viktminskning, detox, slimming, fasta, diet

Detox, Diet och Kosthållning

Din detox resa för en hälsosammare livsstil

Populära Detox-teman

Ta hand om dig själv på insidan & på utsidan

På SpaDreams erbjuder vi olika diet- och fastetyper. Du kan välja mellan olika program så som exempelvis detox, häsofasta, avgiftningskur eller kanske har du hört talas om Schrothkur eller F.X Mayr kur?

Vi på SpaDreams erbjuder de bästa och effektivaste diet program som hjälper dig att bygga upp ett sunt förhållande till din kropp.

Från erfarenhet kan vi berätta att den första veckan är svårast. Det är alltid jobbigt att bryta dåliga matvanor och kosthållning men med hjälp att ett team experter och andra delatagare på din resa kommer du få en extra kick och motivation. Specialister säger att det är utmärkt att börja med en ny diet på en resa. Då det är en ny omgivning och det inte finns några "hemma" vanor att bryta innan du kan börja med din viktminksning. Kost- och träningsexperter hjälper dig att komma igång och tipsar dig hur du kan fortsätter med din medvetna kost. 

Detox resa för en hälsosammare livsstil

En detox kur renar kroppen från gifter, det är en typ av fasta med skillnaden att du intar mer mat och därmed har mer energi. Det är skonsammare för kroppen och lättare att genomföra. Reningen får kroppen att nystarta och du blir livligare och huden renare.

En detox kur med diet börjar som vanligt med en undersökning av en läkare som har mycket erfarenhet av viktminskningssemestrar. Om du är på en detox resa är det naturligtvis bäst om du bokar helpension. Avslappning får du genom massager och andra spabehandlingar, ofta ingår också tillträde till pooler, bastuer, jacuzzi eller gym.

Populära Detox Hotell

Populära Slimming Hotell