yoga, meditation, spa, resa

Yoga & Meditation

En perfekt kombination för mer självförtroende och inre styrka

Våra fantastiska resor med yoga & meditation

Unna dig total avkoppling med yoga och meditation

Yoga & Meditation

Yoga är numera mycket populärt på grund av dess avslappnande effekt. Den största effekten nppnås dock bara med kombinationen av yoga och meditation - eftersom din hälsa inte bara består utav din fysiska kraft utan blir påverkad av dina tankar och mentala välmående.

Våra hotell erbjuder såväl yoga samt meditation så att din resa kan bli en rikitig drömsemester. Du kan vara säker på att du får nya inre upplevelser och ett bättre självförtroende. Det är viktigt att lyssna inåt för att höra och att känna igen vad du verkligen behöver i livet.

Under våra autentiska yogaretreats i Thailand upplever du både mental och fysisk avkoppling. Vi rekommenderar en vecka hos hotellet Absolute Sanctuary . Här kan du förvänta dig upp till 25 yogalektioner per vecka och en hälsosam kost. Detta passar både rutinerade yogaälskare och nybörjare. Under ett 5 dagars program erbjuds obegränsat deltagande i valfria yogakurser (ca 25 per vecka), som t.ex. Pranayama & meditering, Hatha Flow, Hot Yoga, Yin och restorativ yoga. 

Unna dig den totala återhämtningen med en yoga och meditation semester.

Men vi erbjuder massor av yogaresor. Kolla gärna våra erbjudanden för yoga i Thailand, yoga på Bali eller prova på en yogaresa till Indien.

En bra kombination med yoga på semester är ayurveda. Vi har ayurvedahotell i hela världen som erbjuder de lyxigaste och mest välgörande kurerna och program. Olika resmål för din yoga- eller Ayurvedaresa kan vara Indien, Sri Lanka, Turkiet, Madeira, Tyskland och mycket mer. Hitta din personliga favorit och boka en oglömlig upplevelse. För nybörjare kan en yogaweekend vara spännande att prova på.

SpaDreams mest populära yogahotell

Boka din drömresa med yoga redan idag