Leonardo Inn Dead Sea ★★★

Kura till ett bra pris och slappna av vid Döda Havet

Litet hotell med trevlig atmosfär med stor swimmingpool i trädgården.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Spa & Avkoppling

från 7 nätter, Dubbelrum, Halvpension

  • entré till pool
  • internationella telefonsamtal från rummet
  • entré till spa:et i Hotel Leonardo Club
  • wifi

Idealiskt vid dessa indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis, Rörelseapparaten

Telefon bokningskod: 346P1

5 339 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Leonardo Inn Dead Sea är ett litet hotell med trevlig atmosfär mitt i en välskött trädgårdsanläggning. 500 m till Döda Havet.

Så här bor du

96 rum på 3 våningar med bad/dusch/WC, telefon, hårtork, kabel-tv, radio, luftkonditionering, minibar, té-/kaffeset och en liten balkong. Hiss.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut

Restaurang med koscher och internationell kost, beduintält med magdans (beroende på säsongen), bar med internet i lobbyn. Pool-snackbar, konferensrum.

Spa & Hälsa

Stor pool i trädgården med liggstolar, barnbassäng. Tennisbana, natursolarium. Gästerna får använda spa:et i hotellet Hod Hamidbar.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Ben Gurion International Airport (TLV): (ca. 158 km / 112 minuter)

TRANSFER
Samlingstransfer€ 107 per person, fr.o.m. 1.9. €117 per person (tur & retur)
Privattransfer utan väntetider € 235 per bil/sträcka, fr.o.m. 1.9. €265 (1-3 personer).

INFORMATION
Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) €13-14 per övernattning/halvpension, (2-11,9 år) € 26-57 per övernattning med halvpension.

Evtl. tillägg för helgdagar.

OBS!

Programmen inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Bra att veta

Klimatkur i DMZ

DMZs klinik (öppet söndag-fredag) har specialiserat sig på högeffektiva terapier som botar hudsjukdomar, luftvägssjukdomar och reumatism. DMZ är erkänt som stationär rehabiliteringsinstitution enligt § 107 SGB V med försörjningsavtal och avtal om ersättning enligt § 111 SGB V. Det tysk- och engelskatalande klinikteamet med läkare och specialister inom dermatologi, reumatologi och pneumologi garanterar din långsiktiga läkningsprocess med naturliga läkemetoder som använder sig av regionsspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft). Utöver det finns det en medicinsk akuttjänst dygnet runt.

Rekommendation

Efter konsultation med din läkare bör du avsluta ditt intag av mediciner i god tid innan kuren börjar, om medicinerna inte är nödvändiga. Du bör sluta använda salvor med kortison minst 4 veckor innan kuren börjar, tabletter med kortison bör tas tills du har ditt inledande samtal med undersökning med läkaren vid kurens början. Var god och ta med dig en detaljerad rapport av din behandlande läkare till inledande undersökningen, dessutom alla salvor och mediciner som du tar samt eventuella kostscheman.

Karta

Leonardo Inn Dead Sea
Boka Kontakt Vidarebefodra