yogaresa

Yogaresa

Åk på en inre resa och hitta balans i livet

Vart vill du åka på din yogaresa?

Våra populäraste yogahotell utomlands

Avkoppling och meditation med en yogaresa

En semester i naturen med en vacker miljö är lungnande så att dina batterier har möjlighet att laddas.

Men ännu bättre fungerar rekreation med en yogaresa. Yoga praktiseras inte bara i en avslappnande miljö utan skapar även en lång märkbar återhämtning, genom intensiva övningar och meditationer. Efter din yogaresa känner du dig friskare, smidigare och starkare. Du kan planera in yogakurser i ditt reseprogram och även boka en yogaresa till ett av våra ayurveda- eller spahotell i hela världen.

Yogaresa

Yoga verkar både fysiskt och mentalt. Med stress och känslomässiga spänningar i vardagen är det lätt att vi drar på oss sjukdomar eller obalanser i kroppen. Yoga är särskilt effektivt för att få dig att varva ner och återskapa balansen mellan kropp och själ. Prova på yoga och du kommer att hitta en känsla av inre lugn och få en ny positiv syn på din kropp.

Yogaresor finns numera i hela världen men den riktikt autentiska yogan hittar du på en yogaresa till Indien, Thailand eller på Bali. Men nu för tiden behöver man inte åka så långt för att uppleva lungnet - vi har flera hotell i Europa som erbjuder yoga som till exempel Spanien, Tyskland och Italien. För att få ett första intryck eller fördjupa dina yogakunskaper är det inte nödvändigt att du resa ända bort till Asien.

Yoga kan också vara en slags terapi  ayurvedaresor och den kompletterar ayurvedan genom att hotellet erbjuder yogakurser eller enkelundervisningar.

 

 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Låt dig inspireras av alla våra hotell för en oförglömlig yogasemester