Marocko

Marocko

Din semesterberättelse om tusen och en natt

Våra bästa hotell i Marocko

Spa med orientalisk charm

Marocko

Du lutar tillbaka huvudet och tittar upp i den gnistrande stjärnklara natthimlen. Det är tyst. Nomadtältet bakom dig utstrålar ett behagligt lugn och den exotiska doften av nybryggt mintte och olika orientaliska kryddor. Från steppen kan du se hela vägen till de ståtliga bergskedjorna i de snötäckta Atlasbergen - Välkommen till Marocko!

Skilt från Europa genom Gibraltars sund är detta underbara land med dess skiftande och färgstarka natur en riktig pärla.

Ta del av en månghundraårig nomad-kultur och köpmanstradition och ge dig hän åt i liv och rörelse i de exotiska gamla städerna. Åk till Medina och smaka på otroligt doftande, traditionella tagines eller couscous med saffran och arganolja. Låt dig förtrollas av de många sevärdheterna och den charmiga marknaderna i de fyra kejserliga städer - Marrakech, Rabat, Fez och Meknes.

Om du får nog av akrobater, ormtjusare, färgglada mattor och kryddor, svinga dig upp på den höga ryggen av en kamel och titta ut genom blandning av tradition, modernitet och tusen och en natt uppifrån dessa ståtliga djurs ryggar.

Krydda din vistelse med vandringar till gömda vattenfall bredvid avlägsna bergsbyar eller bana dig igenom klippiga utsprång till Medelhavets stränder och soliga sluttningar i norra delen av landet.

Kombinera en aktiv semester med avkopplande, marockanska ångbad och Hamam. Eller vad sägs om ett ursprungligt Thalasso-spa som ger mer återhämtning och är idealiskt för hudåtstramning? Du kommer i vilket fall hitta total avslappning.

Information om Marocko

Språk: Arabiska, Amazigh
Tidsskillnad: - 1 timme
Bästa restiden: Vår och höst
Valuta: Marockanska dirham (MAD)
Visum: Nej, men ditt pass bör vara giltigt under hela vistelsen.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Marocko

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Marocko