Ungern

Ungern

Upplev långsiktig återhämtning genom naturens antika skatter

Populära resmål i Ungern

Gör något för hälsan på semestern

Res med SpaDreams på en hälsosam semester till Ungern! Knappast något land kan ge så många möjligheter till avkoppling och förnyelse. Som ett bevis på en svunnen, men då en mycket livlig vulkanism du ser särskilt i västra Ungern med många varma mineralkällor som kan hjälpa dig att återhämta dig från olika sjukdomar och hälsoproblem. Speciellt för musklesjukdomar, reumatism, gikt eller sjukdomar i andningsvägarna är de prestigefyllda Ungerska spa med klassiska medicinska botemedel perfekta. Även för hjälp med rehabilitering efter operation eller för att förebygga och för att allmänt främja din egen hälsa är Ungern värt ett besök. Öka ditt välbefinnande och ge dig själv en högre grad av hälsa stabilitet och inre harmoni.

Mitt i orörd natu av skogar, ängar, bergslandskap eller den idylliska sjön paradis i grundare områden kan du hitta de optimala förutsättningarna för att minska stress och negativa influenser i vardagen. Även perfekt för att ladda batterierna. Gillar du att vara aktiv på semestern kan du cykla eller vandra genom Ungerns nästan orörda naturområden. Ta fram dina barnasinne och umgås med dina vänner och utöva roliga vattensporter så som simning, segling eller varför inte prova på att lära dig att surfa?

Njut efter en hektisk dag med en lugnande spa-behandling i spaanläggningen på utvalda hotell och resorts. Vi på SpaDreams vill att alla dina önskningar ska gå i uppfyllelse på dina resa till Ungern. Låt ett professionellt team genomföra en helkropps undersökning med första klassens terapeuter, slappna av och unna dig ett par dagar att varva ner och koppla av. Även för en hälso- och skönhets semester erbjuder de varma källorna i termalbaden en utmärkt grund.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Ungern