- 10%

Esplanade Ensana Health Spa Hotel

Slovakien · Västra Slovakien · Piešťany
4.5 / 5.0 Underbart
19 omdömen
86% Rekommendationer
Traditionellt spa
Svavelhaltig lera & Termiskt vatten
Klassiska och förebyggande behandlingar
Till erbjudandena

Modern, elegant & hög medicinsk kompetens

Kurhotellet ligger i centret av termal-ön. Det kommer att uppfylla alla dina önskemål - du kan uppleva kurer och hälsa i grannbyggnaden Balnea Health Spa. Bastu-landskapet lockar med avslappning och återhämtning och du kan smaka på kulinariska mästerverk i de olika restaurangerna, café:et med sommarterrassen, en kvällsbar med live-musik och uppleva ett omväxlande underhållnings- och sportprogram.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
wellness-område
Mitt i naturen
Badläkare på hotellet
Spa & wellnesscenter

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Hotellvistelse

1 natt, Dubbelrum, Frukost
i stället för 1 381 krfrån 1 243 kr

Prova På-kur

2 nätter, Dubbelrum, Halvpension
i stället för 3 297 krfrån 2 967 kr

Essential Spa-programmet

5 nätter, Dubbelrum, Halvpension
i stället för 8 570 krfrån 7 713 kr

Traditionell behandling

5 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 9 130 krfrån 8 217 kr

Intensiv läkande kur

7 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 14 353 krfrån 12 918 kr

Esplanade Ensana Health Spa Hotel i detalj

Ditt kurhotell

Esplanade ligger i en lugn miljö mitt i en välskött Kurinsel-park. Det moderna spa-hotellet är anslutet till Spa Hotel Splendid och Balnea Health Spa via uppvärmda korridorer. Det termiska mineralvattnet och den unika svavelmudden Piešťany är idealiska för ett avkopplande spa och en aktiv semester.

Läge & Omgivning

Världsberömda Health Spa Piešťany - med dess hälsokällor och svavelhaltiga hälsolera har det i mer än 100 år räknats till de ledande europeiska badorterna där det erbjus kurbehandlingar på högsta medicinska nivå. Det ligger i den pittoreska Waag/Váh-dalen i sydvästra Slovakien, bara 80 km från Bratislava och 140 km från Wien.

Längs Váh flodens vänstra kust ligger kurön (brotillgång) med sina termalkällor, kurhus och välskötta parkanläggningar i det gröna. Hela komplexet byggdes uteslutande för termalbehandlingarna. Den underbara kurparken inbjuder till utvidgade promenader. Koppla av och återhämta dig på en av kurhotellets många solterrasser eller vid konserter på promenaden under sommarsäsongen.

Ät & Njut

5 restauranger, med slovakiska och internationella rätter, frukostbuffé, lunch och middagbuffé (à la carte), torsdagar tema-middagar. Även reduktions-, diabetiker-, separation-, Schon- och vegetarisk mat. Retro bar, Park Café med sommarterrass. Bridge Club, bibliotek. Ny Pool Side Bar med strandatmosfär (läskedrycker, kaffe, öl, färsk fruktjuice och blanddrycker samt pizza, pannkakor, muffins, fruktsallad för mellanmål).

Spa

Inomhuspool (30-33 ° C) kopplad till utomhuspool, massagestrålar, bubbelpool, ångbad, finsk och infraröd ljus bastu. Solarium. 

Kurer & Hälsa

Hälsokost Balnea, en av de mest moderna Balnea-centra i Slovakien på det nyaste sjukhuset. Mud och spegelbadavdelning. Terapin är baserad på över 60 behandlinagr med naturliga läkemedel som Svavelbad, lera packningar, inhalationer, läkande gasinjektioner, massage. Manuell lymfdränering, diatermi, akupunktur, ultraljud, galvanisering, Sollux kvarts, individualiserad individuell gymnastik, mobiliseringsteknik, vatten, kryoterapi och helioterapi. 24 timmar sjukvård och omvårdnad. Kvalificerade läkare och terapeuter (talar även tyska).
Tandklinik, skönhetssalong i det angränsande kongresscentret.

Indikationer: Sjukdomar i rörelseapparaten, ben (osteoporos) och leder, muskulatur, bindväv, reumatism, artros, ankyloserande spondylit (Bechterews sjukdom).

Kontraindikationer eller symptom för vissa sjukomar: infektiösa sjukdomar, blodcirkulationsstörningar, svår arytmi, återkommande blödningar, tumörsjukdomar, epilepsi, psykoser, drogberoende, kronisk alkoholberoende, inkontinens och graviditet.

Fritid

Ett intressant utflyktsmål förutom huvudstaden Bratislava, där 19 ungerska kungar kröntes, är den lilla slovakiska "Rom", staden Trnava (ca. 35 km), som liksom Nitra (ca. 55 km) på grund av sin magnifika sakrala arkitektur tillhör en av de äldsta städerna i Slovakien.

Fly den moderna tiden och besöka keramik-manufakturen i vinstaden Modra (ca. 58 km), den berömda glasfabriken i Valasska Bela (ca. 84 km). Det romantiska slottet "Bojnice" (ca. 90 km) från 1000-talet i stil med medeltida franska slott, de gotiska monumenten i städerna Kezmarok (ca. 270 km), Levoca (ca. 280 km) med det största gotiska altaret i världen och Spisskyborgen (ca. 300 km), som är det största i Centraleuropa.

Cykeluthyrning med ett stort urval av cyklar (mot en avgift, bokning direkt i receptionen). Förvaring av medhavda cyklar ca 2 €/dygn.

