Hälsoresor till Döda Havet

Resa till Döda Havet

Bada i Döda Havet och upplev helande krafter i Israel & Jordanien

Vilken vistelse väljer du?

Våra bästa hälsoresor till Döda Havet

Koppla av, må bra och kurera huden

resa, spa, jordanien, döda havet

Döda Havet bjuder på rika naturkrafter som har visat sig vara mycket effektiva vid hudbesvär. Vare sig du vill göra din psoriasis-mörbultade hud något gott eller njuta av det härliga klimatet - Döda Havet fascinerar varje turist som reser genom landet.

Döda Havet är dock inte bara en magnet för hälsomedvetna och de som är i behov av återhätmning. Det väntar även ett aktivt fritidsprogram med kulturella highlights. Klippstaden Petra är en av de attraktionena som du inte får missa. Utgrävningarna påbörjades på 1920-talet och avslöjade en stad, mejslad i klipporna. Mycket imponerande och välbevarade är kungagravarna, den före detta stadskärnan, skattkammaren och många intressanta byggnader. Och varför inte utforska den vackra kusten i Israel?

Klippstaden Petra förekommer också i många Hollywood-filmer. Här gick redan Harrison Ford alias Indiana Jones på jakt efter den heliga graalen och även ”Transformers – Revenge of the Fallen” filmades i denna imponerande kuliss.

I Wadi Rum – öster om Aqaba, en av Jordaniens mest berömda, uttorkade flodbäddar – dyker du in i de inhemska beduinernas liv. Sov som de inhemska under stjärnhimlen, vandra mellan de massiva klippformationer eller rid på arabhästar genom Wadin. 

En resa till Jordanien har mycket att bjuda på. Njut nu av en hälsoresa eller en sparesa vid Döda havet och boka hos oss för att få absolut bästa pris.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Upplev Döda Havet!

Boka din drömresa till Döda Havet redan idag!