Melea The Health Concept
S

Ungern · Västra Ungern · Sárvár
holistiskt hälsokoncept
skräddarsydda program
personliga kostplaner
Till erbjudandena

Kropp, sinne och själ i harmonisk balans

Melea-The Health Concept är ett holistiskt tillflyktsort som ägnar sig åt föreningen av kropp, sinne och själ. Detta är mycket mer än bara terapi; det är en resa av självupptäckt och personlig tillväxt där du kommer att komma ut stärkt, förnyad och inspirerad, med en djupare förbindelse till dig själv när du återvänder till din vardag.

Populära attribut

Gratis WiFi
Lugnt område
Vid en sjö
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
Perfekt för ensamresande
Adults Only
Ekologisk mat
Badläkare på hotellet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Upptäck Hälsosamt Levande

4 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 24 876 kr
ny

Grundläggande Hälsosamt Liv

7 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 43 532 kr
ny

Avancerat hälsosamt liv

10 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 60 267 kr
ny

Melea The Health Concept i detalj

Ditt hotell

Melea – The Health Concept är ett hotell enbart för vuxna (från 18 år), beläget mitt i den pittoreska miljön i den historiska staden Sárvár, nära den österrikiska gränsen. Inbäddat i en frodig trädgård på tre hektar vid en idyllisk sjöstrand, utstrålar denna tillflyktsort en aura av lugn och naturlig skönhet som väcker sinnena och berör själen. Melea är ett holistiskt tillflyktsort som syftar till att föra kropp, sinne och själ i harmonisk samklang. Här handlar allt om mer än bara terapi – det är en resa av självupptäckt och personlig tillväxt, så att du kan återvända till din vardag stärkt, förnyad och inspirerad. Meleas hälsokoncept bygger på individuella konsultationer som genomförs av ett team av högt kvalificerade yrkespersoner. Läkare, näringsfysiologer, fysioterapeuter och psykologer tar sig tid för empatiska samtal för att förstå dina individuella behov och skapa skräddarsydda behandlingsplaner. Dessa konsultationer syftar inte bara till att behandla akuta hälsoproblem utan också till att främja förebyggande åtgärder för långsiktig hälsa och välbefinnande. På Melea har du möjlighet att se din hälsa från ett holistiskt perspektiv och aktivt delta i bevarandet av din optimala vitalitet. Särskild uppmärksamhet ges åt en hälsosam och personlig kost, som ses som en grundläggande byggsten för hälsa och välbefinnande. Näringsfysiologer hjälper till att utveckla individuella kostplaner som tar hänsyn till både kroppsliga behov och personliga preferenser och livsstilar. På Melea hittar du den perfekta miljön för en transformativ hälsoupplevelse som bortskämmer både kropp och sinne. Oavsett om du söker en avkopplande tillflyktsort eller vill njuta av ett omfattande wellness-program erbjuder Melea de idealiska förutsättningarna för en holistisk återhämtning. Kombinationen av en hisnande naturlandskap, elegant design och förstklassig service gör Melea till en unik plats för avkoppling och förnyelse. Här kan du dyka in i en värld där varje upplevelse syftar till att främja ditt inre balans och livsglädje.

Ät & Njut

Maten på Melea är en integrerad del av wellness-resan, där kosten är inriktad på att förbättra hälsan och välbefinnandet hos gästerna. Måltiderna tillagas av de bästa ungerska ingredienserna, med särskild vikt på ekologiska och säsongsbetonade produkter. Dessa högkvalitativa ingredienser omvandlas av erfarna kockar till verkliga kulinariska mästerverk. Meleas matfilosofi främjar en balanserad kost som är både läcker och näringsrik. Oavsett om du har speciella kostbehov eller bara vill njuta av en hälsosam och smakrik måltid, ser Meleas köksteam till att varje rätt är en fest för sinnena och en välgärning för kroppen. Med ett brett utbud av alternativ, från traditionella ungerska rätter till moderna, hälsomedvetna kreationer, blir varje gom bortskämd. Användningen av färska örter och kryddor framhäver de naturliga smakerna i ingredienserna och ger en oöverträffad smakupplevelse. Således bidrar varje måltid på Melea till att höja ditt välbefinnande och göra din wellness-resa till en oförglömlig upplevelse.

