- 15%

Duke's Forest Lodge
STANDARD

Indien · Sydvästra Indien/Kerala · Peppara Wildlife Naturskyddspark
4.3 / 5.0 Fantastiskt
7 omdömen
86% Rekommendationer
Till erbjudandena

En paus i djungelparadiset

Ekologiskt anlagt resort mitt i moder natur, långt från stress och jäkt. Koppla av med utsikt över djungeln och floden. Ayurvediska oljor från egen tillverkning, systerhotell till Nikki's Nest.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Yoga
Vegetarisk kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Vistelse

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
i stället för 1 266 krfrån 1 076 kr

Duke's Forest Lodge i detalj

Ert Ayurvedacenter

Duke’s Forest Lodge ligger vid kanten av Peppara Wildlife naturreservat, vid foten av Ponmudi bergen, på en ca 40 ha stor egendom med gummiplantage, palmer, kakao- och kaffeplantor. Reception, kassaskåp, internetåtkomst, valutaväxling.

Ät & Njut

Det luftiga restaurangen med utsikt över den klara Kallar floden och den intilliggande djungeln erbjuder smakrika ayurvediska rätter med ingredienser främst från egen odling.

Ayurvedacenter

I Ayurvedacenteret, under ledning av ett erfaret ayurveda-team främst från det välkända systerresortet Nikki's Nest, utförs ayurvediska regenerations- och rengöringskurer. Den kompletterande ayurvediska medicinen består enbart av växtbaserade produkter. I samråd med läkarna är en kombination av de två resorterna under vistelsen möjlig. Oljorna för båda resorterna produceras på egendomen i Duke's. Yoga och meditation i det egna "Prakarthi" Yoga Shala kompletterar erbjudandet.

Yogalärare erbjudande: planera ert yoga-retreat på Duke's

Letar ni efter den perfekta platsen för ett yoga-retreat med er yogagrupp? Avskilt från allt brus, kan ni privat praktisera yoga och meditera i yoga-paviljongen med utsikt över floden och djungeln. Trädgården och poolen inbjuder till avkoppling mellan yogapassen, och de ayurvediska måltiderna (helpension) mättar er varsamt. Ayurvediska behandlingar och utflykter kan komplettera yoga-programmet efter önskemål. Kontakta oss för mer information!

Fritid

Stor utomhuspool med solstolar och parasoller. Promenader över plantagen. Teamet hjälper gärna till med att organisera utflykter i området, båt- och vandringsturer eller jeep-safaris.

Ankomst

Yoga Retreat

Hotellrummen i överblick

5 privatvillor byggda på pelare med badrum och sovrum, fläkt samt en stor terrass på första våningen, på bottenvåningen finns ett öppet vilorum med plungepool. 4 standardrum i det gamla herrgårdsbyggnaden (ca. 10 minuters promenad från restaurangen) med dusch, fläkt och telefon. Enkelrum=dubbelrum för enskilt bruk.

 • Dubbelrum/standard

  mer information
 • Enkelrum/poolvilla

  mer information
 • Dubbelrum/poolvilla

  mer information
 • Enkelrum/standard

  mer information

Kundomdömen för Duke's Forest Lodge

7 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.3 Utmärkt  

86% rekommenderar hotellet till andra

4.3
Hotell
4.6
Service
4.3
Behandlingar
4.4
Kost
3.9
Wellness-område
 • "Avkopplande ayurvedakur"
 • "Vänlig personal"
 • "Rymligt rum"
 • "Bekväm säng"
 • "Läcker restaurang"
 • "Utmärkt läkare"
 • "Professionella terapeuter"
 • "Vacker natur"
 • "Färsk mat"
 • "Ren ayurvedaklinik"
7 Resultat
Varmt välkomnande, lugnande och mycket fridfull plats. Mycket professionell vård

Martine D.

januari 2020

Som par | 12 - 16 dagar

Mycket trevligt att starta kuren på Duke's forest, en som främjar vila och föryngring. Och personalen så rara och mycket omtänksamma! Vi gillade det verkligen tack

Kan göra mycket bättre

juli 2019

mellan 50 och 59 år | 4 - 8 dagar

Hotellet är mycket rent, personalen mycket uppmärksam, MEN:    1 - Överför tillbaka till flygplatsen alldeles för tidigt (med början klockan 5:30, och sedan väntade vi 4 timmar på flygplatsen utan utgång utanför terminalen eftersom säkerheten vid ingången till terminalen förbjuder det.)    2 - Återvänd till flygplatsöverföring dåligt utförd: taxi lämnade oss vid fel terminal, så vi var tvungna att ta en annan taxi på vår bekostnad     3 - Det fanns bara en manlig massör, som "smutsade" mer än han masserade. Massagen var mycket repetitiva. Jag är van vid SPA & massage, det är det värsta jag har gjort.     4 - Dessutom spriddes omsorg obligatoriskt med mina två pojkar från 10:30 till 15:30. Så omöjligt att göra en utflykt alla tillsammans i närheten, och omöjligt att äta lunch tillsammans vid middagstid (min första gacon avslutade sin vård runt 12:30, så tiden att duscha och återhämta sig var han på restaurangen runt 13h qd jag började på 13:30 min vård) .... Synd att inte kunna äta med sina två barn under veckans vistelse ... Det är inte riktigt målet för en vecka tillsammans

Det var ett litet paradis

Irène S.

februari 2019

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 12 - 16 dagar

En Ayurveda-kur i denna natur under erfaren vägledning och övervakad av en hjälpsam, motiverad besättning är en upplevelse.

Grönt refugium långt borta från stress och trubbel

Katrin L.

maj 2018

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 4 - 8 dagar

Om du är trött på havet och älskar regnskogen, är det här den perfekta platsen för dig. För alla andra är det nog för ensamt, särskilt under lågsäsongstiden. Om det inte stör dig, kommer du att uppleva en underbar natur.

mycket bra och avkopplande

Kerstin H.

januari 2018

Ensamresande | mellan 50 och 59 år | 17 - 23 dagar

Här hittar du lugn och ro mitt i grönskan

Plats

Duke's Forest Lodge
Indien, Sydvästra Indien/Kerala, Peppara Wildlife Naturskyddspark
Trivandrum International Airport (TRV)
ca 40 km / 87 min

Hotell i närheten