Ayurvedaresa till Kerala

Ayurveda i Kerala

En resa som är den perfekta investeringen i dig själv

Våra bästa ayurvedahotell i Kerala

Ayurvedaresa till Kerala i södra Indien

Ayurvedaresa till Kerala

Om du vill göra en investering i dig själv är det svårt att hitta något bättre än just en ayurvedaresa till Kerala - särskilt om du vill lägga extra fokus på din hälsa och ditt välbefinnande. Delstaten Kerala ligger i södra Indien och lockar med ett angenämt varmt och behagligt väder året runt. Upptäck den ayurvediska filosofin där den har sina rötter och låt dig fascineras av dess effektivitet.

Ayurveda är en 5000-årig livsfilosofi och läkekonst. Den innebär bland annat en särskild kost med goda kryddor, välgörande kroppsbehandlingar med örter och olja, meditation och yoga. Ayurvedans mål är att få kroppens tre doshor (Pitta, Kapha och Vata) i balans. När doshorna är i obalans på grund av vår livsstil, blir vi sjuka, trötta och stressade. Våra ayurvedahotell erbjuder därför olika ayurvedakurer som till exempel en rensningskur, en föryngringskur, en anti-stress-kur eller en specialkur mot kroniska smärtor eller metaboliska sjukdomar - allt anpassat efter just dina behov.

Om du känner dig utmattad och trött är en ayurvedaresa perfekt - ayurvedans princip är att du ska hitta tillbaka till harmoni och balans. En ayurvedakur riktar sig efter olika faktorer, som t.ex.:

  • gästens individuella hälsotillstånd
  • medicinska förutsättningar
  • längden på vistelsen

Det är dock inte bara något för dig som lider av specifika hälsobesvär utan även för individer som vill få ny energi och koppla av under Asiens sköna sol.

Känslan av att födas på nytt i Kerala

Ayurvedans ursprung ligger i Indien. I våra mångfaldiga hotell har du tillgång till en mängd olika ayurvedakurer som kan ha en positiv effekt på diverse hälsoproblem.

De utbildade ayurveda-terapeuterna och -läkarna i Kerala sammanställer ett individuellt behandlingsschema för varje person. Baserad på patientens behov och önskemål kan din ayurvedaresa till Kerala inkludera olika behandlingar - allt från massage till oljestrålar och rispåsar. Allt detta upplever du i härliga, autentiska hotell, som ligger i djungeln, vid havet eller vackra sjöar - du bestämmer själv i vilken atmosfär du vill vistas.

Njut av Keralas vackraste hotell som vi erbjuder för ayurvedaresor i södra Indien och upptäck en otroligt vacker natur och spännande kulturella sevärdheter i landet och regionen.

Under din resa till Kerala kommer du att upptäcka att landet är en väldigt grön delstat med ett otroligt vackert landskap, som domineras av mango- och cashwenötsträd, kaffee- och risodlingar och kokospalmer. I världens sjunde största land, är präglat av kontraster och en gigantisk yta på över 3 miljoner km2, finner du talrika ayurveda resorter som bara väntar på att hjälpa dig att bli frisk och avslappnad.

Kerala kallas också för "Guds Land" - med många tempel och historiska platser, antika städer och naturligtvis de drömlika stränderna. Passa på att välja ett hotell precis vid stranden och utnyttja den underbara möjligheten att vara nära havet.

En ayurvedaresa till Kerala är det rätta valet för en äkta ayurvedisk hälsosemester.

 

Alla hotell för din ayurvedakur i Kerala

Hitta ditt drömhotell i Kerala och upplev en ayurvedakur utöver det vanliga