- 10%

Sanjeevanam Ayurveda-sjukhus First Class

Toppmodern klinik i grönskande tropiskt landskap

Namnet Sanjeevanam kommer från den mytologiska växten "Sanjeevani", som anses vara ett livselixir. Husets vision är således lätt att känna igen: att göra det möjligt för gästerna att leva ett hälsosamt och bättre liv. Skräddarsydda program erbjuds inom områdena wellness, vård och behandling. Oavsett om det handlar om rehabilitering efter missbruk, diabetes, Parkinsons sjukdom eller kemoterapi, så erbjuds individuell hjälp på Sanjeevanam. 

Mest populära

 • Perfekt för ensamresande
 • Mitt i naturen
 • Nyhet i programmet
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • 24/7 Ayurveda-läkare
 • Yoga
 • Vegetarisk kost

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Sanjeevanam Ayurveda ny

från 7 nätter, Familjerum, Fullpension

11 456 kr

10 310 kr

Professionell vård på en toppmodern klinik. Inom de olika specialistområdena (allmänmedicin, kvinnohälsa och kosmetologi, livsstilshantering, neurologi samt idrottsmedicin och pediatrik) tillgodoses dina behov individuellt.

Fokuspunkter:

 • Ayurveda Wellness: t.ex. föryngring, avgiftning, Panchakarma, viktminskning, immunförsvarsstärkning och mycket mer.
 • Ayurveda Care: t.ex. högt blodtryck, diabetes, endometrios, skolios, gallsten, Parkinsons sjukdom, sömnstörningar, strokerehabilitering och mycket mer.
 • Ayurvedakur: t.ex. smärtlindring, astma, migrän, ögonsjukdomar, idrottsskador, PCOS, infertilitet, njursjukdomar, epilepsi och mycket mer
 • ayurvedisk, vegetarisk helpension inkl. drycker
 • . Detaljerad inledande diagnos av den ayurvediska läkaren med pulsdiagnos, förberedelse av den individuella behandlingen och näringsplanen
 • Regelbundna konsultationer med specialisterna enligt indikation och behov
 • . Dagliga personliga Ayurveda-behandlingar enligt behandlingsplanen
 • Kurativ Ayurveda örtmedicin
 • Yoga (Hatha & Kriya) enligt behandlingsplanen
 • Fysioterapi enligt behandlingsplanen
 • Transport från/till Cochin flygplats

Din kursfokus kommer att fastställas av Ayurveda-läkaren

.
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Idealiskt vid dessa indikationer

Cancer Rehabilitering, Diabetes, Diskbråck / Ryggraden, Eksem / Psoriasis, Fetma / Övervikt, Gynekologiska / urologiska besvär, Hjärta / Blodkärl / Cirkulation, Hud / Allergier, Högt blodtryck, Luftvägar / Astma, Metabolism / Mage / Tarm, Migrän, Neurologiska besvär, Njurar / Urinvägar, Reumatism / Leder / Artrit, Ryggbesvär, Rörelseapparaten, Stress / Utmattning, Syn / Hörsel / Tandvård

Telefon bokningskod: 72UP1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-klinik

☀ Det toppmoderna Sanjeevanam Ayurveda Hospital är inbjudande beläget på en frodig tropisk landsbygd i Pallikkara/Kochi, cirka 30 km från det berömda fortet. Det välrenommerade Ayurveda-sjukhuset (NABH-certifierat) har ett flerdimensionellt synsätt och kombinerar sömlöst öst och väst: här möter traditionell Ayurveda den senaste diagnostiken, yoga, funktionell fitness och fysioterapi. Hållbarhet stod i centrum för planeringen av huset och är också synligt i den dagliga verksamheten: användning av avloppsvatten för trädgården, minimering av plast, energieffektiva apparater, elbilar för gästtransfer och mycket mer.

Så här bor du

De 44 rummen är fördelade på 5 våningar och erbjuder komfort och bekvämlighet med utsikt över den gröna frodiga dalen med risfält. Deluxe enkelrum med modern inredning och balkong med magnifik utsikt över landsbygden. Svit med king size-säng, stort vardagsrum och matplats, rymligt badrum och balkong med panoramautsikt över Kadambrayar-floden. Familjerum för 2-3 personer, med tre sängar, stort vardagsrum, matplats och två badrum.

Enkelrum Deluxe

Singelrum deluxe med modern inredning och egen balkong med fantastisk utsikt över landsbygden.

Rumskod för telefonbokningar: 72UE1

Suite

Svit för 1-2 personer med king size-säng, stort vardagsrum och matplats, rymligt badrum och balkong med panoramautsikt över Kadambrayar-floden.

Rumskod för telefonbokningar: 72US1

Familjerum för 2-3 personer, med tre sängar, stort vardagsrum, matplats och två badrum.

Rumskod för telefonbokningar: 72UF2

Ät & Njut

Njut av naturopatisk näring i dess renaste form. Specialutbildade dietister använder sin expertis för att skräddarsy de hälsosamma, naturliga ayurvediska måltiderna specifikt för dig, ditt hälsotillstånd och ditt återhämtningsmål. En vegetarisk och en icke-vegetarisk restaurang på plats, var och en med indiska, arabiska och kontinentala rätter på menyn. Rätterna är halal.

Ayurveda-centrum

Ayur Diamond-certifierat och med ett högt kvalificerat team av 12 hängivna ayurvediska läkare (Vaidyas), konventionella läkare, ca 40 terapeuter och sjuksköterskor, yoga- och fitnessinstruktörer. Ayurvedacentret är uppdelat i olika specialiteter: Allmänmedicin, kvinnohälsa och kosmetologi, livsstilsbehandling, neurologi samt idrottsmedicin och pediatrik och har 17 behandlingsrum för över 130 olika ayurvediska behandlingar (inklusive Panchakarma). I det egna apoteket förbereds läkemedel och kosttillskott för att säkerställa att gästerna får de färskaste läkemedlen i den lämpligaste dosen för deras kroppstillstånd. Hår- och hudklinik för hår- och hudproblem, fysioterapiavdelning med TechnoGym-utrustning. Yoga som komplement till kuren i 4 yogazoner.

Fritid

Fitnesscenter för ökad smidighet, rörlighet och fysisk styrka. Brett utbud av underhållningsalternativ på plats, t.ex. bio (även internationella filmer), e-bibliotek, matlagningskurser, utforska det omgivande området.

Ankomst

Transfer från/till flygplatsen Cochin (COK) ingår (enligt överenskommelse).


FLYGPLATS i närheten
Cochin International Airport (COK) : (ca. 21 km / 39 minuter)

Hotellöversikt

 • Tvättservice

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra