Yoga, Ayurveda, resa, hälsa, välmående

Ayurveda & Yoga

Den perfekta kombination för din hälsa och ditt välmående

Din semester med ayurveda och yoga

Varför är ayurveda och yoga en så bra kombination?

Yoga, Ayurveda, resa, hälsa, välmående

Svaret är helt enkelt: eftersom de kompletterar varandra. Yoga härstammar från ayurveda och är också ett medel att motverka sjukdomar.

Målet med yoga är att stärka kroppen - ditt kroppsliga välmående kommer påverkas på ett mycket positivt sätt. Allt bli masserad, träna och stretcha är rena himlen för din kropp! Varje övning fokuserar sig på en region i kroppen, t.ex. ryggen och ryggrad. Att praktisera yoga ökar din energi och stödjer matsmältningen och blodcirkulationen.  Du känner dig också friskare och smidigare.

Yoga, ayurveda, hälsa, må bra, resa

Men å andra sidan kan man inte bara ökar ens fysiska styrka utan även öka livsglädjen - detta brukar ju faktiskt gå hand i hand. Basen för den ayurvediska läkekonsten är insiktet om livets helhet och balans. Enligt läran består kroppen bara i harmoni med själen och människan existerar bara i harmoni med sin omgivning.

Enligt denna gamla läkekonst observeras därför alla delar av livet: känslor, tankar, kropp, beteende, område, socialt liv och inflytande av årstider och dagstider.

Man tittar på livet, hälsan och livet som sammanhängande och inte enskilda delar. Ayurvediska behandlingar baserar på en speciell kosthållning enligt människans konstitutionstyp, dessvidare behandlar man med örter och kryddor och användar t.ex. oljemassage och oljestråle på olika kroppsdelar.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Ayurveda i Europa: Våra bästa erbjudanden

Hitta ditt drömhotell med ayurveda & yoga!