Ungern

Ungern

Upplev traditionell spa-kultur och naturens läkande krafter

Populära resmål i Ungern

Våra bästa hotell i Ungern

Gör något för hälsan på semestern

Ungern

Res med SpaDreams till Ungern och upplev en härlig, hälsosam semester! Få länder kan ger dig så många möjligheter att koppla av och förnya dig själv. Som ett minne av forna vulkaner finns det framförallt i västra Ungern många varma mineralkällor som kan hjälpa dig att återhämta dig från olika sjukdomar och hälsoproblem. De prestigefyllda ungerska spa:n och dess klassiska medicinska botemedel är perfekta vid muskelsjukdomar, reumatism, gikt eller sjukdomar i andningsvägarna. Du får även hjälp med rehabiliteringsprocessen efter en operation eller vid förebyggande hälsokurer. Du kan absolut förbättra din hälsa i Ungern! Öka ditt välbefinnande och ge dig själv en högre grad av inre stabilitet och harmoni.

Mitt i orörd natur av skogar, ängar, bergslandskap eller vid de idylliska sjöparadisen kan du hitta de optimala förutsättningarna för att minska stress och negativa influenser i vardagen - perfekt för att ladda batterierna. Om du gillar att vara aktiv på semestern kan du cykla eller vandra genom Ungerns nästan orörda naturområden. Ta fram ditt barnasinne, umgås med dina vänner och utöva roliga vattensporter som simning, segling eller varför inte lära dig att surfa? Du kan även slappna av på riktigt med spa i Budapest.

Njut av en lugnande spa-behandling i spaanläggningen på utvalda hotell och resorts efter en ansträngande jobbsäsong. Vi på SpaDreams vill att alla dina önskningar ska gå i uppfyllelse under dina resa till Ungern. Låt ett professionellt team genomföra en helkroppsundersökning med första klassens terapeuter, slappna av och unna dig ett par dagar att varva ner och koppla av.

Boka din resa till Ungern redan idag och låt dig förtrollas av denna charmiga kultur.

Information om Ungern

Språk: Ungerska
Tidsskillnad: Ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Ungerska forint (HUF)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Ungern

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Ungern