TKM - Traditionell kinesisk medicin

Traditionell Kinesisk Medicin

Njut av akupunktur, shiatsu, qi gong och tai chi på semestern

Hitta din perfekta inre resa

Balans för kropp och själ med TKM

Bli frisk med TKM på semestern

Känner du dig håglös, trött och stressad? Tycker du att traditionell europeisk medicin inte har den önskade effekten vid dina besvär?

Upptäck den traditionella kinesiska medicinen (TKM) med SpaDreams. Vi erbjuder många resor till fina hotell där du upplever nya behandlingar som kan ha en bättre effekt på din hälsa.

I andra omgivningar är kroppen mer benägen att slappna av - och du blir mer mottaglig för behandlingar. Kom i form med specialkost enligt TKM samt akupunktur, kinesiska mediciniska örter och qi gong.

Vad innebär TKM?

Den traditionella kinesiska medicinen är precis som ayurveda en holistisk form av medicin, som betraktar varje patient som en enskild individ med individuella behov och förutsättningar. Man behandlar inte bara symptomen utan försöker hitta orsaken till dina besvär och åtgärda detta. Enligt TKM är kropp och själ inte två skilda delar av dig - de hör ihop och bildar viktiga energikanaler där din livsenergi (Qi) får flöda fritt.

Om du är frisk flyter din energi obehindrat och harmoniskt. Om du är sjuk är det ett tecken på att energin är blockerad. TKM försöker att hitta dessa blockeringar. Den traditionella kinesiska medicinen består bl.a. akupunktur, shiatsu massage, Qigong och tai chi samt en kost som passar just dig. Den spelar en stor roll i TKM terapin - alla våra TKM hotell orienterar sig efter de 5 elementen som garanterar en balanserad och hälsosam kost som kan främja din hälsa. 

Du kan välja mellan en prova-på-kur, avgiftning eller smärtterapi – det är du som bestämmer! Du vill ha yoga och meditation i samband med ayurveda resor eller hälsoresor med shiatsiu, Qi gong, Tai Chi, yogasemester samt akupunktur och diet? Kombinera allt enligt dina behov och önskemål för att uppleva en härlig semester. Du kommer att återvända hem som en ny människa...

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra mest populära hotell

Din härliga semester med TKM väntar på dig - boka redan idag!