Njut av privat pool

Fem spa-resorter med privat pool

Hotell med privat poolNär man reser till en exotisk destination brukar det inte alltid räcka för alla att bara komma bort från vardagen – en del önskar sig att deras semester innehåller en privat pool. De här poolerna ligger direkt vid sviterna och bjuder på ett uppfriskande dopp utan att man behöver springa genom en hotelanläggning och visa upp sig framför främmande människor. Privatpoolerna brukar för det mesta vara åtminstone stora nog för att kunna flyta i eller dyka in i.

Aleenta Phuket Phang Nga ★ ★ ★ ★★ s – Phang Nga Provinsen, Thailand

Aleenta Phuket Phang Nga HotelanläggningMeditation, thai-boxning, tai chi och yoga är viktiga delar i programmet som lyxresorten Aleenta Phuket – Phang Nga bjuder på. Denna ekologiskt tänkande femstjärniga resort erbjuder dig toppenservice i en idyllisk omgivning. Personalens individuella omvårdnad som innebär en personlig butler-service och Ayura-spa:et kommer att få dig att känna dig i balans och avslappnad.

Aleenta Phuket Phang Nga privatpoolDå alla hotellrum ligger direkt vid havet bjuds det på en enastående havsutsikt. Hotellgäster som önskar sig en privat pool har mycket att välja mellan: pool suiterna, pool residence och deluxe pool villa har alla en privat pool.

Coco Lagoon by Great Mount ResortIndien

Coco Lagoon by Great Mount Resort HotelanläggningBeläget i en 1,2 hektar stor kokosnötplantering bjuder denna resort i Indien med 32 rum på traditionella kurer enligt den urgamla indiska ayurveda-filosofin. Gästerna kan delta i program som ayurveda, viktminskning, yoga eller den mest effektiva och intensiva ayurvedakuren Panchakarma.

Coco Lagoon by Great Mount Resort privatpoolGäster som önskar sig en privat pool bör boka Emperor Pool Villa. Den har en bubbelpool, en privat trädgård och naturligtvis en privat pool (84 kvm). Om du letar efter en lyxisk time-out som kommer att få dig att känna dig vitaliserad och frisk kan vi varmt rekommenderar Coco Lagoon by Great Mount Resort.

Vana★★★★★s – Dehdarun, Norra Indien

Vana HotelanläggningDenna exklusiva, femstjärniga resort befinner sig i bergen av Norra Indien och är perfekt för dem som söker avslappning och avskildhet. Varje gäst som besöker Vana får en wellness-konsultation och ett personligt behandlingsschema tas fram. Denna skräddarsydda princip gör så att varje gäst kommer att lämna Vana mycket avslappnad och i balans. Kort sagt: Vana är den ultimata wellness-retreaten.

Vana PrivatpoolDenna lyxiga retreat bjuder på flera fantastiska sviter, men de som önskar en privatpool bör boka Vana Suite. Den har en egen eldstad, ett meditationsrum, en terrass och en uppvärmd pool.

Paradise Koh Yao – Phang Nga Provinsen, Thailand

Paradise Koh Yao HotelanläggningParadise KohYao bjuder på den ultimara yoga-semestern. Drömmer du om en tropisk, solig destination där du kommer att hitta balans och avslappning? Då bör du definitivt ta en titt på Paradise Koh Yao. Denna resort är perfekt för alla som söker aktiv avslappning med privata yogalektioner, thai massage, meditation och dagliga snorklingslektioner.

paradise koh yao privatpoolResorten är beläget på en imponerande tropisk ö med en egen nationalpark. Varje gäst kommer säkert att hitta någonting som passar dem – du med! Dem som letar efter lite extra privatsfär med en privatpool bör boka Plunge Pool rummet. Det är ett utmärkt alternativ och lika bra (om inte bättre) som Jacuzzi Studio med en halvöppen bubbelpool. Båda är skäna alternativ för gäster som vill ha lite mer privatsfär under deras drömresa.

Duke’s Forest LodgeKerala, Indien

Dukes Forest Lodge HotelanläggningDuke’s Forest Lodge ligger i den kultursprakande delstaten Kerala i Indien och är en självklar favorit för gäster som vill hitta spiritualitet med detox och föryngring. Duke’s bjuder på en autentisk yoga upplevelse – boka ett av deras retreat-program och delta i yoga två gånger per dag. Dessutom får du en traditionell yogisk medicinmassage i ayurvedisk stil.

Dukes Forest Lodge PrivatpoolDe som vill detoxa och avgifta kan även göra en ayurvedisk detox-kur. I kombination med yoga och meditation kan gästerna delta i en ayurvedisk retreat med ca. 2 timmar med ayurvediska behandlingar per dag. Under hela detoxen kommer en ayurvedaläkare vaka över dig.

Boendet på Dukes Forest Lodge är mycket mer modest och rustikalt än lyxigt, men gäster som söker efter lite extra privatsfär kan boka en Pool VIlla med en privat pool.

Är du sugen på en lyxig resa med privat pool? Boka hos SpaDreams redan idag.

SpaDreamsSE Instagram
Webbplatskarta