Kalari Rasayana
DELUXE

Indien · Sydvästra Indien/Kerala · Kollam
traditionell Ayurveda i en lyxig miljö
utsikt över vattnen i Paravur Backwaters
5 Ayurvedaläkare & 35 terapeuter för 22 rum
Till erbjudandena

Ayurvedaparadiset i Paravur Backwaters

Beläget direkt vid Paravur-sjön, är detta högkvalitativa Ayurvedasjukhus där strikt efterlevnad av ayurvediska traditioner säkerställer optimal återhämtning för gästerna.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Deluxe / Best Spa
Vid en sjö
Handikappsvänlig
Perfekt för pensionärer
Adults Only
Fokus på hållbarhet
Ekologisk mat

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Klassisk Ayurvedakur

14 nätter, Suite, Helpension
från 70 669 kr

Kalari Rasayana i detalj

Ditt Ayurvedaresort

Pulserande trädgårdar i gyllene solljus, små fjärilar föder sig på lysande gula blommor, fåglarna kvittrar glatt. Plötsligt mörknar himlen, Backwaters förvandlas till ett hav av miljontals pärlor när regndroppar faller i vild rytm, och allt är tyst förutom ljudet av vatten mot vatten. Välkommen till Kalari Rasayana, där du kan uppleva naturens lugna utfällning i alla dess färger och stämningar och sola dig i det fredliga dagliga livets rytm.

Beläget mitt i orörd natur vid Paravur Backwaters är detta 8 hektar stora resort inte bara en tillflyktsort - här upplever du en mjuk återgång till ett lugnare livstempo i en fredlig atmosfär. I det NABH-certifierade resortet är fokus på helande av kropp och själ. Ayurveda praktiseras strikt enligt sina traditionella läror, yttre påverkan minimeras under behandlingen, och användning av elektroniska enheter är begränsad. För att optimalt stödja detta får alla gäster enkla bomullskläder vid ankomst. Som en del av CGH Earth Group läggs stor vikt vid ekologisk och social hållbarhet. Här kan gästerna återupptäcka kontakten med naturen medan de fokuserar på sin egen ayurvediska förnyelse ("Rasayana"). Kalari Rasayana är inte bara ett resmål, utan en resa mot inre balans och välbefinnande.

Läge & Omgivning

Kalari Rasayana ligger i hjärtat av Paravur Backwater i det forna Venad-kungariket i Kerala och är en sann fridens plats. Utsikten över de mjuka vågorna, att se fiskarna göra sina dagliga rundor i sina båtar, att höra det avlägsna havsbruset bortom horisonten, att följa tågen som korsar bron över backwaters, att iaktta kungsfiskare, skarvar, mynor och andra fåglar som regelbundet besöker platsen, att ta in värmen från personalen och den lyckliga atmosfären i ett öppet utrymme skapar den idealiska miljön för din ayurvedakur.

Ät & Njut

Eftersom kost är en central faktor i ayurvedisk behandling används naturliga och ekologiskt odlade ingredienser för matlagning. Köksteamet ser till att maten är både smakrik och medicinskt värdefull, utan att kompromissa med kvalitet och hygien. Varje måltid anpassas av Vaidyas (ayurvedaläkare) efter gästens hälsotillstånd och kroppstyp och serveras med kärlek och omsorg i hotellets restaurang med sjöutsikt.

Ayurvedacenter

Integrerat Ayurvedacenter med 11 traditionella behandlingsrum. Ayurvediska behandlingar utförs här av ett team bestående av 5 Ayurvedaläkare (en läkare tillgänglig dygnet runt) och 35 terapeuter som passionerat ägnar sig åt den naturliga livsstilen, som lärs ut i traditionella ayurvediska texter. Ayurvedisk terapi, som föreskrivs av Vaidyas (läkare), inkluderar olika behandlingar anpassade till individuella förhållanden samt ackompanjerande detoxprocesser som intag av Ghee och även ayurvedisk medicin. I kombination med yoga, meditation och Pranayama andningstekniker i den egna yogahallen, möjliggör detta en perfekt övergång till ökad hälsa och vitalitet.

Fritid

Enligt husets filosofi erbjuds inga utflykter under kuren. Variation erbjuds genom Satsang (samling) med föreläsningar, dans, chanting samt avkopplande promenader vid sjön.

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Hotellrummen i överblick

22 ljusfyllda Rasayana-sviter (ca. 43 kvm) med balkong/terrass och utsikt över Paravur-sjön (Waterfront-sviter) eller de gröna trädgårdarna. Moderna med dusch/WC, hårtork, A/C, kassaskåp, telefon, badrock. Medvetet utan TV.

 • Rasayana Suite

   ca. 43 qm
  mer information
 • Rasayana Suite vid vattnet

   ca. 43 qm
  mer information

Plats

Kalari Rasayana
Indien, Sydvästra Indien/Kerala, Kollam
Trivandrum International Airport (TRV)
ca 57 km / 91 min

Liknande hotell

Hotell i närheten