Frankrike

Frankrike

Förtrollas av charmig kultur och individuell elegans

Våra härliga hotell vid Medelhavet

Din hälsosamma semester med fransk lätthet

Ett land som är känt för dess passionerade invånare, ett romantiskt klingande språk och stark identitet - Frankrike! Medelhavspärlan bjuder även på ett fantastiskt varierat landskap på grund av den stora ytan. De böljande kullarna och ändlösa slätterna är väl de mest popukära motiven, men landet bjuder även på slingrande vägar från norr till bergskedjor i sydväst med många floder och sjöar. Ett annat kännetecken är det stora området av havskuster - Nordsjön, Atlanten och Medelhavet sträcker sig mot Frankrike.

På den franska Atlantkusten väntar Quiberon halvön, i regionen Bretagne i nordvästra Frankrike, som är en riktig pärla för din nästa hälso- och sparesor med SpaDreams. Det unika läget är perfekt för din mysiga hotellvistelse med utsikt och landskap som upplagt för aktiv fritid och optimal avkoppling. Växtligheten på den västra sidan av ön på Quiberon-bukten bjuder på ändlösa sandstränder, som är perfekta för bad och avslappning, medan den atlantiska sidan med sina taggiga och klippiga stränder bär upp sitt namn ”Wild Coast" med ära.

Du kan även besöka det vackra bergslandskapet på ön Korsika i Medelhavet, för att upptäcka och njuta av en fantastisk utsikt på en vandring längs steniga stränder och de imponerande klippiga vikar. Promenera vid de små gömda sandstränderna och unna dig ett långt bad i det azurblå vattnet i Medelhavet.

Vill du uppleva den franska romantiken på din sparesa genom att vandra genom täta skogar och utforska pittoreska städer med värdefulla kulturskatter? Med SpaDreams kan du hitta anpassade, individuella upplevelser i naturen!

Information om Frankrike

Språk: Franska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell vid Medelhavet

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Frankrike