yogaresa

Yogaresa

Åk på en inre resa och hitta balans i livet

Vart vill du åka på din yogaresa?

Våra populäraste yogahotell utomlands

Avkoppling och meditation på en Yogaresa

En semester i naturen och i en vacker miljö är lungnande så att dina batterier har möjligheten att laddas.

Men ännu bättre fungerar rekreation med en yogaresa. Yoga inte bara praktiseras i en avslappnande miljö utan yoga skapar en lång märkbar återhämtning genom sina intensiva övningar och meditationer. Även efter din yogaresa känner du dig friskare, smidigare och starkare . Yogaklasser kan du lägga helt enkelt till ditt reseprogram eller du bokar en hel yogaresa till ett av våra ayurvediska hotell eller spa hotell i hela världen.

Yoga verkar både fysiskt och den mentala. Med stress och känslomässiga spänningar i vardagen som hopar sig är det lätt att vi drar på oss sjukdomar eller obalanser i kroppen. Yoga är särskilt effektivt för att få dig att varva ner, och återskapa balansen mellan kropp och själ. Prova på yoga och du kommer att hitta en känsla av inre lugn och du kommer att få en ny positiv syn på din kropp.

En semester i vacker miljö i naturen är otroligt lungnande och hjälper dig att ladda om batterierna... 

...Men ännu bättre fungerar avkoppling om du går ”all in” och provar på en yogaresa. Yoga  praktiseras inte bara i en avslappnande miljö utan yogan hjälper även till med en märkbar återhämtning genom sina intensiva övningar och meditationer. Efter din yogaresa känner du dig friskare, smidigare och starkare. Du kan enekelt lägga till yogaklasser i ditt reseprogram eller så du bokar en hel yogaresa till ett av våra yogahotell över hela världen.

Yogaresor finns numera i hela världen men den riktikt autentiska yogan hittar du på en yogaresa till Indien, Thailand eller på Bali. Men nu för tiden behöver man inte låka så långt för att uppleva lungnet - vi har flera hotell i Europa som erbjuder yoga som till exempel Spanien, Tyskland och Italien. För att få ett första intryck eller fördjupa dina yogakunskaper är det inte nödvändigt att du resa ända bort till Asien.

Yoga kan också vara en slags terapi  ayurveda resor och den kompletterar ayurvedan genom att hotellet erbjuder yogakurser eller enkelundervisningar.

 

 

Låt dig inspireras av alla våra hotell för en oförglömlig yogasemester