Julresor, Skippa julstressen i år

Julresor

Skippa julstressen i år

Våra bästa julresor - Skippa julstressen i år

Res bort under högtiderna

julresor

Med oss kan du slippa julstressen. Glöm snöstormar och mörker och åk till solen! Slappna av vid soliga drömstränder eller vandra i spännande bergsregioner som är täckta med gnistrande snö. Hos oss hittar du de bästa rese-erbjudanden för din julsemester. När du kombinerar jul med spa kommer du automatiskt att stressa ner och hitta tillbaka till inre balans.

Vi erbjuder dig soliga julresor till Indien, Kroatien, Spanien eller Italien. Att fira jul utanför hemmet kan vara lockande. Du behöver inte oroa dig för att du måste besöka hela familjen och köpa tusentals julklappar för alla.

Vi erbjuder er soligare alternativ. Varför unnar du dig inte sol och bad under högtiderna? Med oss kan du njuta av alla våra spa- och hälsoerbjudanden under jultiden till extra bra pris. Ge dig själv en julklapp och åk på semester.

Om du tycker mer om att fira en traditionell jul boka ett av våra hotell t.ex. vid östersjön i Magnart Resort & Spa*** i Polen. För 7 nätter kan du unna dig en festlig julbuffé med gala och dans på julafton och med några avkopplande spa användningar under din vistelse.

Kolla på våra julresor och koppla av. Vi är specialisterna för spa- och hälsoresor. Hos oss hittar du det perfekta erbjudandet för dig!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra fina julresor

Upptäck alla mysiga julresor till bästa pris här