Ayurveda på Madeira

Autentiska behandlingar på blomsterön

Ayurveda retreats på Madeira

Upplev lokalbefolkningens varma gästfrihet i historiska byar, bli förälskad i livet på nytt under din Ayurvedakur på Madeira vid en pittoresk klippkust och fördjupa dig helt i den mediterrana atmosfären i de livliga kuststäderna. Ön Madeira i sydvästra Portugal, även känd som blomsterön, erbjuder en hisnande bakgrund med en färgstark och exotisk flora som hjälper dig att hitta ditt inre jag och ladda batterierna.

Lämna vardagens stress bakom dig när du påbörjar din Ayurveda-semester på Madeira. Tack vare sina helande och förebyggande effekter återställer Ayurveda harmonin mellan kropp och själ och leder dig tillbaka till din inre balans. Madeiras mångsidiga och unika naturlandskap inbjuder till vandring i bergen, cykling längs kusten och många vattenaktiviteter i havet. I den orörda naturens skönhet kan du äntligen finna ro och stödja din kropp optimalt i dess revitalisering.

Våra populäraste hotell för din Ayurvedaresa till Madeira

Holistiska Ayurveda paket på Madeira

Ayurveda hotellen på Madeira erbjuder en mängd olika Ayurveda-paket som du kan välja mellan enligt dina individuella behov. Oavsett om du vill nå din drömvikt, förbättra din hälsa eller bara behöver tid för dig själv och djup avslappning – varje ayurvedisk behandling är individuellt anpassad till dina mål och din kroppstyp. Våra hotell erbjuder allt från ayurvediska wellness-kurer till renande Panchakarma avgiftningsbehandlingar.

De bästa resultaten uppnås med en Ayurveda retreat på 7 nätter eller mer. För att säkerställa att alla Ayurveda behandlingar är optimalt anpassade till dig och din kropp och att lämpliga kostrekommendationer kan ges, kommer din Ayurveda läkare eller terapeut att genomföra en inledande konsultation med dig. Under denna konsultation kommer Ayurveda specialisterna att fastställa din dosha-typ och skapa en individuell behandlingsplan för dig. Både hälsoaspekter och individuella behov beaktas. Mjuka ayurvediska behandlingar som huvud-, ansikts- och helkroppsmassage får kropp och sinne i harmoni igen och återställer din inre balans. Med hjälp av andningsövningar, yoga och meditation lär du dig medvetenhet för ögonblicket igen och att hämta andan en stund i vardagen.

Njut av utsökt ayurvedisk mat under din Ayurvedaresa till Madeira för att hålla dina doshas i balans. Veganska, laktos- och glutenfria rätter finns på de flesta boenden.

Ayurvediska program på Madeira

Ayurveda Panchakarma Madeira

Panchakarma

Gör en resa tillbaka i tiden till det gamla Indien och upplev autentisk Ayurveda med dess urgamla visdom under en Panchakarma-kur på Madeira. Fokus ligger på en holistisk rening av din kropp. Ackumulerade avfallsprodukter avlägsnas försiktigt från din kropp genom den ayurvediska metoden och din organism renas djupgående. I början löser Ayurveda terapeuterna alla gifter med hjälp av massage, så att alla lösta metaboliska produkter kan avlägsnas från kroppen i den efterföljande elimineringsfasen. För att stödja din kropp i dess revitalisering kommer du att ta ayurvediska preparat under uppbyggnadsfasen.

Ayurveda viktminskning Madeira

Ayurveda viktminskning

Utan bantningsmani, på ett hälsosamt och naturligt sätt, kan du äntligen nå din önskade vikt med Ayurveda på Madeira. En Ayurvedakur för viktminskning ger dig inte bara en speciell lätthet, utan också en helt ny inställning till livet. Alla ayurvediska behandlingar och metoder för viktminskningskuren hjälper till att avgifta din kropp och gradvis minska din vikt. Sattvisk mat, som består av naturliga och obearbetade livsmedel, ger dig alla viktiga näringsämnen som din kropp behöver under din ayurvediska viktminskningskur enligt din dosha. Yoga-övningar och andningsmeditationer hjälper dig i din viktminskningsprocess.

