Julresor, Skippa julstressen i år

Julresor

Skippa julstressen i år

Julresor - Skippa julstressen i år

Res bort under högtiderna

julresor

Med oss kan du slippa julstressen. Glömma snöstormar och mörker och åk till solen. Antingen vid drömstränder med sommerliga temperaturer eller klassiskt i bergregionerna med snö. Hos oss hittar du det bästa erbjudandet för jul. Med jul och wellness tappar du stressen och återhämtar din inre balans.

Vi erbjuder dig soliga julresor till Indien, Kroatien, Spanien eller Italien. Att fira jul utanför sitt hemland kan vara lockande. Du behöver inte oroa dig för att du måste besöka hela familjen och köpa tusentals julklappar för alla.

Vi erbjuder er soligare alternativ. Varför unnar du dig inte sol och bad under högtiderna? Med oss kan du njuta av vårt helt spa och hälso erbjudande även på jul. Ge dig själv en julklapp och åk på semester.

Om du tycker mer om att fira en traditionell jul boka ett av våra hotell t.ex. vid östersjön i Magnart Resort & Spa*** i Polen. För 7 nätter kan du unna dig en festlig julbuffé med gala och dans på julafton och med några avkopplande spa användningar under din vistelse.

Kolla på våra julresor och koppla av. Vi är specialisterna för wellness-, spa- och hälsoresor. Hos oss hittar du det perfekta erbjudandet för dig!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Upptäck alla mysiga julresor till bästa pris här