Sparesor: Hela världen

Slappa under ett parasoll, lyssna på havets brus och ta ett uppfriskade dopp i poolen

Checka in på en sparesa för ditt välbefinannde

Sparesor till när och fjärran

Tropiska sparesor är som balsam för själen

Sparesor: Hela världen

Spa i kombination med fantastisk natur - bergstrakter, djungler, regnskog och öar med kritvita stränder - skönt klimat, tropiska frukter, god mat och vackra tempel kan ju inte bli fel. Även om resan dit är lite längre än till en spa weekend i Polen så är belöningen dubbelt så stor när du väl är där.

Vare sig du föredrar Thailand, Bali eller någon annan tropisk plats, så är värmen helt fantastisk när man kommer från kallare breddgrader. Ingen tacker väl nej till 29 grader i fabruari? Tanken på att man även kan surfa, dyka, sola – eller bara ta del av en fantastisk kultur när du inte samlar nya krafter och laddar batterierna på ett spa är helt oemotståndlig.

Vi på SpaDreams vill att din sparesa ska bli en upplevelse för alla sinnen där du badar och bastar dig igenom olika faciliteter som kanske både låter, doftar, lyser och med all säkerhet känns. Just känslan är viktig. Man ska känna sig bekväm och avslappnad när man är på spa för att det ska få önskad effekt. Och det gör man när man hamnar rätt, när ens syfte och sällskap går hand i hand med spats inriktning.

För att kunna slappna av riktigt ordentliget behöver man inte bara avslappnande behandlingar men också god mat. Mat har enstor effekt på din hud, hår och välbefinnande och perfekt i tropiska länder är att passa på att smaka alla fantastiska exotiska frukter!

För dig som behöver speciell kost erbjuder många spa hotell också specialkost som diabetikerkost, reduktionsdiet, vegetarisk och även vegansk kost

Glöm vardagen

Glöm vardagen och unna dig en paus på något av SpaDreams hotell där du kan förnya och återhämta dig på en lugn plats. Kanske är du intresserad av en ayurvedaresa som är ett bra sätt att kombinera spa med den gamla indiska läkekonsten? Kolla in våra spa-erbjudanden till när och fjärran för att hitta en perfekt destination som uppfyller alla dina krav och förväntningar.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa sparesor i hela världen

Hitta din favorit bland våra toppenhotell