Österrike

Österrike

Upptäck den uppfriskande kraften från alplandskap

Hälsoresa i imponerande bergsmiljö

Uppfriskande vindar och frisk bergsluft viner genom det gröna gräset längs de många stigar genom alplandskap i Österrike. Prova på en aktiv semester med SpaDreams. Färgrika och färgglada växter och blommor växter längs vägkanten fram till stugan, från vars terrass erbjuder en hisnande utsikt över upp till 3000 meter höga och snötäckta bergsjättar, det kristallklara sjöar glimmar i dalarna. Efter en välsmakande måltid det kommer det stärka dig ytterligare och du kan vandra eller cykla längs de slingrande stigar och spektakulära raviner.

Efter lite avkoppling och återhämtning på något av våra speciellt utvalda, exklusiva, wellnesshotell kan du prova på en gammal traditionell moss-behandling - som kompletteras med aromatiskt väldoftande örtbad och lugnande hot-stone-massage. Uppe i de vidsträckta och tystna bergen, där du har all tid i världen och är totalt separerad från din stress och hektiska liv: då finns bara du.

För hälsoresor eller förebyggande anti-stress program finns såklart också  Tyskland, men Österrike, med dess optimala naturförhållanden den perfekta grunden för din individuella hälsosemester gör det snäppet bättre.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Österrike