ABC, om oss, spadreams

För SpaDreams står A för Ayurveda & Aktiv semester

A för Ayurveda & Aktiv semester - Under bokstaven A har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnena Ayurveda och Aktiva semestar för dig. Hitta en favoritdestination för en autentisk Ayurvedaresa eller upptäck allt om det ayurvediska köket och matkulturen. Om du vill åka iväg på en aktiv semester har vi allt från boot camp till vandringsresor. Välj ett lämpligt hotell för en aktiv semester med massor av upptäckter och rörelse.

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står B för Beauty & Behandlingar

B för Beauty & Behandlingar - Under bokstaven B, har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnena Beauty och Behandlingar för dig. Hitta din perfekta resa och åk på en avkopplande skönhetsweekend om du är intresserad av att prova på olika behandlingar, så som massage, ansiktsmasker, pedikyr & manikyr?

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står C för Cancer-Rehabilitering

C för Cancer - Vi på SpaDreams erbjuder många hälsoresor för dig som har lidit av cancer och vill återhämta dig eller behöver rehabilitering. Hitta en drömsemester där du kan hitta tillbaka till ditt gamla friska jag.

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står D för Detox & Döda Havet

D för Detox & Döda Havet - Under bokstaven D, har vi samlat de viktigaste tankarna inom ämnena Detox och Döda Havet. Hitta ett hotell med SpaDreams för att göra en Detox; kom bort, rensa ut och gå ner i vikt? Du kommer märka stor skillnad! Upplev även de helande krafterna vid Döda Havet, njut av vettnet, leran och det härliga klimatet!

För SpaDreams står E för EKO & Erbjudanden

E för EKO & Erbjudanden - Under bokstaven E, har vi samlat de viktigaste tankarna inom ämnena EKO och Erbjudanden. Vi på SpaDreams strävar alltid efter att vara så ekologiska som möjligt, vill även du resa ekologiskt? Låt oss hjälpa dig! Vi har förutom ekologiska erbjudanden en hel massa erbjudanaden för allt annat du kan tänkas vara intresserad av, hitta det perfekta priset och låt inte plånboken stoppa dig!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står F för Fitness & Fasta

F för Fitness & Fasta - Under bokstaven F,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnena Fitness och Fasta. Hitta ett lämpligt hotell för en effektiv fasta eller aktiv fitness resa, eller varför inte kombinera båda för ett superresultat? Kom tillbaka från din semester som en ny människa! Har har vi även samlat bra erbjudanden för familjen!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står G för Golf

G för Golf - Under bokstaven G,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet golf! Är du en av dom som älskar när golfsäsongen drar igång och du änligen kan släpa fram golfsättet från garaget? Vi har flera hotell där du kan både kan gå all in med golfandet eller kombinera med spa?

Ha en trevlig resa!

Destinationer

För SpaDreams står H för Hälsoresor & Hotell

H för Hälsoresor & Hotell - Under bokstaven H,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Hälsa och Hotell. Är du ute efter en hälsoresa har du hittat helt rätt! SpaDreams är Sveriges största resespecialist för hälso-, spa-, yoga- och ayurveda resor och vi har hotell över hela världen. Oavsett om du bara vill koppla av eller om du vill ha en behandling för en åkomma så har vi något för dig!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står I för Indien

I för Indien - Under bokstaven I,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Indien! Indien har allt och lite till och passar utmärkt om du bara vill relaxa, proga på yoga eller ayurveda. Förutom fantastisk mat och klimat så har Indien härliga ständer och en vacker natur. Här får du en stund för dig själv att vila upp dig själv och bara njuta!

Ha en trelivg resa!

Resmål

För SpaDreams står J för Juicefasta

J för Juicefasta - Under bokstaven J,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet juicefasta! Vill du prova på att rensa kroppen från massa gifter är det perfekt att sticka iväg på en resa där du testar på att juicefasta. Det är en slags detox resa där du kommer hem igen fylld med energi och känner dig pigg. Välj bland flera olika hotell, vi garanterar att du hittar något för dig!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står K för Kur & Kneipp

K för Kur & Kneipp - Under bokstaven K,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Kursemester & Kniepp! En Kniepp behandling är en kombination av vattenterapi, kost, motion, örter och en ny syn på livetsom inte bara stärker immunförsvaret, utan också motarbetar stress. Vi har flera olika kursemestrar om du vill komma bort och skämma bort din kropp och själ. 

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står L för Lyx

L för Lyx  - Under bokstaven L,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Lyx! Alla vill vi skämma bort oss själva (eller någon vi tycker om) lite extra ibland. Självklar är en semester i sig en lyx men vad passar väl bättre än att bo på ett 5-stjärnigt hotell och gå ”all in”. Perfekt om du vill fira någon födelsedag eller en befodran. Vi på SpaDreams tillåter dig att hänge dig åt den ultimata lyxen!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står M för Må bra

M för Må bra - Under bokstaven M,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Må bra! SpaDreams mål är att alla ska må bra oavsett vad det är hen söker. Mår dubra av färd och fläkt, vill du slappavid en poolkant, eller mår du bäst när du får röra på dig? Vi har något för alla stilar och smaker och har du svårt att välja finns vi här för att guida dig!  

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står N för Nybörjare

N för Nybörjare - Under bokstaven N,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Nybörjare! Alla har vi varit nya någon gång, oavsett om du är ny på jobbet eller nybörjare på yoga så har vi alla varit där. Låt inte din rädsla stoppa dig för att prova på något nytt. Man kan aldrig vara säker på att man inte gillar något förrens man har provat. Så, vad säger du? Dags att sticka iväg på en yogaresa kanske?

