Ayurvedaresor

Hitta balans i livet med en urgammal läkekonst

Hitta din perfekta ayurvedaresa

Våra populäraste ayurvedaresor

En ayurvedaresa kan hjälpa dig och din hälsa

Ayurvedaresor

Ledvärk, högt blodtryck, tinnitus, reumatism, allergier, ett svagt immunförsvar eller problem med ämnesomsättningen? Svaret på alla dessa besvär lyder: ayurveda. I kombination med yoga eller meditation kan en ayurvedakur hjälpa dig vid dessa åkommor men även ge dig något mer: total avkoppling! En ayurvedaresa är även bra för din matsmältning, korrigerar felställningar och gör kroppen smidigare och starkare. Få en riktig nystart med mer energi och balans!

En riktig ayurvedakur bör genomföras under en längre period, för att uppnå en optimal effekt. För att du ska kunna någon effekt bör du boka en vistelse på minst 7 dagar. Ayurvedaspecialister rekommenderar att vistelsen bör vara mellan 10 till 30 dagar lång. Du kommer att bli mycket väl omhändertagen av hotellets personal och de specialiserade ayurvedaläkarna och snart känna dig som hemma.

Men hur ser en ayurvedakur egentligen ut? Din vistelse inleds av en konsultation med en ayurvedaläkare eller -expert som tar fram ett individualiserat behandlingsschema åt dig. Du kommer då dagligen att njuta av behandlingar med olja och örtmediciner, individuellt anpassad kost (till din dosha) och en fantastisk, avslappnande atmosfär på din ayurveda-resort. Vi erbjuder resor i Europa och Asien - varför inte testa t.ex. ayurveda i Italien?

Du kan välja att endast bo på ett av våra ayurvedahotell, eller boka ett paket som inkluderar ayurvedisk helpension och behandlingar. Oftast ingår då också den inledande och avslutande konsultation angående hälsa och livsstil med en ayurvedaläkare på hotellet.

Sköna behandlingar för alla besvär

Ayurvedaresor

De dagliga ayurvedabehandlingarna kommer att vara speciellt anpassade till just dina besvär och det program som du bokar. Det kan vara ayurveda med fokus på föryngring, detox, anti-stress och utbrändhet, en ayurvedakur för viktminskning eller också en specialkur mot atrit, migrän och andra indikationer. Ayurveda kan hjälpa dig som lider av dessa åkommor:

  • stressrelaterade sjukdomar
  • utmattning och trötthet
  • sviktande motivation, aptitlöshet och sömnstörningar
  • reumatism och ledsjukdomar (som t.ex. muskelspänningar och kronisk smärta)
  • hudsjukdomar
  • gynekologiska och respiratoriska sjukdomar
  • störningar i mag-tarmkanalen
  • metaboliska sjukdomar
  • fetma

Hitta tillbaka till inre balans och unna dig en ayurvedaresa till exempel i Spanien eller Sri Lanka. Du kommer säkert att hitta ett härligt hotell bland vårt stora urval som blir perfekt för just dig.

Alla våra ayurvedaresor

Hitta den perfekta resan redan idag