detox, resa, juicefasta, hälsa

Fastekur

För mer energi och en bättre hälsa

Våra bästa fastekurer

Behövs verkligen en fastekur?

Fastekur

Att fasta kan vara nödvändigt när du känner att du har mindre energi i kroppen, om du känner dig tröttutmattad eller allmänt dåligt. Tecken på att kroppen är full av toxiner (gifter och slaggprodukter) är en rubbad matsmältningen, funktionsstörningar av tarmen och förstoppning. Om du har flera av dessa indikationer kan en fastekur vara bra för att komma i balans.

Kommer jag att svälta om jag fastar?

Fastekur

Nej, eftersom där finns olika möjligheter att fasta. Till exempel med en fastekur efter Buchinger, där du får juice, buljong och torra frallor. Du brukar i början få en tarmrensing för att stödja processen. Andra fastekurer som F.X. Mayr kuren eller en Schrothkur är lika bra och rekommenderas av experter. Erbjudandet är stort och du kan välja den kur som passar dig bäst.

Fasta stärker kroppen med energi och är därför en bra metod för att få kroppen att börja fungera på ett bättre sätt. Boka din fastekur hos SpaDreams och fasta under handledning av specialister.

Avgiftning och utrensning av slaggprodukter är grundläggande för kroppens och själens hälsa. Du kan kombinera din fastekur med träning och vandring, spa behandlingar och andra avslappnande metoder eller aktiviteter.

Varför ayurveda kan fungera som fastekur

Fastekur

En klassisk ayurvedakur innehåller Panchakarma, vilket är en fastekur med tyngdpunkt på rengöring. Behandlingar inom panchakarma består av olika ayurvediska behandlingar för att rensa kroppen. De innebär massage, yoga, användningar av örter eller juicer, ayurvedisk medicin och oljebehandlingar. En ayurvedisk fastekur bör genomföras under en längre tidsperiod för att få långvariga resulater.

Om du inte är i behov av en fastekur så finns det också andra ayurvedaresor som säkert är spännande för dig. 

Specialister säger att det även är effektivt att fasta för alla som vill går ner i vikt för att kännas frisk och lycklig. Kolla in SpaDreams erbjudanden för diet och kosthållning! Här hittar du alla program som hjälper dig att gå ner i vikt

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla fastekurer hos SpaDreams

Vilken fastekur blir perfekt för just dig?