Tjeckien

Tjeckien

Färdas i en tid av genuin elegans och extravagant badkultur

Populära resmål i Tjeckien

Våra bästa hotell i Tjeckien

Elegans på hälsosam semester

Tjeckien

Magnifikt och elegant, klassiska pelargångar och graciösa levande badhus som sträcker sig längs de historiskt vackra gatorna med deras enastående lugn. På en promenad genom den västa delen av Tjeckien kan man även besöka en av de berömda böhmiska kurhotellen i den böhmiska spa-triangeln. Följ spåren av kända konstnärer, politiker och kändisar som uppskattar de värdefulla hälsofrämjande egenskaperna av de bubblande varma källorna som har funnits i flera århundraden. Upptäck djup avslappning och förnyelse under din personligt utformade hälsoresa till Tjeckien med SpaDreams.

För kultur- och naturälskare finns både arkitektorisk variation och tystnaden på promenader genom skogar och ängar. På de tjeckiska spa:n kan man uppleva den perfekta semester-spa-upplevelsen för en liten slant. Strosa genom den magnifika slottsträdgården eller förundras över byggandet av simhaller och lyxiga hotellkomplex som erhållits under århundraden.

Många besvär i  hjärt-& kärlsystemet, mag-& tarmkanalen, ämnesomsättningen eller luftvägarna, kan lindras genom de många varma mineralkällorna i Tjeckien. En stödjande och lindrande effekt kan även uppnås med särskilld inriktning på onkologiska sjukdomar eller hudsjukdomar. Åk med SpaDreams till Tjeckien på din individuella hälsokur som passar exakt till dina personliga behov.

Tjeckien är även helt perfekt för en avkopplande spa och wellness semester. Låt ditt sinne vandra medan du njuter av avslappnande massage, njut av olika kroppspeelings- eller inpackningar på hotellens maffiga skönhetsavdelningar. Stäng av vardagens stress och njut av ett ögonblick av tystnad och lugn i de moderna spa- och bastulandskapen. 

Och varför inte uppleva lite kulturella höjdpunkter, som t.ex. i den vackra huvudstaden Prag? Njut av den perfekta kombinationen av en hälsosam semester och levande storstads puls i den fashionabla tjeckiska huvudstaden.

Information om Tjeckien

Språk: Tjeckiska
Tidsskillnad: Ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Tjeckiska kronor (CZK)
Visum: Nej

Alla våra hotell i Tjeckien

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Tjeckien