viktminskning, detox, slimming, fasta, diet

Diet & Kosthållning

Åk på en resa för en hälsosammare livsstil

På vilket sätt vill du förändra din kosthållning?

Populära hotell med fokus på kost

Ta hand om dig själv på insidan & utsidan

Du känner att det behövs en nystart på hälsan? Vill du avgifta kroppen på riktigt för att kunna andas fritt igen? På SpaDreams erbjuder vi olika diet- och fastatyper. Du kan välja mellan program som exempelvis detox, hälsofasta, avgiftningskurer... eller kanske har du hört talas om fasta enligt Buchinger, som innebär en smarrig dryckeskur, eller F.X Mayr-kuren?

Vi på SpaDreams erbjuder de bästa och effektivaste dietprogram som hjälper dig att bygga upp ett sunt förhållande till din kropp.

Vi vet att den första veckan är svårast. Det är alltid jobbigt att bryta dåliga matvanor och ändra på kosthållningen - men med hjälp av experter, läkare och terapeuter (och andra peppade deltagare på din resa!) kommer du att få en extra kick och extra portion motivation. Forskningen har bevisat att det är lättare att börja med en ny diet på en resa. Nya omgivningar och "hemma"-vanorna som stannar just hemma gör det lätt att kickstarta din viktminskning. Kost- och träningsexperter hjälper dig att komma igång och tipsar dig om hur du kan fortsätta med din mer medvetna kost och motionsvanor efter semestern.

Gör en detoxresa för en hälsosammare livsstil

Diet & kosthållning

En detoxkur rensar kroppen från gifter och slaggprodukter. Det är en typ av fasta med den viktiga skillnaden att du faktiskt får i dig mer mat och på detta vis har mer energi. Det är skonsammare för kroppen och lättare att genomföra. Rensningen får kroppen att nystarta, du får mer energi och din hud kommer att se bättre ut. Upptäck dig själv med en ny lyster!

En detoxkur med en diet börjar som vanligt med en undersökning av en erfaren läkare som är expert inom viktminskningsresor. Om du är på en detoxresa är det helt klart bäst om du bokar helpension, då du får skräddarsydd dietmat till varje måltid. Den passande avslappningen får du genom sköna massage och andra spabehandlingar som peelings och inpackningar. Ofta ingår även tillträde till pooler, bastur, jacuzzi eller gym i ditt diet-program. En detoxkur kan vara en riktigt härlig upplevelse - ta en titt på våra erbjudanden och hitta din favorit redan idag.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell

Härliga resor med fokus på diet och kosthållning väntar på dig!