ayurveda, remester, spa, wellness, resa

Autentisk Ayurveda

Hitta dig själv och hela din kropp, själ och ande

Autentisk Ayurveda i Asien

En autentisk ayurveda retreat garanterar djup, avslappning och att du lära känna dig själv

Ayurveda resor blir allt populärare bland dem som vill upptäcka den helande kraften på det gamla östasiatiska sättet. Våra ayurvedaresor och yogaretreats tar dig in i hjärtat av Indien och Sri Lanka, där dessa traditioner först började.

Sri Lanka kallas också "Indiens tår” och är känd för sin orörda skönhet och sitt lugn. Alla våra hotell är tempel för sinnen, du kommer att få behandlingar för kropp, själ och sinne. Kerala ligger i sydvästra Indien och gränsar till Arabiska havet. Det har blivit mycket populär destination de senaste åren på grund av dess vackra landskap och kulturen i Indien erbjuder dig allt Ayurveda handlar om. 

Våra hotell erbjuder ayurvediska behandlingar såsom massage inklusive ayurvedisk kost som passar din dosha. De tre Doshas (Kapha, Vata, Pitta) ligger i centrum av Ayurveda. Ayurveda skiljer sig från konventionell medicin genom att behandla varje människa med speciellt fokus på den enskilda individen. Det finns ingen universell diet eller behandling som är bra för alla. Alla har tre Doshas (energier som bygger på vind, eld, vatten och jord) men oftast dominerar en eller två av de. Alternativ medicin samt ayurvediska behandlingar sägs hjälpa dig att återfå din inre balans.


Är du sugen på att lära dig mer om ayurveda?


Läs vår Ayurvedaguide >>
Är du nybörjare, kika här >>
Lär dig mer om Ayurvedakost här >>
Sugen på att åka till Kerala, läs här >>