Ayurveda Wellness Madeira

Ayurveda Wellness

Under din Ayurveda-semester på Madeira kan du äntligen finna lugn och ro. Känn hur spänningen från din stressiga vardag faller bort och dyk in i djup avslappning, vilket är kärnan i din Wellness Ayurveda-kur.

Med välgörande oljemassager blir din kropp helt mjuk och sjunker in i rent välbefinnande. Lär dig att se på din tillvaro med helt nya ögon och upptäck livets sanna skönhet genom Madeiras hisnande natur. Din Wellness Ayurveda-behandling kan kompletteras optimalt med mjuka avslappningsmetoder som meditation, yoga och andningsövningar.

Härliga Ayurveda hotell på Madeira

Ge dig ut på en oförglömlig resa till dig själv och upptäck din kropp på ett helt nytt sätt. Känn hur dina bekymmer försvinner när du känner solen på din hud, gräver ner dina fötter i den varma sanden och känner vattentemperaturen med dina tår. Den friska havsluften fyller dina lungor med varje djupt andetag och du känner att du äntligen kan hitta ro under din Ayurveda semester på Madeira. Ayurveda hotellen på Madeira ligger i särskilt vackra områden, så att du kan njuta av Madeiras vackraste sidor, oavsett om det är exotiska trädgårdar eller en fantastisk havsutsikt. Ayurveda anläggningar uppskattar närheten till naturen och integrerar den i sin atmosfär.

Ayurveda hotellen ligger mitt i den pittoreska naturen på Portugals blomsterö och erbjuder det perfekta utrymmet för olika aktiviteter som vandring, simning och snorkling när du inte unnar dig lyxiga Ayurveda-behandlingar. Ayurveda specialister, några även från Indien eller Sri Lanka, tar hand om dig under din Ayurveda kur på Madeira. Med autentiska Ayurveda behandlingar som huvud-, fot- och ansiktsmassage, antistressmassage av ryggen med varma örtstämplar, inhalationer eller ångbad med örter kan du verkligen koppla av och slappna av.

Ayurveda Resort Madeira

De vackraste resmålen under Ayurvedaresor till Madeira

Ayurveda Madeira Funchal

Funchal

Med vårliknande temperaturer året runt kan du ladda batterierna i denna gröna oas mitt i Atlanten under din Ayurveda kur på Madeira. Låt dig förtrollas av skönheten i de imponerande bergstopparna, de tropiska skogarna och det karga kustlandskapet. Madeiras huvudstad Funchal lockar dig med sin ojämförliga naturskönhet. Tillbringa en dag vid havet med många aktiviteter som dykning, simning eller surfing i det kristallklara vattnet. Dagsturer längs kusten eller genom de eukalyptusdoftande skogarna i bergen tar dig tillbaka till det här och nu så att du kan njuta av ögonblickets skönhet. I Funchals tropiska trädgård har du en fantastisk utsikt över huvudstadens gamla stad och havet framför horisonten.

Ayurveda Madeira

Caniço de Baixo

Besök den pittoreska kuststaden Caniço de Baixo på sydostkusten under din Ayurvedaresa till Madeira. En stranddag vid Reis Magos Beach, en populär stenstrand, ger dig möjlighet att bada i kristallblått vatten. Om flerspråkig service är viktigt för dig på semestern är Caniço de Baixo rätt plats för dig. Vissa hotell och restauranger drivs också av tyska eller österrikiska invandrare och många invånare och anställda pratar engelska. På en dykutflykt i Caniço de Baixo kan du uppleva Garajau undervattensnaturreservat på nära håll. Du kan också upptäcka omgivningarna och den idylliska naturen på guidade vandringar runt kuststaden.

Våra populäraste Ayurveda hotell på Madeira

FAQ - Ayurveda på Madeira

Vilken är den bästa tiden för en Ayurvedaresa till Madeira?

Månaderna juni till oktober är idealiska för en Ayurveda kur på Madeira. Klimatet på Madeira är överlag mycket milt året runt. Även under vintermånaderna sjunker temperaturen nästan aldrig under 10 grader, även om det ofta kan förekomma regnskurar. Madeira är värt en resa under alla tider på året!


Vilka språk talas på Madeira?

Det officiella språket på Madeira är portugisiska. Många invånare talar dock även engelska och eftersom människor från många länder har emigrerat till Madeira kan det hända att du hör ditt eget språk under din Ayurvedakur!

Alla Ayurveda erbjudanden på Madeira