viktminskning med Ayurveda

Viktminskning med Ayurveda

Bli lättare på ett njutningsfullt sätt

Våra bästa hotell för viktminskning med ayurveda

Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt med Ayurveda

Indiska läkekonsten Ayurveda ska hjälpa dig att trivas i din kropp, att hitta din inre balans och lindra sjukdomar. Till Ayurveda hör även viktminskning som ofta är en skön bieffekt vid en klassisk ayurvedakur.

Med ayurvedisk kost, behandlingar som sköljer bort slaggprodukter och mer motion går du nästan automatiskt ner i vikt. Det är enkelt och effektivt att uppnå en viktminskning med Ayurveda och det motverkar inte enbart fetma utan åtgärdar även dess orsaker!

Enligt hälsoläran bildas Ama (giftlika ämnen) i kroppen när du inte tar vara på din hälsa. Dessa Ama leds ut ur kroppen vid en ayurveda-kur och du får riktlinjer som hjälper dig att hålla en slankare livsstil i framtiden. Ayurveda verkar alltså inte som en snabb fasta utan har effekt även efter din vistelse.

Massager är en viktig del av Ayurveda i Kerala och andra viktiga Ayurveda-destinationer. Du kan njuta och må bra men även känna hur du hjälper din kropp att gå ner i vikt. Speciella handtag och stråk reducerar vävnad och leder ut giftämnen ur kroppen, vilket hjälper kroppen att bli stramare. Åtstramande massager som Gharshan och vitaliserande massager som t.ex. Udvarthana, som använder en stimulerande örtkräm, ingår i programmet. Wellness-programmet vid viktminskning med Ayurveda erbjuder även svettkurer som renar din kropp.

Lev ett lättare och hälsosammare liv: boka en av våra "Gå ner i vikt med Ayurveda“-kurer.

Allt handlar om Dosha och kosthållning

I början av en ayurvedisk behandling bestäms alltså din Dosha, dvs. konstitutionstypen. Oavsett om du är Kapha, Vata eller Pitta, får du ett skräddarsytt program som garanterar de bästa möjliga resultaten.

Kosten är naturligtvis en viktig del, vare sig du vill ha Ayurveda på Sri Lanka eller i Italien. Känn hur tacksamt din kropp tar emot den nya kosthållningen och njut av de färska måltiderna i hotellet. Dessa består huvudsakligen av varma rätter med mycket grönsaker och kryddor. Livsmedlens kombination är viktig, det ingår nästan inget kött. Du ska dessutom dricka mycket, t.ex. en kopp varmt vatten eller vatten med ingefära.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Hitta hotell för viktminskning med Ayurveda här som passar just dig

Här kan du skapa din perfekta resa för viktminskning med Ayurveda