Green Channel

Indien · Sydvästra Indien/Kerala · Cochin
Cochin - Thekkady - Alleppey - Kovalam/Varkala
Besök på en kryddplantage
Övernattning på en husbåt
Till erbjudandena

Kerala Rundresa

Upptäck Kerala, det gröna tropiska paradiset i södra Indien, med dess varierande landskap, enorma naturliga och kulturella mångfald och de världsberömda Backwaters i inlandet av Malabarkusten.

Populära attribut

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

5 dagars rundresa/ 4 nätter på standardhotell

4 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 5 912 kr

5 dagars rundresa/ 4 nätter på deluxehotell

4 nätter, Dubbelrum, Frukost
från 6 468 kr

Green Channel i detalj

Privat rundresa 5 dagar / 4 nätter

1. DAG: Cochin

Mottagande på flygplatsen i Cochin och transfer till hotellet. På eftermiddagen besöker du de historiska stadsdelarna Fort Kochi och Mattanchery med de viktigaste sevärdheterna. Övernattning i Cochin.

2. DAG: Thekkady

Resa till Thekkady, ett av Indiens vackraste naturreservat med mjuka kullar, kryddplantager och vilda djur. Naturreservatet sträcker sig över Västra Ghats, bergskedjan i Kerala, längs gränsen till Tamil Nadu. Övernattning i Thekkady.

3. DAG: Thekkady

Dagen börjar med en lätt vandring i Periyar Nationalpark. Parken är framför allt känd som ett reservat för elefanter och tigrar. Därefter får du uppleva den intensiva doften och smaken av indiska kryddor på en kryddplantage. Övernattning i Thekkady.

4. DAG: Alleppey

Resa till Alleppey (Alappuzha). På ett Deluxe husbåt utforskar du Keralas förgrenade nätverk av vattenvägar, Backwaters. Koppla av på däck medan typiska keraliska byar omgivna av frodig grönska passerar förbi. Iaktta den fascinerande fågelvärlden och en spektakulär solnedgång. Övernattning på husbåten.

5. DAG: Avresa / Vidare resa

Efter en mysig frukost ombord blir du transporterad till ditt bokade Ayurvedaresort i Kovalam, Varkala eller till flygplatsen Cochin.

Ankomst

Extra information

Plats

Green Channel
Indien, Sydvästra Indien/Kerala, Cochin
Cochin International Airport (COK)
ca 29 km / 58 min

Hotell i närheten