ayurveda, remester, spa, wellness, resa

Autentisk ayurveda

Hitta dig själv och få kropp, själ och ande i balans

Autentisk ayurveda i Asien

Autentisk ayurveda i Indien

En autentisk ayurveda retreat garanterar djup, avslappning och att du lär känna dig själv

Ayurvedaresor blir allt populärare bland dem som vill upptäcka den helande kraften av ayurveda på ett gamla östasiatiska sätt. Våra ayurvedaresor och yogaretreats tar dig till Indiens och Sri Lankas hjärtan, där dessa traditioner har deras ursprung.

Sri Lanka kallas också "Indiens tår” och är känd för sin orörda skönhet och sitt lugn. Alla våra hotell är tempel för sinnena, du kommer att få behandlingar för kropp och själ. Kerala ligger i sydvästra Indien och gränsar till Arabiska havet. Det har blivit en mycket populär destination de senaste åren på grund av dess vackra landskap och kulturen i Indien erbjuder dig allt som ayurveda handlar om. 

Våra hotell erbjuder ayurvediska behandlingar som t.ex. olika typer av massage, inklusive ayurvedisk kost som passar din dosha. De tre doshorna (Kapha, Vata, Pitta) bildar ayurvedans centrum. Ayurveda skiljer sig från konventionell medicin genom att behandla varje människa med speciell fokus på den enskilda individen. Det finns ingen universell diet eller behandling som är bra för alla. Alla har tre doshor (energier som bygger på vind, eld, vatten och jord) - men oftast dominerar en eller två, vilket kan få kroppen i obalans. Alternativ medicin samt ayurvediska behandlingar sägs hjälpa dig att återfå din inre balans.


Är du sugen på att lära dig mer om ayurveda?


Vår Ayurvedaguide >>

Är du nybörjare? >>
Information om ayurvedisk kost >>
Sugen på att åka till Kerala? >>

 

 

En resa som är perfekt för just dig väntar på dig...