MORADA Hotel Alexisbad
COMFORT

Tyskland · Harz · Alexisbad
lugnt läge mitt i Harzernas natur
nyrenoverat wellness- & spa-område
endast 200m från Selketalbanan
Till erbjudandena

Harz – mytomspunnen och mystisk

MORADA Hotel Alexisbad är ett populärt hotell året runt i Selketal, inte långt från Brocken och Hexentanzplatz i Thale. Njut av Harzens mångsidiga natur kombinerat med avkoppling och wellness i det nyrenoverade spa-området.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Lugnt område
Bergsområde
wellness-område
Perfekt för ensamresande
Bastu
Gratis parkering

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ren avkoppling

1 natt, Dubbelrum, Frukost
från 798 kr
ny

Wellness-kortresa

2 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 2 198 kr
ny

Avslappnad Harz

3 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 2 777 kr
ny

Selketalers Brocken-nöje

5 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 4 281 kr
ny

Harz vandringsglädje

7 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 6 005 kr
ny

MORADA Hotel Alexisbad i detalj

Ditt wellness-hotell

Mitt i Harzer Selketal, i en idyllisk plats, ligger MORADA Hotel Alexisbad. Kurorten är en del av rekreationområdet runt Harzgerode (ca. 4 km bort). Den charmiga dalen, genom vilken Selke flyter, är en av de mest förtrollande landskapen i Harz och erbjuder med sina många skogsbeklädda bergssluttningar underbara möjligheter för vandring och promenader.

Ät & Njut

"Varmt välkommen" gäller också i den gastronomiska delen av hotellet, där gästen kan njuta av den älskvärda Harzer-gästfriheten med regionala och internationella specialiteter. Restaurangen och matsalen erbjuder gott om plats och inbjuder likaså som sommarterrassen till att stanna kvar. Ett litet urval av rätter erbjuds även à la carte. För att avsluta dagen träffas man med likasinnade för en liten drink i den mysiga hotellbaren Selkestube.

Spa

Den inomhuspool som finns i hotellets stora wellnessoas med panoramafönster och som nyligen renoverats är tillgänglig för alla gäster och erbjuder en väderoberoende avkopplingsupplevelse. För de som söker ännu mer avkoppling finns möjlighet att mot en avgift njuta av tre olika bastur (bio-bastu, 70°C-bastu och 90°C-bastu) och därefter slappna av i det rymliga vilorummet. Ett besök i spa-avdelningen "MORADA WaldOase" kompletterar utbudet med välgörande behandlingar. Här erbjuds massage, skönhetsbehandlingar och skönhetsritualer mot en avgift.

Fritid

Många intressanta sevärdheter, som Quedlinburg med sin domskatt eller ett gruvanläggning, ligger inom bekvämt utflyktsavstånd. Ett särskilt höjdpunkt och inte bara populärt bland järnvägsentusiaster är den historiska Selketalbanan, den äldsta smalspårsjärnvägen i Harz. Men även den magnifika utsikten från 1.142 m höga Brocken och en resa med Tysklands unika panorama-glasbottenkabinbana i Thale, vid den berömda Hexentanzplatz, är en upplevelse.

Hotellet erbjuder en 2-bana micro-bowlinganläggning för både unga och gamla samt bordtennis som nöjeserbjudanden. I omgivningen finns det många vandringsmöjligheter och mountainbike-leder. Nordic-Walking-utrustning och mountainbikeuthyrning erbjuds av lokala leverantörer mot en avgift. Även vintersportentusiaster kommer att trivas här (naturrodelbana och flera skidspår i närheten)

Extra information

Hotellrummen i överblick

Hotellet har 152 hotellrum i huvudbyggnaden. Alla gästrum är bekvämt utrustade med dusch/toalett, platt-TV med satellitkanaler, telefon, Wi-Fi-mottagning, delvis skrivbord, hårtork samt delvis balkong, vilket bidrar till en helt igenom lyckad semesterupplevelse.

  • Dubbelrum

    mer information
  • Enkelrum

    mer information

Plats

MORADA Hotel Alexisbad
Tyskland, Harz, Alexisbad
Bhf. Wernigerode
ca 54 km / 47 min

Hotell i närheten