Österrike

Österrike

Upptäck den uppfriskande kraften från alplandskap

Våra bästa hotell i Österrike

Hälsoresor i en imponerande bergsmiljö

Österrike

Uppfriskande vindar och frisk bergsluft blåser genom det gröna gräset längs de många stigarna i Österrikes alplandskap. Prova på en aktiv semester med SpaDreams. Färgrika och färgglada växter och blommor växter längs vägkanten fram till stugan, terrassen erbjuder en hisnande utsikt över upp till 3000 meter höga och snötäckta bergsjättar, de kristallklara sjöarna glimmar i dalarna. Efter en välsmakande måltid kan du vandra eller cykla längs de slingrande stigar och spektakulära raviner.

Efter lite avkoppling och återhämtning på något av våra speciellt utvalda, exklusiva, wellnesshotell kan du prova på en gammal traditionell moss-behandling - som kompletteras med aromatiskt väldoftande örtbad och lugnande hot-stone-massage. Uppe i de vidsträckta och tystna bergen, där du har all tid i världen och är totalt separerad från din stress och hektiska liv: då finns bara du.

För hälsoresor eller förebyggande anti-stress program finns såklart också Tyskland, men Österrike, med dess optimala naturförhållanden den perfekta grunden för din individuella hälsosemester gör det snäppet bättre.

Information om Österrike

Språk: Tyska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Österrike

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Österrike