TKM - Traditionell kinesisk medicin

Traditionell Kinesisk Medicin

Njut av akupunktur, shiatsu, qi gong och tai chi på semestern

Hitta din perfekta inre resa

Balans för kroppen och själen med TKM

Bli frisk med TKM på semestern

Med SpaDreams njuter du av de holistiska behandlingarna användningar av den tusen års gamla traditionella kinesiska medicinen. Kom i form med kost enligt TKM samt akupunktur, kinesiska mediciniska örter och qi gong.

Den traditionella kinesiska medicinen är precis som ayurveda en holistisk form av medicin, som betraktar varje patient som enskild individ. Man behandlar inte symptomen utan försöker hitta orsaken och behandla den istället. Enligt TKM är inte kropp och själen skilda utan de hör ihop och bildar energikanaler och livsenergi (Qi) får flöda fritt.

Om du är frisk flyter din energi obehindrat och harmoniskt. Om du är sjuk är det ett tecken på att energin är blockerad. TKM försöker att hitta dessa blockeringar. TKM består bl.a. akupunktur, shiatsu massage, Qigong och tai chi samt en lämplig kost. Kosten spelar en stor roll i TKM terapin och därför använder alla våra TKM hotell kost principier enligt de 5 elementen. 

Du kan välja mellan en prov-på-kur, avgiftning eller smärtterapi – det är du som bestämmer! Yoga och meditation i samband med ayurveda resor eller hälsoresor med shiatsiu, Qi gong, Tai Chi, yogasemester samt akupunktur och diet – du kombinerar enligt dina behov och önskningar.

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Din härliga semester med TKM väntar på dig - boka redan idag!