Spa

Melea's Secret Spa erbjuder på 1.210 kvm (dagligen 08:00 - 20:00) ett omfattande utbud av behandlingar och faciliteter, designade för att lugna och förnya både kropp och sinne. I denna välbefinnandeoas väntar ett mångsidigt utbud av wellness- och skönhetsbehandlingar som engagerar alla sinnen och främjar djup välmående. Bland höjdpunkterna på Secret Spa finns termalbassänger fyllda med mineraltungt vatten från naturliga källor. Dessa termalbassänger erbjuder inte bara avkoppling utan också många hälsomässiga fördelar, inklusive lindring av muskelspänningar och förbättrad blodcirkulation. Utbudet kompletteras av ett urval av bastur, inklusive finska bastur, infraröda bastur och ångbad, som alla erbjuder olika temperaturer och luftfuktighetsnivåer för att möta dina individuella behov. För gäster som söker avancerade skönhetsbehandlingar erbjuder spat toppmoderna terapier från anti-aging-behandlingar till uppstramande och revitaliserande program. Dessa behandlingar utförs av utbildade experter som använder de senaste teknikerna och teknologierna för att uppnå optimala resultat. En speciell höjdpunkt är de skräddarsydda ansiktsvårdsprogrammen, anpassade specifikt till varje gästs hudbehov och genomförda med högkvalitativa, exklusiva produkter. De holistiska terapierna på Secret Spa inkluderar bland annat massage, aromaterapi och reflexologi, som alla syftar till att återställa inre balans och främja djup avslappning. Varje behandling är noggrant anpassad för att erbjuda dig en skräddarsydd upplevelse som stödjer dina personliga wellnessmål.

Kurer & Hälsa

Melea – The Health Concept bjuder in dig att ge dig ut på en transformativ resa som syftar till att genom ett personligt wellness-retreat förbättra din livsstil på lång sikt och främja livslängden. Denna exklusiva vistelse inleds med en noggrann initial diagnos som inkluderar både ett i förväg ifyllt hälsoundersökningsformulär och en omfattande undersökning hos Melea. Denna detaljerade första bedömning syftar till att fullständigt förstå varje gästs nuvarande hälsotillstånd genom att avslöja de underliggande orsakerna till hälsoutmaningar och identifiera livsstilsrisker, mönster samt stressfaktorer som kan påverka det allmänna välbefinnandet. Baserat på denna djupgående analys utvecklar Meleas erfarna medicinska expertteam, bestående av fysioterapeuter, psykologer, näringsrådgivare, specialister i internmedicin och personliga tränare, ett skräddarsytt, funktionellt wellness-paket för varje enskild gäst. Detta paket anpassas individuellt genom en rad konsultationer för att skapa ett program som är skräddarsytt för gästernas unika behov och mål. Under hela vistelsen deltar du i en rad personliga aktiviteter och konsultationer som syftar till att optimera din fysiska, mentala och spirituella hälsa. De noggrant utformade programmen erbjuder inte bara betydande fördelar under vistelsen, utan ger dig även kunskapen och strategierna för att bibehålla och vidareutveckla de förbättringar du uppnått på lång sikt. Genom skräddarsydda kostplaner, specialiserade träningspass, avslappningstekniker och mentala övningar skapas en holistisk välbefinnandeupplevelse som sträcker sig långt bortom retreatens varaktighet. Du återvänder inte bara uppfriskad och revitaliserad till din vardag, utan är även utrustad med praktiska verktyg som hjälper dig att bibehålla de positiva förändringarna och det nyvunna välbefinnandet på lång sikt.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Melea förtrollar sina gäster med 83 exklusivt inredda rum och sviter, var och en med en förtrollande balkong. Härifrån öppnar sig en fantastisk vy över den pittoreska båtsjön i Sárvár, vilket skapar den perfekta miljön för en avkopplande paus. Rummen och sviterna är designade med stor omsorg för detaljer och erbjuder en atmosfär som förenar elegans och komfort på ett harmoniskt sätt. Alla rum är verkliga mästerverk i design, där samspel mellan utrymme, ljus och lugn är i fokus. Klara, pure färger och harmoniska former dominerar designen, vilket skapar en oas av frid och återhämtning. De generösa fönstren tillåter mycket naturligt ljus, vilket gör rummen ljusa och inbjudande. Högkvalitativa material och noggrant utvalda möbler och dekorationer bidrar till en atmosfär som är både modern och tidlös. Varje detalj är utformad för att skapa en harmonisk balans mellan lyx och hemtrevnad.

 • Dubbelrum Melea

   ca. 26 qm · Balkong
  +6 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Melea Signature

   ca. 26 qm · Balkong
  +6 vidare
  mer information
 • Dubbelrum Melea Studio

   ca. 40 qm · Sjö · Balkong
  +6 vidare
  mer information
 • Enkelrum Melea

   ca. 26 qm · Balkong
  +4 vidare
  mer information
 • Enkelrum Melea Signature

   ca. 26 qm · Balkong
  +6 vidare
  mer information
 • Enkelrum Melea Studio

   ca. 40 qm · Sjö · Balkong
  +7 vidare
  mer information
 • Melea Suite

   ca. 45-50 qm · Sjö · Balkong
  +7 vidare
  mer information

Plats

Melea The Health Concept
Ungern, Västra Ungern, Sárvár
Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD)
ca 237 km / 155 min
Vienna International Airport (VIE)
ca 133 km / 110 min

Liknande hotell

Hotell i närheten