Maldiverna

Maldiverna

Låt det kristallklara vattnet, palmer och pittoreska stränder välkomna dig

Våra toppenhotell på Maldiverna

Sakta ner under palmerna

Maldiverna

När kvällen sakta smyger sig på förvandlas solen med den vackra solnedgången på paradisön och lyser i rött och rosa. De mjuka vågorna i havet kluckar och det ser nästan ut som en målning - så unikt och magiskt visas detta imponerande naturliga skådespel upp för just dig. Med över 1000 öar - 1199 för att vara exakt! - lockar Maldiverna dig med förföriska, kilometerlånga kritvita sandstränder, klart turkost vatten och tropiska temperaturer året runt och exceptionell lyx.

Njut av den exotiska vattenvärlden med snorkling och dykning bland färgsprakande korallrev. Låt solens varma, mysiga strålar påverka dig positivt. Med traditionell yoga och suveräna spabehandlingar slappnar du av i den pittoreska landsbygden, omgiven av kokospalmer och lugnande ljud från havet.

Om du gillar att vara aktiv kommer du att hitta massor av möjligheter där du upptäcker den färgstarka och doftande huvudstaden Malé eller provar på en av de många fritidsaktiviteter på land eller vatten. Du kan testa på vindsurfing, katamaran segling och motorbåtsutflykter och även spela ett par omgågnar beachvolleyboll med vänner eller din familj.

Kysst av solen och med ett leende på läpparna kan du luta dig tillbaka på kvällen, bort från liv och rörelse, återigen verkligen tillbaka och njuta av lättheten i livet.

Se fram emot ditt personliga Robinson Crusoe-äventyr med en känsla av avkoppling och förnyelse. Unna dig en exotisk paus och res med SpaDreams till en oförglömlig dröm semester, där sommaren aldrig tar slut.

Information om Maldiverna

Språk: Dhivehi
Tidsskillnad: + 3 timmar
Bästa restiden: Kerala: Slutet av oktober till maj
Valuta: Maldiviska rufiyaa (MRF)
Visum: Du erhåller ett turistvisum vid ankomst som är giltigt i 30 dagar. Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader vid inresa.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell på Maldiverna

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester på Maldiverna