Thalassoterapi

Havets läkande kraft - Passar dig som behöver ny energi

Vad är thelassoterapi?

Thalassoterapi är en urgammal metod som bygger på en avslappnande kroppsterapi med användning av havsvattenhavsaltalger och leror i kurande eller förebyggande syfte. I thalassoterapier används mineraler och näring som finns i havet för att ladda och reparera kroppen och hud. Även havsklimat har läkande krafter! 

"Thalassa" är grekiska ordet för hav, därför måste alla hotell med thalassoterapier ligga i närheten av havet - max 300 meters avstånd till vattnet. Du kan därför vara säker på att du hamnar nära havet när du bokar din thalassoterap-resa. Med ett varmt klimat och rika mineralvatten erbjuder Tunisien och Marocko några av våra finaste Thalassotherapy resorts. Åk på en resa till en av våra exotiska Thalassoterapi centrum i Egypten, koppla av och ladda batterierna i Kroatien, njut av den Spanska solen eller utforska några av våra andra utmärkta orter spridda över hela Europa.

Thalassoterapi passar dig som behöver ny energi! Men den har dessutom vitaliserande, renande, antibakteriella, balanserande och uppstramande effekter på kroppen. Trapin kan ta bort stressen, bekämpa ålderstecken och celluliter. Den används också för ledvärk och reumatiska sjukdomar och problem med andningen. De positiva fördelarna med behanlingar med de mineralrika havsprodukterna och dess naturligt lugnande effekt från havet har till och med fått några av Hollywoods största stjärnor att prova på Thalassoterapi. Med SpaDreams kan du uppleva en all-star behandling till ett överkomligt pris

Boka nu din personliga thalassoterapi hos SpaDreams och njut havets läkande krafter!

Se även: TermalbadKneippkurFango terapi och detox resor

Populära hotell med thalassoterapi