Lyxiga öparadis

Lyxiga öparadis

Unna dig en härlig semester i paradiset

En ö för varje smak...

Våra finaste destinationer för din lyxresa

Ett lyxigt ö-äventyr

Fly vardagen med en resa till en paradisisk ö! Samla solstrålar på en orörd vit strand, doppa tårna i kristallklart vatten och lev ut alla dina fantasier med en SpaDreams-resa till ett öparadis.

Den mystiska ön Bali befinner sig bara 8 breddgrader från ekvatorn, vilket utlovar fantastiska utsikter över Stilla Havet och utsökta lyxresorter. Sri Lanka, "Indiska Oceanens pärla", lockar gäster med vacker vit sand och autentiska ayurvedabehandlingar. Följ piraternas väg genom Karibien och gunga i en mysig bomullshängmatta mellan två palmträd, glöm allt omkring dig! Maldiverna och den vackra ön Mauritius fångar dig med dess oemotståndliga stränder och glittrande kuster.

De som letar efter ett öparadis som ligger närmare hemmet behöver inte resa längre än till Medelhavet: Cypern, Kreta, Mallorca och Ibiza bjuder på rik kultur, gourmetmat och vackra stränder. I Atlanten väntar Madeira, blommornas ö, där svepande klintkuster kompenserar att det inte finns sandstränder. Teneriffa, bland de Kanariska Öarna, bjuder på spansk atmosfär med en unik flora och fauna.

Gör din drömresa med SpaDreams! Boka idag och njut av vår bästa pris-garanti.

Se även

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Planera din lyxigesa till ett av våra öparadis med bästa pris hos SpaDreams