Mauritius

Mauritius

Upplev djup avslappning på denna fantastiska ö

Våra bästa hotell på Mauritius

Vacker natur i en grön oas av lugn

Mauritius

Du står på toppen av ett berg. Utsikten är så fantastiskt vacker att du fokuserar din syn lite extra för att se långt och inte missa något. Du kan se hela ön. Från stranden med pittoreska stränder och klipplandskap över öppna fält med grönskande sockerrör, till mossgröna och tätt skogsklädda bergskedjor. Däremellan visar trädgårdar upp sin blommande prakt. Vid havskanten blandas den förtrollande naturen med det azurblå vattnet i Indiska oceanen.

Mauritius - där du kan uppleva en oförglömlig må-bra semester med lyxiga spa-behandlingar.

Är du morgonpigg? Gör en utflykt till den livliga huvudstaden Port Louis. Unna dig en fransk pain au chocolat på torget innan du beger dig till tropiska vattenfall och olika vilda djur på Black River Gorges National Park.

Vill du ta det lugnt? Unna dig att göra det. Gör en perfekt avkopplande morgon, packad med exklusiva hälso- och skönhetsbehandlingarSpaDreams lyxresort, som ligger på sandstranden i Trou aux Biches eller en liten promenad mot landets tidigare pittoreska fiskebyar och livliga hamnar. På vägen upptäcker du sandelträ och vaniljdoftande tempel, moskéer och kyrkor.

Vill du njuta av havet? Då är Mauritiska korallrev ditt paradis. Njut av färgrik mångfald under dykning, snorkling eller surfing. Låt dig fångas upp av det turkosa vattnet för att sendan värmas av solen. På kvällen kan ni umgås och koppla av med en lugnande avslappningmassage till det milda ljudet av havets vågor.

Information om Mauritius

Språk: Engelska och franska
Tidsskillnad: +2 timmar.
Bästa restiden: April-juni och september-december.
Valuta: Rupee (MUR)
Visum: Endast vid resor som är längre än 90 dagar.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell på Mauritius

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Mauritius