Thalassoterapi

Thalassoterapi

Havets läkande krafter för dig som behöver ny energi

Våra mest populära hotell med thalassoterapi

Vad är thalassoterapi?

Thalassoterapi

Thalassoterapi är en urgammal metod som bygger på en avslappnande kroppsterapi med användning av havsvattenhavsaltalger och leror i kurande eller förebyggande syfte. Själva ordet "thalasso" kan översättas med havskur.  I thalassoterapier används mineraler och näring som finns i havet för att ladda och reparera kroppen och hud. Även havsklimat har läkande krafter! 

"Thalassa" är det grekiska ordet för hav, därför måste alla hotell med thalassoterapier ligga i närheten av havet med max 300 meters avstånd till vattnet. Du kan därför vara säker på att du hamnar nära havet när du bokar din thalassoterapi-resa.

Med ett varmt klimat och rikt mineralvatten erbjuder Tunisien och Marocko några av våra finaste resorter för thalassoterapi. Åk på en resa till en av våra exotiska thalassoterapicentrum i Egypten, koppla av och ladda batterierna i Kroatien, njut av den spanska solen eller utforska några av våra andra utmärkta semesterorter i hela Europa.

Thalassoterapi passar dig som behöver ny energi! Men den har dessutom vitaliserande, renande, antibakteriella, balanserande och uppstramande effekter på kroppen. Terapin kan ta bort stressen, bekämpa ålderstecken och celluliter. Den används också för ledvärk och reumatiska sjukdomar och problem med andningen. De positiva fördelarna med behanlingar med de mineralrika havsprodukterna och dess naturligt lugnande effekt från havet har till och med fått några av Hollywoods största stjärnor att prova på Thalassoterapi. Med SpaDreams kan du uppleva en all-star behandling till ett överkomligt pris

Boka nu din personliga thalassoterapi hos SpaDreams och njut havets läkande krafter!

Se även: TermalbadKneippkur, fangoterapi och detoxresor

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra thalasso-hotell

Upptäck din favorit för en välgörande thalassoterapi