Direkt vid Vembanadsjöns strand
Engagemang för miljön
Exklusiv privatliv
Till erbjudandena

Historisk charm och ren natur

Taj Kumarakom Resort & Spa Kerala erbjuder en lyxig vistelse mitt i naturen, omgiven av de lugna backwaters. Denna idylliska oas bjuder in till avkoppling och njutning, medan du låter den pittoreska skönheten i omgivningen påverka dig.

Populära attribut

Luftkonditionering
Pool
Vid en sjö
Deluxe / Best Spa
Ayurvedaläkare
Nyhet i programmet
Spa & wellnesscenter
Ayurv. mat enligt doshatyp
Hundar tillåtna

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurveda förnyelsekur

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 17 188 kr
ny

Ayurveda livsstilshantering

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 17 935 kr
ny

Taj Kumarakom Resort & Spa i detalj

Ditt Ayurvedacenter & Spa

Taj Kumarakom Resort & Spa ligger vid stranden av Vembanad-sjön, omgiven av frodiga risfält, azurblå backwaters och mjukt svängande träd. Ett livligt stycke historia väntar på dig i detta lyxiga tillflyktsort, vars ursprungliga bungalow byggdes 1881 av en engelsk missionär. Upplev en oförglömlig vistelse på Taj Kumarakom Resort & Spa, där personlig service, elegans och lugn lyx lovar maximal avkoppling och återhämtning.

Läge & Omgivning

Kumarakom är en idyllisk region i den indiska delstaten Kerala, berömd för sina pittoreska backwaters, frodiga landskap och rika fågelliv. Regionen sträcker sig längs Vembanad-sjön, Keralas största sjö och är ett populärt mål för naturälskare och de som söker återhämtning. Besökare har möjlighet att hyra traditionella husbåtar och färdas på de lugna vattenvägarna, förbi frodiga risfält och kokospalmer. Kumarakom Bird Sanctuary är en höjdpunkt för fågelskådare som kan upptäcka många sällsynta fågelarter i deras naturliga miljö. Förutom den imponerande naturen erbjuder Kumarakom kulturella upplevelser som Kathakali-dansföreställningar. Regionen är idealisk för att njuta av Keralas mångsidiga kultur och orörda natur.

Ät & Njut

På hotellet serveras utsökta och för Ayurveda-gäster doshanpassade rätter som erbjuder kulinariska upplevelser utöver det vanliga. Vembanad Bistro imponerar med ett mångsidigt kök som sträcker sig från kustspecialiteter från Kerala till internationella rätter, och erbjuder både inomhus- och utomhusplatser. Currymeen Seafood Restaurant, beläget i en vackert restaurerad bungalow direkt vid lagunen, är känt för sina förstklassiga skaldjur.

Ayurvedacenter & Spa

I J Wellness Circle väntar en verkligt exklusiv oas för avkoppling. Här finns en lyxig svit för parbehandlingar, komplett med ångbad och dusch. Dessutom finns ett Ayurvedacenter för konsultationer samt två Ayurvedabehandlingssviter med förstklassiga ångbad- och duschmöjligheter. Fyra erfarna terapeuter och en Ayurvedaläkare ser till att ditt välbefinnande är i fokus. Ett rymligt vilorum bjuder in till att stanna kvar och koppla av.

Fritid

Utomhuspool och gym. Dessutom erbjuds ett varierat fritidsprogram, inklusive båtturer genom Backwaters, kulturella utflykter, fiske, fågelskådning, yoga vid sjön och matlagningskurser samt liveunderhållning på kvällen, som kan bokas mot en avgift på plats.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Rummen kombinerar kolonial elegans med modern komfort. Var och en av de 28 villorna och cottages har karakteristiska lutande tak, livliga färgaccent, mönstrade golv och handgjorda möbler. Stora fönster och öppna innergårdar erbjuder gott om naturligt ljus. Moderna bekvämligheter inkluderar utomhusduschar och privata dykpooler i de stora lyxvillorna.

 • Dubbelrum Heritage med utsikt över lagunpool

   ca. 48 qm
  +8 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Premium Cottage med lagunutsikt

   ca. 49 qm
  +8 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Heritage med utsikt över lagunpool

   ca. 48 qm
  +8 vidare
  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Premium Cottage med lagunutsikt

  mer information
 • Lyxvilla med trädgårdsutsikt

  mer information
 • Grand Lyxvilla med pool

  mer information

Plats

Taj Kumarakom Resort & Spa
Indien, Sydvästra Indien/Kerala, Kumarakom
Cochin International Airport (COK)
ca 72 km / 125 min

Liknande hotell

Hotell i närheten