låt det kristallklara vattnet, palmerna och stränderna välkomna dig

Maldiverna

låt det kristallklara vattnet, palmerna och stränderna välkomna dig

Sakta ner under palmerna

När kvällen sakta smyger sig på förvandlas solen med den vackra solnedgången på paradisön och lyser rött och rosa. De mjuka vågorna i havet kluckar och det ser nästan ut som en målning - så unikt och magiskt visas detta imponerande naturliga skådespel upp för just dig. Med över 1000 öar lockar Maldiverna, förförisk med kilometervis av kritvita sandstränder, klart turkost vatten och tropiska temperaturer året runt med exceptionell lyx.

Njut av den exotiska vattensvärlden med snorkling och dykning bland färgsprakande korallrev. Låt solens strålar med den överdådiga och lugnande solen påverkar dig positivt. Med traditionell yoga och superba spabehandlingar sträcker dem i den pittoreska landsbygden, omgiven av kokospalmer och lugnande ljud från havet. gillar du att vara aktiv kommer du hitta massor av möjligheter när du upptäcker den färgstarka och glatt doftande stannar besök i huvudstaden Malé eller prova på en av de många fritidsaktiviteter på land eller vatten. Du kan testa på vindsurfing, katamaran segling och motorbåtsutflykter, även spela ett par omgågnar beachvolley med vänner eller din familj.

Kysst av solen och med ett leende på läpparna kan du luta dig tillbaka på kvällen, bort från liv och rörelse, återigen verkligen tillbaka och njuta av lättheten i livet.

Ser fram emot ditt personliga Robinson Kruse-äventyr med en känsla av avkoppling och förnyelse. Unna dig en exotisk paus och res med SpaDreams till en oförglömlig dröm semester, där sommaren aldrig tar slut.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester på Maldiverna