yoga, meditation, spa, resa

Yoga & Meditation

Perfekt kombination för mer självförtroende och inre styrka

Unna dig total avkoppling med en yoga och meditation semester

Yoga & Meditation

Yoga är numera mycket populärt men de största effekterna nås bara med kombinationen av yoga och meditation. Eftersom hälsa består inte bara av fysisk kraft utan blir påverkat av tankarna och vårt mentalt välmående.

Våra hotell erbjuder såväl yoga samt meditation så att din resa kan bli en rikitig drömsemester. Du kan vara säkert att du får nya inre upplevelser och en bättre självförtrående. Det är viktigt att lyssna inåt för att höra och att känna igen vad du verkligen behöver i livet.

På våra autentiska yogaretreats till Thailand får du både mental och fysisk avkoppling. Vi rekommenderar en vecka hos hotellet Absolute Sanctuary . Här kan du förvänta dig: upp till 25 Yoga kurser per vecka och en hälsosam kost. Passar för både rutinerade yoga älskare och nybörjare. Under ett 5 dagars erbjuds obegränsad deltagande i valfria Yoga kurser (ca 25 per vecka) t.ex. Pranayama & meditering, Hatha Flow, Hot Yoga, Yin och restorativ Yoga. 

Unna dig den totala återhämtningen med en yoga och meditation semester.

Men vi erbjuder massor av yogaresor. Kolla gärna våra erbjudanden för yoga i Thailand, yoga på Bali eller prova på en yogaresa till Indien.

En bra kombination med yoga på semester är Ayurveda. Det vet också våra Ayurvedahotell i hela världen som erbjuder de finaste ayurvedaprogrammen som finns. Olika resmål för din yoga- eller Ayurvedaresa kan vara Indien, Sri Lanka, Turkiet, Madeira, Tyskland och mycket mer. Hitta din personlig favorit och boka en oglömlig upplevelse. För nubörjare kan en yoga weekend vara spännande att prova på.