Israel

Israel

Semester med unikt helande klimat och speciella badupplevelser

Upplev känslan av viktlöshet

Fina kristaller av salt kröner ofrivilligt formade och fascinerande formationer av Döda havet på kusterna och på sandstränderna i Israel. Den lägsta liggande punkten, på jorden utgör samtidigt det största naturliga spa:t i världen. Genom olika innehåll av mineraler i vattet och den helande lera är en resa till Israel mycket väl lämpat för att motverka uppkomsten av hudsjukdomar och sjukdomar i muskulaturen. Det unika klimatet har också en terapeutisk effekt och intensifierarande läkande effekt.

Den rena, torra öknenluften är syrerik, vilket är anledningen till patienter med sjukdomar i andningsorganen, uppmuntras och rekommenderas att besöka Döda havet. Under hela året, uppmanar hälsodestinationen dig att koppla av och varva ner en, eftersom det geografiska läget och de särskilda klimatförhållanden är det varmt och behagligt vid alla tidpunkter under året. Med SpaDreams kan du nu uppleva din egen Klimakur och gå med i en hälsoterapier med en oförglömlig semesterupplevelse.

Upplev den karakteristiska effekten av ett bad i Döda havet och unna dig en mycket speciellt vattenupplevelse/nöje. Upplev hur du tyngdlöst flyter runt med en lugnt gungande takt med de passerande vågorna på det klara vattnet med en imponerande salthalt - 10 gånger högre än i Medelhavet.

Utöver de bekvämligheter hotellen har att erbjuda och det fantastiskt helande havet, erbjuder landet mycket mer sevärda destinationer som du inte bör missa. Ta en tur till Masada, eller den berömda arkeologiska platsen Quaram eller åk en svänt till oasen En Gadi i den israeliska öknen.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Israel