Tjeckien

Tjeckien

Färdas i en tid av genuin elegans och extravagant badkultur

Populära resmål i Tjeckien

Vilket hotell i Tjeckien blir din favorit?

Elegans på hälsosam semester

Magnifikt och elegant, klassiska pelargångar och graciösa levande badhus som sträcker sig längs de historiskt vackra gatorna med deras enastående lugn. På en promenad genom den västa delen av Tjeckien kan man även besöka en av de berömda Bohemian spa:n. Gå i fotspåren av kända konstnärer, politiker och kändisar som uppskattar de värdefulla helande egenskaperna hos de bubblande varma källorna som har funnits i århundraden. Upptäck djup avslappning och förnyelse under din personligt utformade hälsoresa till Tjeckien med SpaDreams.

För kultur- och naturälskare finns både arkitektorisk variation och tystnaden på promenader genom skogar och ängar. På de tjeckiska spa:n kan man uppleva den perfekta semester-spa-upplevelsen för en liten slant. Strosa genom den magnifika slottsträdgården eller förundras över byggandet av badhaller och lyxiga hotellkomplex som erhållits under århundraden.

Många sjukdomar som försämrar hjärt-& kärlsystemet, mag-& tarmkanalen, ämnesomsättningen eller luftvägarna, kan lindras genom de många varma mineralkällorna i Tjeckien. En stödjande effek av många healning (läkande processer) finns också, med särskilld inriktning på onkologiska sjukdomar eller hudsjukdomar. Åk med SpaDsreams till Tjeckien på din individuella hälsokur som passar exakt till dina personliga behov.

Men för en avkopplande spa och wellness semester är de tjeckiska orterna helt perfekta. Låt ditt sinne vandra på en avstressande massage, njut av olika kroppspeelings- eller inpackningar i skönhetsavdelning. Stäng av helt från vardagens stress och njut av ett ögonblick av tystnad och lugn i den moderna spa och bastu landskap. 

Mellan spa och kurbehandlingar, varför inte uppleva lite kulturella höjdpunkter, som finns i den vackra huvudstaden Prag? Njut av den perfekta kombinationen av en hälsosam semester och levande storstads puls i den fashionabla tjeckiska huvudstaden.

Information om Tjeckien

Språk: Tjeckiska
Tidsskillnad: Ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Tjeckiska kronor (CZK)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Tjeckien