Mauritius

Mauritius

Upplev djup avslappning på denna fantastiska ö

Vacker natur i en grön oas av lugn

Du står på toppen av ett berg. Utsikten är så fantastiskt vacker att du fokuserar din syn lite extra för att se långt och inte missa något. Du kan se hela ön. Från stranden med pittoreska stränder och kuperade klipplandskap över öppna fält med grönskande sockerrör, till mossgröna och tätt skogsklädda bergskedjor. Däremellan visar trädgårdar upp sin blommande prakt. Vid havskanten blandas den förtrollande naturen med det azurblå vattnet i Indiska oceanen.

Mauritius - där du kan uppleva en oförglömlig må-bra semester med lyxiga spa-behandlingar.

Är du morgonpigg? Gör en utflykt till den livliga huvudstaden Port Louis. Unna dig en fransk au chocolat på torget innan du beger dig till tropiska vattenfall och olika vilda djur på Black River Gorges National Park.

Vill du ta det lugnt? Unna dig att göra det. För en perfekt avkopplande morgon, packad med exklusiva hälso- och skönhetsbehandlingar på SpaDreams lyxresort, som ligger på sandstranden i Trou aux Biches eller gör en liten andlig promenad i mot landets tidigare pittoreska fiskebyar och livliga hamnar. På vägen upptäcker du sandelträ och vanilj doftande tempel, moskéer och kyrkor.

Vill du njuta av havet? Då är dessa Mauritiska korallrev ditt paradis. Njut av färgrikt mångfald under dykning, snorkling eller surfing. Låt dig fångas upp av det turkosa vattnet för att sendan värmas av solen. På kvällen kan ni umgås och koppla av med en lugnande avslappning massage till den milda ljudet av havets vågor.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Mauritius