-TV med satellitkanaler, ett fullt utrustat kök med mikrovågsugn och kylskåp, ett sovrum (med två separata sängar på begäran) och en liten privat terrass. Här finns en utomhuspool med solstolar och en restaurang som serverar spanska rätter. Studion med en stor terrass eller ett 200 kvadratmeter stort utomhusområde för aerial yoga och frukost finns också på anläggningen.

Bungalow 2 pers

Bungalow för 2 personer med eget bad, toilett och kök.

Rumskod för telefonbokningar: YC7D1

Bungalow 1 pers

Bungalow för en person med eget bad, toilett och kök.

Rumskod för telefonbokningar: YC7E1

Bungalow 3 pers

Bungalow för 3 personer med dubbelrum och bäddsoffa samt eget bad, toilett och kök.

Rumskod för telefonbokningar: YC7T1

Mat & dryck

Under din vistelse erbjuds en varierad frukost med stor vikt vid färska, lokalt odlade råvaror. Börja med varm gröt, som kan kombineras med kanariska bananer, ayurvedisk frukt och en mängd olika nötter och frön. Till detta serveras hembakat bröd med färskost och sylt av apelsin, tomat eller guava. Hjärtliga tillbehör inkluderar hummusvariationer, gröna sallader, omväxlande med äggrätter, tortilla, gazpacho, guacamole och örtspridningar. Drycker som färsk ingefära, örtte och kaffe serveras. Och naturligtvis filtrerat vatten för tappning.

Yogalärare

Hjärtat av teamet bor på plats på Kanarieöarna. De stöds av yogalärare från hela världen som har besökt dem regelbundet i flera år och alltid bidrar med nya ämnen. Hari Anand är ständigt på plats, omväxlande med Daniela Konefke och Theetawat Sangawattana.

Theeta är en terapeut från Thailand med över tjugo års erfarenhet inom "Leading Spas of the World" och Thalassoterapi. Framför allt är han en holistisk tränare som förklarar sambanden mellan kropp och själ och tar med sig hemligheterna från sitt hemland. Han är uppvuxen i den gamla buddhistiska traditionen, och djup avslappning uppstår i hans närvaro.

Hari har bidragit mycket till spridningen av det fullständiga yogasystemet. Han har undervisat i Asien och Arabien i årtionden och har under flera år varit verksam på Gran Canaria med en välkänd skola för yogalärarutbildning. Det finns flera tv-reportage som visar hur han kombinerar yoga och resor: han upptäcker nya saker både på insidan och utsidan, lär känna landet och dess invånare, hittar tid att komma till sig själv - livet som det ska vara! Tillbaka till mer livsglädje, energi och hälsa. Det finns inget program här; läraren Hari brinner för ämnet och inspirerar både nybörjare och avancerade elever att få ut det bästa av det. Alla börjar där de befinner sig.

Efter att ha rest runt i världen i 14 år har Daniela hittat sitt permanenta hem på Gran Canaria. På den färgglada ön kan hon dela med sig av sin kärlek till naturen och yoga till de ständigt växlande gästerna. Daniela undervisar i Vinyasa-, Aerial- och Yin-yoga och sköter det dagliga programmet. Hon tycker om att ge eleverna en känsla av sammanhang och ett sätt att leva som hjälper dem att leva hälsosammare och mer medvetet. "Yoga är en kontinuerlig process för mig - en inre resa som ständigt utmanar mig, ger mig energi men också en djup avslappning. Varje yogapraktik är en slags meditation i rörelse för mig."

Ankomst

Ankomst från flygplatsen (LPA): Bussen (linje 66) stannar direkt framför anläggningen (hållplats "Ocean Park"). Det tar ca 40 min och kostar ca 4 EUR. En taxi från flygplatsen kostar cirka 45 euro. Du kan också hyra en bil på flygplatsen.

FLYGPLATS i närheten
Gran Canaria Airport (LPA) : (ca. 33 km / 24 minuter)

Ytterligare information

Garanterat genomförande. Maximalt antal deltagare: 20 personer

Undervisningsspråk tyska/engelska.

Ytterligare tjänster:

- delfinbåt

- vandringsturer

- fullständigt behandlingsprogram

- asiatiska tekniker som thailändsk eller shiatsu-massage

- lymfdränage

- Ayurveda

Hotellöversikt

 • Bar
 • Perfekt för pensionärer
Boka Kontakt Vidarebefodra