Lyx och kultur

De bästa hotellen i Mauritius: Mellan lyx och kultur

Kombinera lyxig avkoppling med en kulturell upptäcktsresa av ön

Mauritius är mest känt för dess vackra lyxhotell med privata stränder och högkvalitativa spa-anläggningar som gör ön till den perfekta platsen för att fly vardagen och bli bortskämd med wellness och avkopplande behandlingar.

För de mest nyfikna och naturälskarna erbjuder ön varierade landskap som definitivt är sevärda. I sydvästra delen ligger Tamarin Falls, Chamarel och dess jord med sju färger, Bénitier öarna, hamnstaden Flic en Flac och Rivière Noire Gorges nationalpark. Organisera en vandringstur till Morne Brabants topp som ligger på en höjd av 550m, gör en båttripp till ön “Île aux Cerfs” som är känd för dess vattensportr och golfplats och spendera en dag i den lilla fiskarbyn Grand Baie med dess trevliga restauranger och barer.

För din drömresa till Mauritius kan du välja mellan de bästa SpaDreams lyxhotellen i olika delar av ön:

Shanti Maurice *****s – sydkusten – Saint Félix

Shanti-MauricePå Sanskrit betyder “Shanti” fred. I detta lyxiga SpaDreams hotell hittar du din inre balans med lyxig wellness och ayurvedabehandlingar i en idyllisk omgivning vid Indiska Oceanen. Lyssna på vindens sus i palmerna från din solstol vid din privata pool.

Maradiva Villas Resort & Spa *****s – västkusten – Flic en Flac

Maradiva VillasI detta magnifika hotell med asiatisk arkitektur i Tamarinbukten kommer du att uppleva ett totalt miljöbyte. Vare sig du vill slappna av i en tropisk trädgård, ladda dina batterier eller detoxa din kropp i en lyxig miljö kommer hotellets ayurvedabehandlingar att uppfylla alla dina wellness-önskningar.

LUX* Grand Daube ***** – nordkusten – Baie de Grand Daube

Detta lyxLUX Grand Daubeiga SpaDreams hotell kommer att transportera dig till en annan värld. Med dess olika spabehandlingar, massage och skönhetsinstitut kommer du att bli bortskämd från topp till tå. Ligg på den privata sandstranden eller upptäck den turkosa lagunen med hotellets dykskola. De spänningssugna gästerna blir hänförda av de olika vattenaktiviteterna som erbjuds på plats.

Outrigger Mauritius ***** – sydvästkusten – Bel Ombre

Outrigger MauritiusVare sig du reser själv, som par eller med din familj kommer Outrigger att ge din vistelse en sann touch av paradiset. I mitten av en stor tropisk trädgärd vid kanten av dess privata strand kan du slappna av vid havet, strosa runt i naturen, roa dina barn med många olika aktiviteter, smaka traditionella mauritianska rätter eller till och med gå en matlagningskurs med hotellets kock och testa nya recept hemma.

Les Mariannes Wellness Sanctuary **** – norden – Congomah D’Epinay

Les Mariannes Wellness SanctuaryHemligheten för att bli av med vardagsstressen och få ett lätt och positivt humör döljer sig i detta hälso- och wellnesshotell. Det är specialiserat inom bioenergy och neuroterapi och dess behandlingar utförs av kvalificierade medarbetare i mitten av ett panorama av grön natur. Avsluta din wellnessdag med att beundra solnedgången bakom bergen vid poolen.

 

På Mauritius har vi hotell för varje smak. Boka idag och upplev en oförglömlig semester!

Har du fått lust att resa till Mauritius? Ta även titt på våra lyxiga öparadis och favoriter på Maldiverna. Du vill ha mer än bara spabehandlingar? Upptäck våra ayurvedaresor till Indien och Sri Lanka, där du kommer hänföras av den urgamla indiska lälekonsten.

Läs mer om semester i Afrika >>
Läs mer om lyxiga sparesor >>
Läs mer om tropiska sparesor >>

SpaDreamsSE Instagram
Webbplatskarta