ayurveda, remester, spa, wellness, resa

Autentisk Ayurveda

Hitta dig själv och få kropp och själ i balans

Autentisk Ayurveda i Indien

Autentisk Ayurveda i Asien

En autentisk Ayurveda retreat garanterar djup avslappning och att du lär känna dig själv

Ayurvedaresor blir allt populärare bland dem som vill upptäcka den läkande kraften av Ayurveda på ett traditionellt sätt. Våra Ayurvedaresor och Yogaretreats tar dig till Indiens och Sri Lankas hjärta - Ayurvedans ursprungsort.

Sri Lanka kallas även "Indiens tår” och är känd för dess orörda skönhet, fina stränder och fantastiska lugn. Alla våra hotell är tempel för sinnena och du kommer att kunna njuta av behandlingar för kropp och själ. Kerala ligger i sydvästra Indien och gränsar till det Arabiska havet. Det har blivit en mycket populär destination de senaste åren på grund av dess vackra landskap och spännande kultur. Indien erbjuder dig allt som Ayurveda handlar om - autenticitet, lugn, ro och balans.

När du gör en autentisk Ayurvedakur kan du räkna med härliga, traditionella Ayurvedabehandlingar som shirodhara (oljestråle i pannan), pinda sveda (örtstämpelmassage) eller udvarthana (helkroppsmassage med peeling. Våra hotell erbjuder ayurvediska behandlingar som t.ex. olika typer av massage, inklusive ayurvedisk kost som passar din dosha. De tre doshorna (Kapha, Vata, Pitta) bildar Ayurvedans centrum. Den ayurvediska medicinen skiljer sig från konventionell medicin genom att behandla varje människa med speciell fokus på den enskilda individen - det finns inget klassiskt behandlingsschema som passar alla. Du kommer att få ett individualiserat Ayurvedaschema med behandlingar, meditation och kost som passar just dig. Enligt Ayurvedan består alla människor utav tre doshor (energier som bygger på vind, eld, vatten och jord), som bör vara i balans - men oftast dominerar en eller två, vilket gör att kropp och själ hamnar i obalans. Alternativa medicingrenar och Ayurvedans filosofi ska hjälpa dig att återfå din inre balans för att kunna möta vardagens hinder.


Är du sugen på att lära dig mer om Ayurveda?

Ta en titt på vår information: 


Vår Ayurvedaguide >>
Är du nybörjare? >>
Information om ayurvedisk kost >>
Sugen på att åka till Kerala? >>

 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Autentisk ayurveda i Sri Lanka

En resa som är perfekt för just dig väntar på dig...