- 10%

Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort
COMFORT

4.8 / 5.0 Utmärkt
30 omdömen
100% Rekommendationer
renommerat Ayurveda-läkarteam
specialiserad på autoimmuna problem & stress
intensiv omsorg tack vare resortens lilla storlek
Till erbjudandena

Traditionell Ayurvedakur - ren och autentisk

Ett litet traditionellt Ayurvedacenter i en idyllisk miljö för autentiska Ayurvedakurer på hög nivå. Din anledning till resan kan vara allt från en enkel önskan om återhämtning till läkning av specifika åkommor - Kadaltheeram passar alla som värdesätter intensiv Ayurveda. Den lilla storleken på hotellet möjliggör mycket personlig vård. Välkomnandet är varmt och familjärt – man känner sig genast som hemma.

Populära attribut

Gratis WiFi
Vid havet
Ayurvedaläkare
Ayurv. mat enligt doshatyp
Yoga
Direkt vid stranden
Vegetarisk kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurvedakur (Panchakarma)

10 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 8 903 krfrån 8 013 kr

Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Kadal betyder hav och theeram betyder kust - så Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort ligger namnet till trots vackert vid den långa sandstranden i den populära badorten Varkala och passar särskilt för gäster som värdesätter personlig kontakt och intensiv läkarrådgivning. Teamet arbetar individuellt, professionellt och autentiskt. Resorten framstår som en grön oas i en idyllisk plats direkt vid Malabarkusten vid Arabiska havet, fredligt omgiven av stugor, hus och villor. Den består av två stenbyggnader förbundna med en grusväg och en stor, öppen paviljong för yoga och meditation. Grusvägen och den välskötta trädgården med skuggande palmer sträcker sig ända till stranden. Närmaste by ligger ca 500 meter bort, till Varkala är det ca 6 km.

Läge & Omgivning

Den populära badorten Varkala ligger ca en timmes bilresa norr om Trivandrum i den sydvästra delstaten Kerala, landet med floder, laguner och tropiska regnskogar. Påverkan från europeiska missionärer är fortfarande synlig, vilket förklarar den utbredda användningen av engelska. Varkala har alltid varit en viktig pilgrimsplats för hinduer och visar sin unikhet med sensationella bergsformationer, klippiga kustklippor och gyllene sandstränder. Staden sträcker sig längs en klippstig över 2 km.

Ät & Njut

Den öppna restaurangen med vacker havsutsikt erbjuder vegetarisk, ayurvedisk mat. De varierande ayurvediska måltiderna anpassas individuellt efter din Dosha-typ och din kostplan. Örtteer och juicer kompletterar måltiderna. Även i restaurangen märks det att ayurveda tas på allvar här.

Ayurvedacenter

I förgrunden för den klassiska Ayurveda Panchakarmakuren på Kadaltheeram står de autentiska ayurvediska behandlingarna, den enkla miljön och den varma servicen. Under ledning av den unga, innovativa Ayurveda-läkaren Dr. Manu Das med ett välutbildat terapeutteam, genomförs skräddarsydda behandlings- och kostplaner efter noggrann, individuell konsultation och diagnos. Totalt finns 4 Ayurveda-läkare på plats. Meditation samt dagligt yoga på morgonen fulländar kuren och betonar den hälsosamma, fredliga livsstilen som praktiseras här.

Fritid

Den lediga tiden kan användas för promenader längs stranden (stenlagd väg) eller till Varkala (ca 1 timme till fots). Utflykter i området, till exempel till Backwaters eller en elefantträningsstation, är också möjliga (mot en avgift). Affärer finns i omedelbar närhet.

Ankomst

Extra information

Information om stranden

Hotellrummen i överblick

Det familjära tillflyktsortet erbjuder 16 mysiga rum, sydvända och smakfullt inredda. Verandan till de 6 rummen på bottenvåningen (kategori Standard) inbjuder med bekväma fåtöljer till avkoppling. 4 rymligare Superior-rum med A/C, balkong och havsutsikt är individuellt och tematiskt inredda efter de fyra elementen i den indiska läran - vatten, luft, eld och jord. Wi-Fi ingår, dessutom finns internetåtkomst och hotellsäkerhet vid receptionen.

 • Enkelrum Standard

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum Superior

  mer information
 • Dubbelrum Standard

  mer information
 • Dubbelrum Superior

  mer information

Kundomdömen för Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort

30 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.8 Utmärkt  

100% rekommenderar hotellet till andra

4.8
Hotell
4.9
Service
4.8
Behandlingar
4.7
Kost
4.5
Wellness-område
 • "familjevänligt resort"
 • "vid havet"
 • "vänlig personal"
 • "sydindisk vegetarisk mat"
 • "kompetenta läkare"
 • "avslappnande massage"
 • "rena rum"
 • "ayurvediska behandlingar"
 • "medicinsk vård"
 • "lugn atmosfär"
30 Resultat
Mycket vilsam och avkopplande! Underbara intryck av en helt annan värld

Andrea B.

februari 2024

Som par | mellan 60 och 69 år | 12 - 16 dagar

Underbar vistelse i Indien

Gesine P.

januari 2024

Som par | mellan 60 och 69 år | längre än 23 dagar

Vi njöt först av rundresan och sedan av Panchakarma-behandlingen. Allt gick bra, boendet var för det mesta utmärkt och vi återvände hem väl utvilade.

maria antonella G.

januari 2024

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 12 - 16 dagar

Plats

Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort
Indien, Sydvästra Indien/Kerala, Varkala
Trivandrum International Airport (TRV)
ca 47 km / 87 min

Liknande hotell

Hotell i närheten