För golf-älskare erbjuder kur-ön den äldsta 9-håls golfbanan i Slovakien. 

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

 • D/ Premium

  mer information
 • D/ Comfort

  mer information
 • Bild folgt in Kürze

  E/ Premium

  mer information
 • Bild folgt in Kürze

  E/ Comfort

  mer information
 • Bild folgt in Kürze

  D/ Superior

  mer information
 • Bild folgt in Kürze

  E/ Superior

  mer information

Kundomdömen för Esplanade Ensana Health Spa Hotel

19 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.5 Utmärkt  

86% rekommenderar hotellet till andra

4.5
Hotell
4.3
Service
4.6
Behandlingar
3.8
Kost
4.2
Wellness-område
19 Resultat
Stilig firande av det nya året

Rosemarie A.

december 2018

Som par | mellan 60 och 69 år | 4 - 8 dagar

Trevligt, rent hotell, bra folkmassa, bra valuta för pengarna, bra service.

Trevlig vistelse med små, onödiga sårbarheter

december 2018

Som par | 17 - 23 dagar

Medicinskt märkbart positivt resultat efter 3 veckors spa-behandling i en trivsam vänlig atmosfär i spa-, restaurang- och hotellområdet, med lite onödigt, eftersom det är lätt att förbättra, svaga punkter, till exempel. Renlighet (offentlig pool, spa badkar, omklädningsrum) och förfriskning av dryckerna, (som det ofta kallas "ne mame".) De tre, sammanlänkade Danubius hotellen (olika kategorier) ligger på den sk spa-ön, till fots trevlig stad nära. Vi kommer tillbaka nästa vår.

Medicinsk spa med en skillnad!

Anita G.

oktober 2018

Som par | mellan 50 och 59 år | 1 - 3 dagar

Esplanade Hotel är anslutet till Balneas medicinska centrum där vi hade våra behandlingar, med början på smak av ett Piestany-paket! Den medicinska konsultationen om att skriva ut ett formulär för att ange villkor måste inte behöva använda anläggningarna! Detta var en besvikelse som vi förväntade oss att tala med en medicinsk person om våra enskilda behov och rekommendera behandlingar utöver det ursprungliga paketet! Detta hände inte och vi slutade lägga på några extra behandlingar från en lista som inte var säker på vad behandlingarna var! Personalen talade främst tyska och ryska, med få talade en trasig engelska. Personal vid receptionen, förutom en kvinna som heter Vera, var inte särskilt vänlig. De gjorde allt genom boken och om du hade en fråga vars svar inte var i boken, var det aldrig beredskap att hjälpa, och svaret skulle inte vara! Vera gjorde skillnaden att se oss ändra restauranger på hotellet och hjälpa oss att organisera vår årsdag middag på Thermia Hotel! Boende på dubbel deluxe plus på sjunde våningen var bra, bekväma, rymliga rum med en härlig utsikt! Maten på hotel var fruktansvärda! Vid frukost var ok, men lunch och middag var smaklösa! Vi tillät att äta utanför hotellet i närliggande restauranger där vi hittade anständig mat rimligt prissatta! Behandlingen på medicinsk / hälsocenter var mycket professionellt gjort! Jag hade aldrig sett skada och reumatisk samt välbefinnande och rehabilitering gjort så bra! Vi njöt av spegel pool, lera packar, massage och upptäcktes senare upptäckte vi kunde ha haft mycket mer, hade vi rådgivits i enlighet därmed !! Jag rekommenderar starkt att göra din forskning på behandlingar tillgängliga innan du går, även boka lite behandling på nätet, för att säkerställa att du hade tillgänglighet när du ville ha platsen kan bli ganska upptagen! Så övergripande var det en bra upplevelse och vi kommer tillbaka men inte nödvändigtvis på Esplanade Hotel, främst på grund av maten.

Mycket bra. Rekommenderas.

Manfred L.

maj 2017

Med vänner | 80 år och äldre | 17 - 23 dagar

Mycket bra. rekommenderas inte för rullstolsanvändare som reser ensamma. Ingen hjälp vid behandlingar

Bästa spabehandlingar på hotellet sammansatta

Gerhard K.

mars 2015

Ensamresande | mellan 70 och 79 år | 12 - 16 dagar

Hotel val och reservation gjordes per telefon. Preliminär diskussion / förslag en kompetent anställd FitReisen. Pleasant spa vistelse med komplexa intensiv spabehandling med 24 behandlingar / vecka. Ändå inte riktigt uppnått riktpriset. Jag mår bättre efteråt, men inte bra. Gynna alla behandlingstillämpningar inkl. Läkarbesök kan nås till fots monterad i luftkonditionerade gångarna av de totala 4 SPA hotell. Restaurangen är zugewiesewen är ganska bra. så ta allt själv - - buffet tw: nackdel för funktionshindrade. mycket svårt! men mat mångfald spets. All personal både på hotellet och i spa zon slit märken med färgerna i de länder vars språk de talar. Främst tyska. Sammantaget en gelunger vistelse, kommer att gå för ytterligare behandling snart.

.Kur var mycket bra

Gabriela M.

mars 2014

Som par | 12 - 16 dagar

Kur var mycket bra!

mars 2012

mellan 60 och 69 år | längre än 23 dagar

vilsam

Christine K.

februari 2012

Som par | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

K.

januari 2012

Som par | mellan 70 och 79 år | 17 - 23 dagar

november 2011

mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Plats

Esplanade Ensana Health Spa Hotel
Slovakien, Västra Slovakien, Piešťany
M. R. Štefánik Airport (BTS)
ca 87km / 65min
Vienna International Airport (VIE)
ca 159km / 99min

Loading map ...

Liknande hotell