Agni Ayurvedic Village Comfort

Autentisk Ayurveda för holistisk hälsa och välbefinnande.

Traditionell och familjeägd Ayurveda-resort omgiven av ett vackert landskap, med ett professionellt team av kvalificerade läkare, terapeuter, yogalärare och nutritionister samt utmärkt service. Känd som ett av de bästa Kerala Ayurveda-massagecentren i Mumbai och ett av de bästa Panchakarma Kerala Ayurveda-centren i Indien.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Luftkonditionering
 • Pool
 • Bergsområde
 • Handikappsvänlig
 • Perfekt för ensamresande
 • Adults Only
 • Ekologisk mat
 • Nyhet i programmet

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurveda-behandling ny

från 7 nätter, Dubbelrum, Fullpension

9 760 kr

Ayurveda på Agni Ayurvedic Village har en praktisk inställning till hälsa som är kompatibel med din vanliga rutin om du vill leva ett ayurvediskt liv.

 • Panchakarma - avgiftning, föryngring, stresshantering, från 1 veckaAvslappning och regenerering med örtoljor, massage och andra behandlingar som befriar dig från stress, rensar huvudet, stimulerar matsmältningen och renar kroppen, helst med en speciell sattvic diet som ordinerats av din läkare. Under den 7 dagar långa Panchakarma-behandlingen utförs endast en karma (virechanam/tarmrengöring). Vi rekommenderar en vistelse på minst 10 dagar för en Panchakarma-behandling.
 • Viktkontroll, diabetesbehandling, artrit och smärtbehandling
  kvinnospecifika besvär, fertilitet
  ,anti-ageing, gastrointestinala besvär,
  hudsjukdomar, neurologiska besvär, från 2 veckor
  Beroende på inriktning, med specialbehandlingar för kroppstoning, skönhet, viktminskning, avgiftning, stimulering av ämnesomsättningen och stärkande av sinne, nervsystem, muskler och leder .

 • Ayurvedisk sattvic helpension inklusive vatten och te
 • Personlig kost- och behandlingsplan, daglig konsultation med Ayurveda-läkaren på plats
 • 2 Ayurveda-behandlingar dagligen (ca 1,5 timme) enligt Ayurveda-läkarens ordination och inriktning, t.ex. Udvartana pulvermassage, Pinda Sveda örtstämpelmassage, Abhyanga oljemassage, Shirodhara oljehuvudmassage, Mukhalepam ansiktsbehandling, Njavarakizhi rispåsemassage, Netra Raksha fot- och ögonbehandling.
 • Ayurvedisk örtmedicin som en del av Ayurveda-behandlingen
 • daglig yoga (1 timme) och meditation (1 timme)
 • 1x ayurvedisk matlagningskurs
 • 1x utflykt och tempelbesök
 • Användning av WLAN, pool
 • Transfer från/till Mumbais flygplats
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Idealiskt vid dessa indikationer

, Diabetes, Diskbråck / Ryggraden, Eksem / Psoriasis, Fetma / Övervikt, Gynekologiska / urologiska besvär, Hjärta / Blodkärl / Cirkulation, Hud / Allergier, Högt blodtryck, Luftvägar / Astma, Metabolism / Mage / Tarm, Migrän, Neurologiska besvär, Njurar / Urinvägar, Osteoporos/Benskörhet & Skelett, Reumatism / Leder / Artrit, Ryggbesvär, Rörelseapparaten, Stress / Utmattning, Syn / Hörsel / Tandvård

Telefon bokningskod: 72VP1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Din Ayurveda-anläggning

☀ I det fascinerande naturlandskapet i Panvel, nära Navi Mumbai, ligger den traditionella Ayurvedic Village Agni. Ayurveda är själen och kärnan i Agni Ayurvedic Village, som sedan mer än 22 år tillbaka erbjuder ett brett utbud av ayurvediska Panchakarma-behandlingar för holistisk läkning och en uppfriskande känsla av välbefinnande. Centret har fått rykte om sig att vara ett av de bästa centren för ayurvediska behandlingar i Indien och är en NABH-godkänd ayurvedaklinik.

Läge & Omgivning

Byn Morbe ligger i Raigarh-distriktet i Maharashtra, Indien. Den grönskande omgivningen är idealisk för utflykter, t.ex. till bergsfästningen Haji Malang (15 km). Megastaden Navi Mumbai, som ligger på östra stranden av Thane Creek, kan nås på ca 20 km och 45 minuter med bil.

Så här bor du

20 rum och 4 sviter i traditionell Kerala-stil med intrikata träarbeten, fantastiska sniderier och autentisk arkitektur. Utrustade med 40-tums LED-TV, WLAN och balkong med panoramautsikt. Enkelrummen är dubbelrum för enskilt bruk.

