Väst- och Sydeuropa

Väst- & Sydeuropa

Låt oss hjälpa dig hitta ditt drömresmål

Populära resmål i Väst- & Sydeuropa

Populära teman i Väst- & Sydeuropa

Våra mest populära hotell i Väst- och Sydeuropa

Väst- & Sydeuropa

Väst- och Sydeuropa

För att få lite sol och värme lockar medelhavsländerna med vackra stränder, härligt klimat och palmer som svajar. Även den fantastiska matkulturen lockar många svenskar - Italien med utsökt pasta och pizza, Spanien med tapas och sangria, Portugal med utsökta skaldjur, solresor till Grekland med tzatziki och oliver, Tyskland med öl och härliga korvar, ja listan kan göras lång!

Ut över detta har SpaDreams samlat ihop alla bästa hotell för dig som vill göra en resa i hälsans tecken. Unna dig spabehandlingar, massage, yoga eller varför inte testa på fangoterapi? Vi har ett brett utbud av olika detoxkurer i hälsolandet Tyskland. Gillar du att vara aktiv, kanske vandra i Österrike? Spela golf? Vi har även ekologiska hotell och hotell som passar för den som vill ha med sig sin hund!

Prova något nytt!

Hälso-, spa- & wellnessresor till Väst- & Sydeuropa blir allt mer populära, och vi på SpaDreams vet varför! Det finns ett brett utbud av olika program och länderna är helt fenomenala på spa & wellness! Att komma iväg på en resa, utan att behöva åka långt, där det är lite varmare än i Sverige och dessutom som du får uppleva några utav Europas pärlor, beta av lite kända turistattraktioner och äta fantastiskt god mat - kan det bli mycket bättre än så?

Vi erbjuder för tillfället resor i: Cypern, Frankrike, Grekland, Italien, Kroatien, Portugal, Spanien, Tyskland och Österrike. Använd vår sökmotor, eller kontakta oss för mer information om våra länder i Väst- & Sydeuropa. 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Vilket resmål i solen blir bäst för dig?