Marocko, marocco, mellanöstern, afrika

Afrika & Mellanöstern

Låt oss hjälpa dig hitta ditt drömresmål

Populära destinationer

Populärta teman

Afrika & Mellanöstern

Tröttnat på charter till Kanarieöarna och Thailand? Vill du prova på något nytt, spännande och exotiskt? Varför inte testa att resa till Afrika eller Mellanöstern! Kliv in i en sagovärd av orientalisk charm. Rid på kamelryggar, besök pyramider, bada i hamambad, drick mintte, åk på safari och såklart – njut av värme och kristallklart vatten. En resa till Döda Havet kan ändra hela din hälsa och du kommer känna ett otroligt lugn och ny kick-start. Afrika och framför allt Tanzania börjar bli riktigt populärt med resor till den fantastiska ön Zanzibar. Vi garantera att du knappast kommer klaga på naturupplevelserna vare sig du väljer att besöka Afrika, Döda Havet eller Mellanöstern, vi rekommenderar snarare att du förbereder dig på att bli hänförd av dessa vackra platser.

Prova något nytt!

Hälso- Spa- & Wellnessresor till Afrika & Mellanöstern blir allt populärare, och vi på SpaDreams vet varför - Inte bara för det breda utbudet av olika program men många av länderna är helt enkelt fenomenala på spa & wellness! Prova på Thalasso i Tunisien, eller bada i helande Döda havet! Att komma iväg på en resa, där det är lite varmare än i Sverige och dessutom som du får uppleva några tropiskapärlor,  se kända turistattraktioner och naturunderverk och äta fantastiskt god mat - kan det bli mycket bättre än så?

Vi erbjuder för tillfället resor i: Egypten, Israel, Jordanien, Marocko, Tunisien, Turkiet, Tanzania och Mauritius. Använd vår sökmotor, eller kontakta oss för mer information om våra länder i Afrika och Mellanöstern. 

Populära hotell i Afrika & Mellanöstern