Dubbelrum deluxe

Rum Deluxe (34 m²) med balkong med panoramautsikt, king size-säng, dusch/toalett, luftkonditionering, 40-tums LED-TV, WLAN.

Wifi

Luftkonditionering

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 72VD1

Enkelrum deluxe

Deluxe-rum (34 m²) för en person med balkong med panoramautsikt, king size-säng, dusch/toalett, luftkonditionering, 40-tums LED-TV, WiFi.

Wifi

Luftkonditionering

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 72VE1

Svit

Svit (85 m²) med 1 sovrum med king size-säng, 1 vardagsrumsdel, balkong med panoramautsikt, dusch/toalett, luftkonditionering, 40-tums LED-TV, WiFi.

Wifi

Luftkonditionering

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 72VS1

Dubbelrum Super Deluxe

Rum Super Deluxe 45 m² med king size-säng, 50 m² med 2 separata sängar, med balkong med panoramautsikt, dusch/toalett, luftkonditionering, 40-tums LED-TV, WLAN.

Rumskod för telefonbokningar: 72VD2

Enkelrum Super Deluxe

Super Deluxe-rum för engångsbruk, 45 m² med king size-säng, 50 m² med 2 separata sängar, med balkong med panoramautsikt, dusch/toalett, luftkonditionering, 40-tums LED-TV, WLAN.

Wifi

Luftkonditionering

Hårtork

Rumskod för telefonbokningar: 72VE2

Ät & Njut

I hotellets restaurang serveras gästerna personliga, dosa-vänliga, sattvic, vegetariska rätter i enlighet med den dietplan som tillhandahålls. Alla rätter tillagas uteslutande med ekologiska produkter.

Ayurveda-centrum

Teamet består av 5 kvalificerade läkare med över 15 års erfarenhet och terapeuter med yrkeserfarenhet från några av de bästa ayurvedacentren i Kerala som lägger största vikt vid kvaliteten på behandlingarna och de terapeutiska preparaten. Centret, som har 7 behandlingsrum, erbjuder autentiska och traditionella Kerala Ayurveda-behandlingar som skräddarsys efter varje persons individuella hälsobehov. Centret fokuserar på 12 nyckelområden, t.ex. panchakarma, föryngring, viktkontroll, diabetesbehandling, smärtbehandling och kvinnospecifika sjukdomar. Yoga och meditation kommer att äga rum i yoga- och meditationsrummet.

Dina Ayurveda-läkare:

Dr A. V. Rajeev Nair, BAMS, MD (Ay), PGDHM, PGDMT
VD & CHEFSLÄKARE

Dr A. V. Rajeev Nair, chefsläkare och VD för Agni, är utbildad inom ayurveda i Kerala. Han har också en MD-examen i ayurveda från det prestigefyllda Rajiv Gandhi University of Health Sciences. Han brinner för Ayurveda och har mer än 16 års erfarenhet av kliniska Ayurveda-behandlingar.

Dr Rajeev Nair är utbildad Keraleeya Panchakarma-expert och har redan tillämpat sin expertis på olika välrenommerade sjukhus i Kerala. Han bidrar med mycket inom sina specialområden, särskilt inom neurologiska sjukdomar, muskuloskeletala sjukdomar, artrit, hudsjukdomar, diabetes, viktkontroll och livsstilsstörningar.


Dr Bhavya Bhupeshbabu, BAMS
Läkare, chef för och grundare av Agni Arogya

Dr Bhavya Bhupeshbabu är en passionerad och energisk utövare av ayurvedisk medicin från Kerala.

Med över 5 års erfarenhet av grundläggande ayurvediska principer har hon stor erfarenhet av att behandla sjukdomar och är expert på klassiska ayurvediska behandlingar för sjukdomar i mag-tarmsystemet, huden, rörelseapparaten, neurologiska sjukdomar som Parkinsons, strokerehabilitering och behandling av kost- och livsstilsstörningar. Hon är väl insatt i Panchakarma-terapier och deras tillämpning vid olika kroniska sjukdomar. Hon har också ett särskilt intresse för kosmetiska och estetiska behandlingar.

Fritid

Koppla av vid utomhuspoolen eller besök inomhusfritidscentret, badmintonbanan, Agni Goshala (boskapsskötsel och utfodringsstation) eller örtagården. Lär dig laga lokala rätter hemma på en matlagningskurs och delta i en utflykt till det omgivande området och ett besök i ett tempel.

Ankomst

Transfer flygplatsen BOM ingår.


FLYGPLATS i närheten
Chhatrapati Shivaji International Airport (BOM) : (ca. 44 km / 85 minuter)

Hotellöversikt

 • Adults Only
 • Perfekt för ensamresande
 • Bergsområde
 • Luftkonditionering
 • Perfekt för par

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra