Ayurvedaresa till Kerala

Ayurveda i Kerala

En resa som är den perfekta investeringen i dig själv

Våra ayurvedahotell i Kerala med bäst omdömen från våra kunder

Ayurvedaresa till Kerala i södra Indien

Ayurvedaresa till Kerala

Om du vill göra en inverstering i dig själv är svårt att hitta en bättre resa än just en ayurvedaresa till Kerala. Särskilt om du vill lägga extra fokus på din hälsa och ditt välbefinnande. Delstaten Kerala ligger i södra Indien och lockar med ett angenämt varmt och behagligt väder året runt. Upptäck Ayurveda i dess rätta element och där den har sina rötter i Indien.

Ayurveda är en 5000-årig livsfilosofi och läkekonst. Den innebär bland annat en kryddig kost, kroppsbehandlingar med örter och olja, meditiation och yoga. Fokusen i Ayurveda är att få kroppens tre doshor (Pitta, Kapha och Vata) i balans. När Doshorna är i obalans, på grund av vår livsstil, blir vi sjuka. Ayurveda hotellen erbjuder därför olika Ayurvedakurer som till exempel en reningskur, en föryngringskur, en anti-stress-kur eller en specialkur mot kroniska smärtor eller metaboliska sjukdomar - allt anpassat efter just dina behov.

Om du känner dig utmattad och trött är en Ayurveda resa är perfekt då man i den gamla indiska hälsodoktrin försöker finna harmoni i sig själv. Kurens utformning enligt:

  • gästens individuella hälsotillstånd
  • medicinska förutsättningar
  • längden på vistelsen

Dock är ayurveda inte bara för de som lider av åkommor eller hälsoproblem - Ayurveda passar även för dig som är frisk men som vill få ny energi, koppla av och återhämtning.

Känslan av att födas på nytt i Kerala

Ursprunget av Ayurveda ligger i Indien, och mellan våra indiska hotell har du har tillgång till en mängd olika erbjudanden som hjälper dig  mot alla möjliga olika problem.

De utbildade Ayurveda terapeuterna och läkarna i Kerala sammanställer en individuell behandling för varje person. Baserad på patientens behov och önskemål kan din Ayurvedaresa till Kerala inkludera olika saker. Njut Keralas vackraste hotell som vi erbjuder för Ayurvedaresor i södra Indien och njut en otrolig skön natur och spännande kulturella sevärdheter i landet och regionen.

På din resa till Kerala kommer du att upptäcka att Kerala är en väldigt grön delstat med ett otroligt vackert landskap, som domineras av mango- och cashwenötsträd, kaffee- och risodlingar och kokospalmer. I världens sjunde största land, som är ett land med kontraster och men en yta på över 3 miljoner km2, finns det att plats i världen att utöva ayurveda.

Kerala kallas också "Guds Land" - Med många tempel och historiska platser, antika städer och naturligtvis de drömlika stränderna. Passa på att välja ett hotell precis vid stranden och dra nytta av den underbara möjligheten att vara nära havet.

En Ayurvedaresa till Kerala är det rätta valet för en äkta ayurvedisk hälsosemester.

 

 

Hitta ditt drömhotell i Kerala och upplev en ayurvedakur utöver det vanliga