Nepals landskapliga skönhet
UNESCO världsarv
Storslagna tempel, palats, helgedomar
Till erbjudandena

Upptäck kungliga landskap

En resa genom en av världens mest magnifika högfjällslandskap, det underbara Nepal. I huvudstaden Kathmandu välkomnas du av storslagna tempel, palats och helgedomar som ger dig en positiv känsla. Idealiskt med en fortsättning på The Begnas Lake Resort & Villas.

Populära attribut

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Höjdpunkter Standard

4 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 8 588 kr

Höjdpunkter Deluxe

4 nätter, Dubbelrum, Special måltider
från 10 899 kr

Rundresa i Nepal i detalj

Rundresa 5 dagar/4 nätter

Nepals landskapliga skönhet - ren balsam för själen.

1. Dag: Kathmandu

Mottagning på flygplatsen och biltransfer till hotellet (du spenderar 2 nätter här). På eftermiddagen, sightseeing i Kathmandus gamla stad (UNESCO-världsarv) med färgglada basarer, imponerande tempel, palats och helgedomar. Fortsätt till det världsberömda buddhistiska tempelkomplexet Swoyambhunath.

2. Dag: Bhaktapur - Patan - Kathmandu

Efter frukosten, resa till Bhaktapur - "Staden av konstnärer och hantverkare" - i Kathmandudalen, ca 14 km öster om Kathmandu. Besök inkluderar Durbar-torget med Gyllene porten, "Palatset med 55 fönster" och templen Batsala och Nyatapola. På eftermiddagen fortsätter resan till kungastaden Patan - "Skönhetens stad" (UNESCO-världsarv) med otaliga sakrala byggnader.

3. + 4. Dag: Kathmandu - Chitwan

Resa längs Panorama Mountain Highway till Chitwan Nationalpark (ca 5 timmar). Där väntar en elefantritt, en guidad djungelpromenad, besök i en typisk Tharu by och fågelskådning. 2 nätter i Chitwan med helpension.

5. Dag: Chitwan

Resan fortsätter längs den fascinerande bergsvägen till Pokhara och transfer till Begnas Lake Resort (nedan hittar du direktlänken) för din fortsatta vistelse.

Ankomst

Extra information

Plats

Rundresa i Nepal
Nepal, Centrala Nepal, Pokhara
Tribhuvan International Airport (KTM)
ca 6 km / 17 min

Liknande hotell

Hotell i närheten