- 36%

Palmaïa - The House of AïA

Mexico · Quintana Roo · Playa del Carmen

Wellness & Spa Resort mitt i Riviera Mayas pulserande djungel och livliga energi.

Hitta lugn och ro på en avskild plats med sviter vid havet, ett spa i djungeln och gourmetrestauranger. Veckoprogrammet Architects of Life ger gästerna möjlighet att återupprätta sambandet mellan kropp och själ med hjälp av guidade meditationer, yoga, ljudbad, energihealing och mycket mer. Det kärleksfulla barnomsorgsprogrammet ger både förälder och barn möjlighet till djup avslappning.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Deluxe / Best Spa
Vid havet
Familjevänlig
Fokus på hållbarhet
Perfekt för ensamresande

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

AïA Retreat - Livets arkitekter

3 nätter, Suite, All-Inclusive
i stället för 22 634 krfrån 14 486 kr

Palmaïa - The House of AïA i detalj

Din yoga- och wellnessanläggning

Ungefär 10 km från Playa del Carmen, på en naturlig sandstrand, inbäddad mellan orörd djungel och Karibiska havet, ligger all inclusive-resorten Palmaïa - The House of AïA, mitt i en kaskad av blått, grönt och vitt. "AïA" beskriver en röst djupt inne i människan som representerar kopplingen till naturen och ett mer autentiskt sätt att leva. Palmaïa skapades för att främja en filosofi som bygger på holistiska principer och som omfattar de bästa sakerna i livet: En plats där du kan äta och dricka gott, dansa tills ditt hjärta är fullt av glädje och njuta av livet fullt ut. En plats för gemenskap, för utbyte av idéer, för att få nya vänner, för andlighetssökare och människor som är öppna för nya saker. Palmaïa är en "barfota lyxresort" och står för avkoppling, paus och reflektion utan stress. Stor vikt läggs vid vila från digitala apparater och medier samt hållbarhet - inga plastflaskor. Med fokus på solenergi, vegansk mat och utrustning. 

Livets arkitekter - veckoprogram

På Palmaïa - House of AïA har man skapat ett program som bygger på en rad gamla ritualer och metoder för att utforska livets djupare mening och mysterier och för att koppla samman människor med AïA genom personlig utforskning av den fysiska kroppen och det undermedvetna. På programmet står yoga, ljudresor, meditation, olika ceremonier (t.ex. kakaocermoni eller tibetanska skålar), Tai Chi (kampsport), konstklasser och mycket mer (se veckoschemat i PDF-format nedan, med förbehåll för ändringar).

Ät & Njut

Vare sig det är på stranden, vid ett bord i det ljusa "Health Café" eller i någon av de fyra temarestaurangerna - korsa de sju haven och ge dig ut på ett kulinariskt äventyr som är värt att resa för: inomhusrestaurangen "LEK" med mexikanska specialiteter, "Su Casa" med karibisk strandatmosfär, "Ume" med asiatiska rätter och "Mar de Olivo" med medelhavsrätter. Alla rätter tillagas med rent vegetabiliska ingredienser (veganskt), icke-veganska alternativ på begäran. På den populära "Charly's Vegan Food Truck", vinnare av 2018 års Vegan Taco Competition i L.A., får tacoälskare valuta för pengarna. På "Eolo Beach Club" hittar du djungelbeats som spelas av gästartister, en vegansk juicebar som gör utsökta blandningar och poolbarer som serverar färska fruktcocktails. 

Spa

Atlantis - Spa in the Jungle erbjuder traditionell massage och extraordinär massage med gamla mexikanska eller maya-mässiga tekniker. Dessutom kan du välja mellan ett stort antal olika hudvårdsprogram och energihelande terapier. Förutom den fysiska hälsan är fokus även på mental avkoppling.

The Collective - Barnens rike

Palmaïa erbjuder ett Waldorf-inspirerat barnomsorgsprogram med kvalificerade barnskötare som skapar en miljö baserad på avantgardistiskt tänkande, så att barnen kan utforska och utveckla sina sinnen på ett naturligt sätt. Målet är att återgå till ett tillstånd av varande genom att låta barnen få kontakt med naturens rytmer. De erbjuds en plats där de respekteras med en djup förståelse för deras känslomässiga, fysiska och mentala utveckling och där de kan utforska och lita på världen.

Fritid

Varierat veckoprogram (se ovan). Övervakade aktiviteter för barn inomhus och utomhus på barncentret. Mini vattenpark för barn direkt bakom Su Casa Restaurant. I närområdet finns Maya Puinen i Tulúm (ca 70 km) eller pyramiderna i Chichén Itzá (ca 190 km). Utflykter kan bokas på plats.

Ankomst

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

De 234 sviterna (50-66 kvm) med balkong eller terrass mot havet, varav 60 i vuxenområdet, har luftkonditionering, Wi-Fi, kassaskåp, Bluetooth-musiknätverk, minibar, kaffebryggare, sittgrupp med soffa och platt-TV, hårtork, strykjärn/bräda, sminkspegel och miljövänliga bekvämligheter. Conciergetjänst och rumsbetjäning finns tillgängliga dygnet runt. Välj mellan king- eller queen-sängar, andra sovrum med våningssängar för barn eller bäddsoffor, lyxiga badkar eller duschar. Familjesviterna ligger i centrum av anläggningen och har direkt tillgång till barnens minibassängpark och Su Casa-restaurangen.
 • King Suite

   ca. 10 qm
  mer information
 • Queen Suite

   ca. 10 qm
  mer information
 • Family Suite

   ca. 10 qm
  mer information
 • King suite/badkar

   ca. 10 qm
  mer information
 • Master Family Suite

   ca. 11 qm
  mer information

Plats

Palmaïa - The House of AïA
Mexico, Quintana Roo, Playa del Carmen
Cancún International Airport (CUN)
ca 59 km / 57 min

Hotell i närheten