Hiru Om Ayurveda Resort

Nyöppning oktober 2022

Hiru gruppens nybyggda resort, inte långt från Hiru Villa - med kärlek till detaljerna, konstnärligt fenomenal design och naturligtvis vackert belägen vid en privat havsvik. SpaDreams har nu fyra Hiru-resorter i sin portfölj, konceptet är beprövat och kundkretsen är stor. På Hiru Om gillar munkarna att vara gäster som håller sina ceremonier vid Buddha-statyn i trädgården.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Vid havet
 • Perfekt för ensamresande
 • Ayurvedaläkare
 • Nyhet i programmet
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • 24/7 Ayurveda-läkare
 • Yoga
 • Fritidsprogram

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurvedakur

från 13 nätter, Dubbelrum, Fullpension

17 991 kr

 • Ayurvedisk helpension inkl. vatten, örtteer
 • Inledande och uppföljande konsultationer med den ayurvediska läkaren, fastställande av dosha och definition av behandlings- och dietplan
 • Minst 4 behandlingar dagligen beroende på hälsotillståndet och den ayurvediska läkarens rekommendation, t.ex. Abhyanga-olja, ört- eller rispåse-massage, Kati Vasti (oljeapplicering med degring), olika reningsterapier (Panchakarma), ört- och avslutande blombad
 • Ayurvedisk medicin enligt ordination under kuren
 • 5 gånger per vecka yoga
 • 2 gånger per vecka Qi Gong & Meditation
 • Föreläsningar om ayurveda (behandlingar, medicin, näring och filosofi)
 • Aftonarrangemang som erbjuds, t.ex. ayurvedisk matlagning.t.ex. ayurvediska matlagningskurser, musikterapi, folklore

Tillkommande konsultationer t.ex. för cancer, stroke och hjärtsjukdomar med undersökningar som blod- och urinprov eller röntgen samt andra mer specifika terapier som akupressur, akupunktur och laserterapier finns tillgängliga mot en avgift.

Tillhandahålls på begäran: Luftkonditionering 5 €/rum/dag, från 1.5.24 7 € betalas lokalt.

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • en egen yogamatta finns på rummet
 • användning av WiFi, badrock, ayurvediskt schampo och tandkräm
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Idealiskt vid dessa indikationer

Diskbråck / Ryggraden, Fetma / Övervikt, Hud / Allergier, Högt blodtryck, Metabolism / Mage / Tarm, Ryggbesvär, Rörelseapparaten

Telefon bokningskod: 7AHP1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-Resort

☀ Vi har väntat länge på detta och äntligen har tiden kommit! Den nybyggda Hiru Om Ayurveda Resort öppnar sina dörrar i mitten av oktober 2022 och bjuder dig - enligt det beprövade Hiru-konceptet - på en ayurvedisk resa till dig själv. Hiru gruppens fjärde hus ligger inte långt från "moderhuset" Hiru Villa i Maggona och övertygar inte bara med en drömlik botanisk trädgård med gamla träd och sitt direkta läge vid en rymlig vik med en vacker privat strand, utan framför allt med andlighet som känns överallt, kärlek till detaljerna och arkitekternas konstnärliga frihet. Från den unika inredningen i trädgården till smakfulla detaljer på väggar och tak och ett fräckt skepp som välkomnar dig bredvid den vackra saltvattenpoolen. I den omfattande trädgården finns värdiga träd, exotiska blommor och buskar, dammar och viloplatser som "sommarhyttan" samt ett Bodhi-träd, en avkomma av det cirka 2 000 år gamla originalet från Anuradhapura, under vilket Buddha enligt legenden en gång fann sin upplysning. Trädet fördes till Sri Lanka från Indien och har idag status som en nationell helgedom.

Läge & omgivning

Den söta byn Maggona ligger på Sri Lankas sydvästra kust, cirka 5 km norr om Beruwela.

Så här bor du

Hiru Om har totalt 12 dubbelrum (ca 38 kvm) på två våningar, alla med balkong eller terrass med utsikt över den vackra trädgården och havet (vissa lite åt sidan). Den individuella, stilfulla och mycket kreativa "Hiru-designen" återspeglas naturligtvis också i rummen. Förutom dusch/WC, hårtork, telefon, värdeskåp, fläkt, luftkonditionering (mot avgift), myggnät och WiFi finns det naturligtvis också ayurvediska vårdprodukter och en yogamatta. TV har avsiktligt utelämnats. Enkelrum är avsedda för ensamresande. Eftersom en Hiru-resort "aldrig står stilla" kommer två takvåningssviter snart att pryda byggnadens tredje våning, förmodligen 2023 eller 2024.

Dubbelrum

Snygga dubbelrum (ca 38 kvm) på 2 våningar, alla med balkong eller terrass med utsikt över den vackra trädgården och havet (vissa lite åt sidan). Med dusch/WC, hårtork, telefon, värdeskåp, fläkt, luftkonditionering (mot avgift), myggnät, WiFi, ayurvediska vårdprodukter och yogamatta.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7AHD1

Enkel=dubbelrum

Snygga dubbelrum för en person (ca 38 kvm) på 2 våningar, alla med balkong eller terrass med utsikt över den vackra trädgården och havet (vissa lite åt sidan). Med dusch/WC, hårtork, telefon, värdeskåp, fläkt, luftkonditionering (mot avgift), myggnät, WiFi, ayurvediska vårdprodukter och yogamatta.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 7AHE1

Mat & dryck

I den runda, öppna restaurangen på bottenvåningen, som drar till sig ögonen med sina konstnärliga väggmålningar, kan du förvänta dig individuellt skräddarsydda singalesiska och ayurvediska rätter som meny (valfritt vegetariskt, delvis vit fisk). En del av ingredienserna kommer från hotellets egen grönsaksträdgård. Du är välkommen att skörda några av grönsakerna själv och få dem tillagade av köket.

Ayurveda-Center

I de 7 behandlingsrummen på Hiru Om Ayurveda Centre får du uppleva de dagliga Ayurveda-behandlingarna. Kvalificerade ayurvediska läkare och terapeuter arbetar med stor erfarenhet och omsorg i enlighet med Hiru-filosofin. Vissa behandlingar, t.ex. ayurvedisk fot- eller ansiktsmassage eller det avslutande blombadet, utförs också i trädgården, om vädret tillåter. På så sätt kan du låta blicken vandra medan din kropp behandlas varsamt, och du kan vara säker på att upptäcka ett nytt underbart konstverk här och där i trädgården varje dag.

Yoga och meditation är utmärkta sätt att harmonisera kropp, sinne och själ i den rymliga anläggningen och stöder effektivt de ayurvediska behandlingarna. Du kan uppleva dina asanas och andningsövningar antingen i den öppna yogapaviljongen i trädgården med utsikt över havet eller, om vädret tillåter, på första våningen i det kärleksfullt kallade "runda rummet för andliga aktiviteter". Strandälskare har också möjlighet att utöva yoga på den vackra stranden på den specialbyggda yogaplattformen. Du kan också ta individuella yogaklasser, yogainstruktören finns på plats hela dagen.

Fritid

Förutom de intensiva spabehandlingarna finns det tillräckligt med utrymme och tid för avkopplande läsning eller promenader i trädgården eller på den vackra stranden. Här är lugn och idyll mycket viktigt. Du är också välkommen att använda saltvattenpoolen för att slappna av. Du kan också ägna dig åt olika fritidsaktiviteter utanför anläggningen, fråga bara Hiru-teamet. Du kan till exempel göra utflykter till den autentiska fiskebyn Maggona eller åka tuk tuk till de närliggande städerna Kalutara eller Beruwala, samt båt- och öutflykter.

Hiru och Om-symbolen

En gång i tiden var det meningen att anläggningen skulle utformas i form av en Om-symbol. Detta förverkligades inte strukturellt, men Om:s kraft finns bland annat i trädgården i en vacker stenformation. Betydelsen av Om firas över hela världen - särskilt inom yogan - och yogalektioner avslutas ofta med Om-mantrat. Symbolen Om ("Aum") består av tre bokstäver och betecknar de tre medvetandetillstånden: vaka (A), dröm (U) och djup sömn (M).

Ankomst

Transfer flygplats CMB FIT 7AHT1 € 170/bil, (1-2 pers., tur & retur), bokas via SpaDreams.

FLYGPLATS i närheten
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) : (ca. 97 km / 98 minuter)

Ytterligare information

Tillägg/rum/dag: luftkonditionering 5 €, önskat rum 10 €.

Kombinerad vistelse

Din Ayurvedakur kan delas upp på två, tre eller alla fyra systerhotellen - Hiru Om, Hiru Villa, Hiru Mudra och/eller Garden Beach. Transfer mellan hotellen ingår.

Hotellöversikt

 • Fritidsprogram
 • Direkt vid stranden

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra