yogaresa

Yogaresa

Åk på en inre resa och hitta balans i livet

Vart vill du åka på din yogaresa?

Alla våra yogaresor

Avkoppling och meditation med en yogaresa

Yogaresa

En semester i naturen med en vacker miljö är lungnande, och du har möjlighet att ladda dina batterier och slappna av på riktigt!

Men ännu bättre fungerar rekreation när du kombinerar vackra miljöer med en yogaresa. Yoga praktiseras inte bara i en avslappnande miljö utan skapar även en varaktig återhämtning med hjälp av intensiva övningar och härliga meditationer. Efter din yogaresa känner du dig friskare, smidigare och starkare. Du kan planera in yogakurser i ditt reseprogram och eller boka en resa som fokuserar helt på stretching och avslappning - en yogaresa till ett av våra ayurveda- eller spahotell i hela världen.

Yoga verkar både fysiskt och mentalt. Med stress och känslomässiga spänningar i vardagen är det lätt att vi drar på oss sjukdomar eller obalans i kroppen. Yoga är särskilt effektivt för att få dig att varva ner och återskapa balansen mellan kropp och själ. Prova på yoga och du kommer att hitta en känsla av inre lugn och få en ny positiv syn på din kropp.Visste du att ordet "yoga" betyder enhet och harmoni?

Yogaresor finns numera i hela världen men den riktikt autentiska yogan hittar du på en yogaresa till Indien, Thailand eller på Bali. Men nu för tiden behöver man inte åka så långt för att uppleva lungnet - vi har flera hotell i Västeuropa som erbjuder yoga som till exempel Spanien, Tyskland och Italien. För att få ett första intryck eller fördjupa dina yogakunskaper är det inte nödvändigt att du resa ända bort till Asien.

Yoga kan också vara en slags terapi  ayurvedaresor och den kompletterar ayurvedan genom att hotellet erbjuder yogakurser eller individuella yogapass..

 

Våra populäraste yogahotell utomlands

Låt dig inspireras av alla våra hotell för en oförglömlig yogasemester