Hotell för vuxna

Våra 6 bästa vuxenhotell

SpaDreams vuxenhotellDu och din reskompis har bestämt er – den här gången ska det bli en semester som blir extra lugn och lyxig. För dig som vill ha en maximalt avstressad resa blir ett barnfritt vuxenhotell perfekt! Här kan du njuta av lugna frukostar utan springande små energipaket och avslappnade timmar vid poolen utan att du behöver vara rädd för vattenstänk och småttingar som kanske har “för” roligt. I SpaDreams vuxenhotell väntar elegans, avkoppling, fina omgivningar och en sofistikerad atmosfär.

Men det kan vara lite svårt att bestämma sig för ett hotell – därför har vi tagit fram våra 6 bästa vuxenhotell i Europa och resten av världen. Ta en titt och låt dig inspireras!

La Vimea Biotique Hotel UtomhusLa Vimea Biotique Hotel★★★★
Var? Italien, Sydtyrolen, Naturns
Bästa restid? Maj – Oktober (om du du inte vill åka skidor förstås)
Hotellet lägger stort värde på  hållbarhet – och vänlighet! Hotellet är känt för dess fantastiska vegana och vegetariska mat. Du kan alltså njuta av hälsosam kost som du varvar med yoga, vandringar och mysiga spa-behandlingar.

Jetwing Lagoon PoolJetwing Lagoon★★★★★
Var? Sri Lanka, Västkusten, Negombo
Bästa restid? December – April (även sommarmånaderna om du vill ha en extra bra effekt för din ayurvedakur)
Den mysiga resorten ligger direkt vid havet och erbjuder autentisk ayurveda och ett stort urval av olika yoga-stiler. Perfekt för dig som vill sakta ner och hitta tillbaka till dig själv, men lägger värde på en guldkant på semestern.

The Barai Suites & Spa nattThe Barai Suites & Spa★★★★★
Var? Thailand, Thailandviken, Hua Hin
Bästa restid? November – Mars
Ren och skär lyx! Hotellet ligger vid en härlig vit sandstrand och har ett renommerat spa som erbjuder holistiska behandlingar. Barai Suites har skräddarsydda viktminsknings-, detox– och yogaprogram – det finns något för varje smak!

LUX* South Ari Atoll PoolLUX* South Ari Atoll★★★★★ s
Var? Malediverna, Södra Ari-atollen, Dhidhoofinolhu
Bästa restid? December – April
En paradisisk lagun med femstjärnig lyx väntar på dig! Njut av all inclusive för att skämma bort dig på riktigt och kom i form med daglig yoga och mysiga spaehandlingar. Det finns även en dykskola för dem som vill utforska det kristallklara vattnet.

Spa Village Resort Tembok nattSpa Village Resort Tembok★★★★
Var? Indonesien, Bali, Desa Tembok
Bästa restid? April – Oktober
På Bali väntar dig en riktigt spa-oas med traditionella behandlingar. Du vill lära dig att stressa ner och undvika utbrändhet? På Spa Village Academy kan du lära dig olika tekniker som du kan använda dig av i vardagen. Och för den som vill ha lite action finns det även båtutflykter och dykningspass.

Hotel Alpino Atlantico TerrassHotel Alpino Atlantico★★★★
Var? Portugal, Madeira, Caniço de Baixo
Bästa restid? April-Oktober
Även här bjuds det på excellent ayurveda och avslappnande yogapass. Erfarna ayurveda- och TKM-terapeuter ser till att du får en semester som du sent kommer att glömma. På granhotellet Hotel Galosol kan du även nyttja spa:et med ett härligt bastulandskap och olika poolar.

Nå? Har du blivit resesugen? Vi kan lova att vare sig du väljer ett hotell i Europa eller lite längre bort – din semester kommer att bli något alldeles extra! Du behöver hjälp med att bestämma dig? Ring eller mejla vår kundservice – vi hjälper dig mycket gärna.

Ta en titt på alla våra vuxenhotell här.

SpaDreamsSE Instagram
Webbplatskarta