viktminskning, detox, slimming, fasta, diet

Diet & Kosthållning

Åk på en resa för en hälsosammare livsstil

På vilket sätt vill du förändra din kosthållning?

Populära hotell med fokus på kost

Ta hand om dig själv på insidan & på utsidan

På SpaDreams erbjuder vi olika diet- och fastatyper. Du kan välja mellan olika program så som exempelvis detox, häsofasta, avgiftningskur eller kanske har du hört talas om Schrothkur eller F.X Mayr kur?

Vi på SpaDreams erbjuder de bästa och effektivaste dietprogram som hjälper dig att bygga upp ett sunt förhållande till din kropp.

Vi vet att den första veckan är svårast. Det är alltid jobbigt att bryta dåliga matvanor och kosthållning men med hjälp av ett team av experter och andra peppade delatagare på din resa kommer du få en extra kick och motivation. Specialister säger att det är utmärkt att börja med en ny diet på en resa - det är en ny omgivning och det finns inga "hemma"-vanor att bryta innan du kan börja med din viktminskning. Kost- och träningsexperter hjälper dig att komma igång och tipsar dig hur du kan fortsätta med din medvetna kost efter semestern.

Gör en detoxresa för en hälsosammare livsstil

En detoxkur renar kroppen från gifter, det är en typ av fasta med skillnaden att du får i dig mer mat och på detta vis har mer energi. Det är skonsammare för kroppen och lättare att genomföra. Reningen får kroppen att nystarta, du får mer energi och din hud kommer att se bättre ut.

En detoxkur med diet börjar som vanligt med en undersökning av en läkare som har mycket erfarenhet av viktminskningssemestrar. Om du är på en detoxresa är det naturligtvis bäst om du bokar helpension. Den passande avslappningen får du genom massager och andra spabehandlingar, ofta ingår även tillträde till pooler, bastuer, jacuzzi eller gym i ditt diet-program.

Härliga resor med fokus på diet och kosthållning väntar på dig!