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står O för Oskar - eller osteoporos

O för Osteoporos - du lider av osteoporos och vill kunna slappna under semestern och få välgörande behandlingar som får dig att känna dig bättre? Ta en titt på våra välgörande hälsokurer.

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står P för Pilates

P för Pilates - Under bokstaven P,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Pilates! Häng på densenaste trenden och prova på pilates! Det är en sperbra träningsform där du använder hela kroppen. Kombinationen sol, bad, palmer, sandstrand och lite träning på det, vad säger du? Låter inte helt dumt va? Vi har flera toppenhotell med inriktning pilates som vi vet att du kommer gilla, och får du svårt att välja... Tveka inte att fråga oss!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står Q för Qigong

Q för Qigong- Under bokstaven Q,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet QiGong! Man lever bara en gång och det gäller att ta vara på livet så mycket man bara kan. Testa på nya saker och framför allt, stressa ner. I dagens samhälle stressar vi på tok för mycket och vad passar då inte bättre än åka iväg på en semester där du varvar ned med lite Qigong och Tai Chi? De lugna dansrörelserna kommer garanerat att få dig att hitta ditt inre lugn!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står R för Romantik

R för Romantik - Under bokstaven R,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Romantik! Kärlek är inget mankan få nog av, det behöver vi alla, men ibland kan det vara lite svårt när vardagen kommer imellan och alla måsten och krav tar över. Åk iväg på en romantisk resa med din älskling och låt romantikern i dig ta över. Låt det vara som i en cheesy Amerikansk film, med rosenblad på sängen och champange i jacuzzin, kör bara kör! Din älskling kommer garanterat tacka dig!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står S för Spa

S för Spa - Under bokstaven S,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Spa! Detta är SpaDreams specialitet, vi har allt och lite till! Från budget till lyx, från Europa till tropiska platser så är vi bäst i Sverige på spahotell så vad du än söker så kommer du garanterat hitta det här. Kanske är du sugen på en weekend? Eller unna dig två veckor i Thailand? Besluten är upp till dig och vi gör allt vi kan för att guida dig till det hotell som passar dig!

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står T för Termal & Träning

T för Termal & Träning - Under bokstaven T,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Termal & Träning! Temalabad i Östeuropa sägs ha läkande krafter, så förutom att unna dig en resa kan du bli frisk på kuppen. Träningsresor har blivit mer och mer populära och vi på SpaDreams hänger självklart på trenden. Alla från stenhård Boot Camp till lugnare Vandringsresor har vi något för dig.

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står U för Utbrändhet

U för Utbrändhet - känner du dig trött, håglös och omotiverad? Du kanske lider av utbrändhet. SpaDreams erbjuder många olika resor för utbrändhet och stress som får dig att komma i balans igen.

Ha en trevlig resa!

Teman

För SpaDreams står V för Vandring & Viktminskning

V för Vandring & Viktminskning - Under bokstaven V,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Vandring och Viktminskning! Vandringsresor är perfekta för dig som vill se mycket, röra på dig och vara ute i naturen. Hur underbart är det inte att få vara ute i friska luften samtidigt som du upplever ett nytt land? Testa på en vandringsresa. Vi erbjuder även flera olika sätt för dig att gå ner i vikt, åk iväg på en viktminskningresa och få en kickstart till ett nytt liv.

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står W för Wellness

W för Wellness - W borde stå för Wellness men då vi inte har något under bokstaven W på SpaDreams kan vi tyvärr inte tipsa dig om bra länkar här! Men fortsätt gärna surfa runt på siten då vårt utbud är stort (förutom på W...)

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står X för Nix Pix

X för Nix Pix - Tyvärr har vi inte har något under bokstaven X på SpaDreams och därför kan vi tyvärr inte tipsa dig om bra länkar här! Men fortsätt gärna surfa runt på siten då vårt utbud är stort (förutom på X...)

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står Y för Yoga

Y för Yoga - Under bokstaven Y,  har vi samlat de viktigaste länkarna inom ämnet Yoga! Ingen kan väl ha missat yoga fenomenet som är så populärt? Och anleding till det måste ju vara att det funkar. Yogan håller vad den lovar, du blir lugn, hittar ditt inre och samtidigt motionerar. Tänk den komibnationen samtidigt som du är på semester och kan ge dig hän 100% utan att alla vardagens måsten och krav som stressar. Vi har ett superbrett utbud av yogaresor så ge dig själv chansen att våga prova! 

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står Z för Zäta

Z för Zäta - Eller kan Z för Zorry? Under bokstaven Z har vi på SpaDreams tyvärr inget och kan därför inte tipsa dig om bra länkar här! Men fortsätt gärna surfa runt på siten då vårt utbud är stort (förutom på Z...)

Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står Å för åka på semester

Å som i åka på semester - eller åh nej? Under bokstaven Å har vi på SpaDreams tyvärr inget och kan därför inte tipsa dig om bra länkar här! Men fortsätt göärna surfa runt på siten då vårt utbud är stort (förutom på Å...)
Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står Ä för äntligen på väg

Ä som i äntligen på väg - eller ämnesomsättningssjukdomar! Här hittar du all information om sjukdomar som rör ämnesomsättningen och hur du kan bli bättre och göra dig själv något gott med en hälsoresa hos SpaDreams!
Ha en trevlig resa!

För SpaDreams står Ö för Östeuropa

Ö som i Östeuropa - eller Österrike? Vi har all information om länder i Östeuropa eller din semester i Österrike som du behöver! Eller är du sugen på något mer sydligt? Varför inte ta en titt på våra härliga ö-paradis?
Ha en trevlig resa!