Israel

Israel

Ett unikt klimat och en härlig badupplevelse

Våra bästa hotell i Israel

Upplev känslan av viktlöshet

Israel

Fina kristaller av salt glittrar på fascinerande formationer av Döda Havet på kusterna och på sandstränderna i Israel. Den lägsta punkten, på jorden utgör samtidigt det största naturliga spa:t i världen.

På grund av den mycket hälsofrämjande effekten av mineraler i vattnet och den helande leran är en resa till Israel mycket väl lämpat för att motverka uppkomsten av hudsjukdomar och muskelbesvär. Det unika klimatet har också en terapeutisk och intensifierarande läkande effekt.

Den rena, torra öknenluften är syrerik, vilket är anledningen till att patienter med sjukdomar i andningsorganen uppmuntras att besöka Döda Havet. Under hela året bjuder Israel på avkoppling och ger dig en möjlighet till att varva ner.

På grund av det geografiska läget och det härliga klimatet är det varmt och behagligt året runt. Med SpaDreams kan du nu uppleva din egen klimatkur och göra en hälsoterapi för att få en oförglömlig semesterupplevelse.

Upplev den karakteristiska effekten av ett bad i Döda Havet och unna dig en mycket speciell vattenupplevelse. Upplev hur du tyngdlöst flyter runt med en lugnt gungande takt med vågorna på det klara vattnet med en imponerande salthalt, som är 10 gånger högre än i Medelhavet.

Utöver de bekvämligheter hotellen har att erbjuda och det fantastiska läkande havet erbjuder landet mycket mer sevärda destinationer som du inte bör missa. Ta en tur till Masada, eller den berömda arkeologiska platsen Quaram eller åk en svänt till oasen En Gadi i den israeliska öknen.

Information om Israel

Språk: Hebreiska och arabiska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: April - Oktober
Valuta: Israelisk shekel (ILS)
Visum: Nej. Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader vid ankomst.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Israel

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Israel